Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

bende bir değişme yok .. iki gün önce başladığım için olabilir önümüzdeki salılara bakıcaaazzzzzzzzzz

Benim boy 164 kilo 48 idare eder aslında ama kemiklerim çok ince ondan kilom belli olmuyor hedef 50
kızlar unutmayın milkshake 580 kalori hemde tadı ımm

Benim boy 164 kilo 48 idare eder aslında ama kemiklerim çok ince ondan kilom belli olmuyor hedef 50
kızlar unutmayın milkshake 580 kalori hemde tadı ımm

evde mi yapıyosun hazır mı alıyorsun milkshake i cnm

kızlar sabah tartılıyorsunuz demi:) ben su an 53.1 im ama sabah kalktığımda muhtelem 50.8 feln cıkarım uyurken baya yakıyorum yani

Canım ben o an tartilip yazmıştım ac karnına 50 gelirim o zaman :/ ya yediğimizi içtiğimizi söylemek ayıp belki ama bence burda paylaşalım kahvaltıda tost domates meyve suyu yedim ictim saat 4 gibi 1bucuk doner yedim az önce meyve yedim birazdan yemek yicem baya karıştırdım bugun suan yemek hazırlamaya useniyorummm

sabah kaltıgında wc ye gittikten sonra tartıl :)sen sırayı baya karıştırmısın

kızlar ya aklıma yemek gelmiyo şöyle bol kalorili 5 dk da beşiktaş tarifleriniz varmı günde 2000 kaloriyi doldurmAM gerek ama iştah var yicek bişe bulamıyorum kafama göre

Son düzenleme:
Selam kızlar,

1.73 boyunda 49 kiloyum. Yıldım artık yıllardır. Tam da aradığım şeydi bu teşvik. Zaten rekabeti severim her zaman ^^ Ben de katılmak istiyorum.

Pekmez falan yok buralarda, satılmıyor hiç, varsa da buranın dilinde adı ne bilmiyorum, bulsam alıcam, öyle bitkisel şeyler, çörekotu falan da bulamadım hiç. Bi de baya zorlanıyorum burda yemek konusunda, sağlıklı doğru düzgün şeyler yok. Hep kendi kültürlerine göre yiyorlar işte eh benim de damak tadıma uymuyor. Azıcık da tembelim. Yemek pişirmeye üşeniyorum Ama mesajları okuyunca hırs yaptım baya :)

Kiloları alıyoruuuuz, popişleri büyütüyoruuuuuuz :))

Canım hangi ülkedesin bilmiyorum fakat benim amerikadaki arkadaşlarım arap market diye bir yerden alıyorlar bize has şeyleri
Herkes tombik prenses olacaaaak

Canım hangi ülkedesin bilmiyorum fakat benim amerikadaki arkadaşlarım arap market diye bir yerden alıyorlar bize has şeyleri
Herkes tombik prenses olacaaaak

çek cumhuriyetindeyim canım :) burda bulamıyorum güzel güzel etler. iştahım kaçıyor puff fast food ile de kilo alınmıyor o su içse yarayanlar için geçerli 4 kilo verdim geldim geleli

çek cumhuriyetindeyim canım :) burda bulamıyorum güzel güzel etler. iştahım kaçıyor puff fast food ile de kilo alınmıyor o su içse yarayanlar için geçerli 4 kilo verdim geldim geleli

Ah Prag gidip görmeyi gezmeyi cok istiyorum :) canım iyice araştırsan bulabilirsin belki turkler koloni seklinde yasarlar ya genelde gerçi bakmissindir coktan ama yok diyorsanda alışmaya çalış yemeklere kilo almak istiyorsan bide zor olur bu sekilde :/

arkadaşa oturmaya gittim bugece 2side diyetteydi bense kilo alma peşinde ve yogurtlu semiz otlu brokoli salatası yedik tek umudum içindeki mısırlar

arkadaşa oturmaya gittim bugece 2side diyetteydi bense kilo alma peşinde ve yogurtlu semiz otlu brokoli salatası yedik tek umudum içindeki mısırlar

doğru buzdolabına mayonezli ekmek olur, ekmek arası patates kızartması olur ben iki tane kocaman tavuklu sandviç yedim akşam yemeği olarak :)

sabah 2ser kasık bal pekmez recel.
kibrt kutusu peynır
yag
4 dılım ekmek.
1b süt 5 tane zeytın

ara 2 adet meyve

öğlen 1kase corba 1 tabak sebze yemegı 1 abak pılav ya da makarna
2 dılım ekmek

ara 1kase sutlu tatlı. (ama ben 1 bardak sekerli süt icerdım aynı hesap yani)
aksam: oglen ki menünün aynısı
2 dılım ekmek yıne

gece 1kıbrt kutusu beyaz peynır ve 2 dılım ekmek 2 adet meyve.

kızlar bu listeyi uygulayın (EĞER KANSIZLIK SORUNUNUZ YOKSA) kesin kilo alacaksınız
sizi çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…