51.2 kızlar *.*
Haftaya 52 olarak gelecegimmmmm
Benim boy 164 kilo 48 idare eder aslında ama kemiklerim çok ince ondan kilom belli olmuyor hedef 50
kızlar unutmayın milkshake 580 kalori hemde tadı ımm
kızlar sabah tartılıyorsunuz demi:) ben su an 53.1 im ama sabah kalktığımda muhtelem 50.8 feln cıkarımuyurken baya yakıyorum yani
Canım ben o an tartilip yazmıştım ac karnına 50 gelirim o zaman :/ ya yediğimizi içtiğimizi söylemek ayıp belki ama bence burda paylaşalımkahvaltıda tost domates meyve suyu yedim ictim saat 4 gibi 1bucuk doner yedim az önce meyve yedim birazdan yemek yicem baya karıştırdım bugun suan yemek hazırlamaya useniyorummm
sabah kaltıgında wc ye gittikten sonra tartıl :)sen sırayı baya karıştırmısın
evde yapıyorum ama hazırı gibi olmuyor malesef :/
Selam kızlar,
1.73 boyunda 49 kiloyum. Yıldım artık yıllardır. Tam da aradığım şeydi bu teşvik. Zaten rekabeti severim her zaman ^^ Ben de katılmak istiyorum.
Pekmez falan yok buralarda, satılmıyor hiç, varsa da buranın dilinde adı ne bilmiyorum, bulsam alıcam, öyle bitkisel şeyler, çörekotu falan da bulamadım hiç. Bi de baya zorlanıyorum burda yemek konusunda, sağlıklı doğru düzgün şeyler yok. Hep kendi kültürlerine göre yiyorlar işte eh benim de damak tadıma uymuyor. Azıcık da tembelim. Yemek pişirmeye üşeniyorumAma mesajları okuyunca hırs yaptım baya :)
Kiloları alıyoruuuuz, popişleri büyütüyoruuuuuuz :))
Canım hangi ülkedesin bilmiyorum fakat benim amerikadaki arkadaşlarım arap market diye bir yerden alıyorlar bize has şeyleri
Herkes tombik prenses olacaaaak
çek cumhuriyetindeyim canım :) burda bulamıyorum güzel güzel etler. iştahım kaçıyor puff fast food ile de kilo alınmıyor o su içse yarayanlar için geçerli 4 kilo verdim geldim geleli
arkadaşa oturmaya gittim bugece 2side diyetteydi bense kilo alma peşinde ve yogurtlu semiz otlu brokoli salatası yedik tek umudum içindeki mısırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?