Kilo almak isteyenler buyrun ;)

Hafzhanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
88
52
3
30
Arkadaşlar ben aşırı zayıftım. Doktor kontrolnde kilo aldım. Almasaydım hasta olcaktım. Doktorun bana uyguladığı program çok basit sadece biraz dikkat gerektiriyor. Ve doktorumun bana dediği şey şuydu " bu listeye kilo almak için değil sağlıklı fit bir bedene sahip olmak için uycaksın." Yani kilonuzda güzel ama fiziğinizde gerçekten dediği gibi oldu. Doktora gittiğimde 41 civarıydım. Şuan boyun 1.62 ve kilom 61. Ama görenler beni 52 falan sanıyo. Ve o kadar kiloyu nerde sakladığımı soruyolar :)
Şimdi listeyi vericem. Saatlere özen gösterilmeli. Ben unutkan biri olduğum için vakitlerin 15 dk öncesi için telefonuma alarm kurmuştum.

Sabah 8.00 kahvaltı
Ara öğün 10.00 (bi meyve bisküvi vs ne seversen)
Öğle yemeği 12:30
Ara öğün 15.00 (meyve vs ne istersen ama abartmadan yenmeli doyacak kadar değil tadımlık)
Akşam 5.30 yemek

Ayrıca hergün vucüd ihtiyacına göre su tüketimi. (Bende su kaybı olduğu için 3lt ydi günlük. Ama normal kişilerde 2lt)

Ve son olarak her gün 1 saat yürüyüş. (Yürüyüşin amacı aldığımız besinlerin faydaları vücudumuza orantılı dağılması. Ve de yürüyüşü akşam yemeğinden önce yapmak en ideal. Sabah olmaz. Zira gün boyu yediklerinizi ertesi sabah yok etmiş olursunuz.

İşte dengeli kilo alma formülü. Kolay gelsin.

Bu arada sevenler için söylüyorum. Bal pekmez protein bs takviyeleri alabilirsiniz. Hangisini severseniz. Bana bal alerji yaptığı için her akşam yatarken pekmezli süt içtim

Akşam 5.30dan sonra bişey yemedin mi? Bitek yatmadan pekmezli süt mü? Ben böyle kilo veririm bende kesin başka bi problem var

162 boya 61 kilo bana çok geldi. Ama dengeli dağılım var ise ve tabii vücut sıkıysa fazla durmuyor olabilir.
Tabii adınıza sevindim.

162 boya 61 kilo bana çok geldi. Ama dengeli dağılım var ise ve tabii vücut sıkıysa fazla durmuyor olabilir.
Tabii adınıza sevindim.

Kemik ve kas geliştirme üzerine spor yaptık p yüzden dengeli dağılım canım. Sağol :)

Aksam yemegi 5.30 cok erken degil mi ? O saatten sonra hicbirsey yemiyor musun. Bi de canim ne kadar sürede aldin ?
Bir saat yürüyüsden baska spor yaptin mi ?

Hayıt otu kullanıyorum 3 gündür. Kadınlık hormonunu fazlalaştırdığından yağ tutar vücut diye düşündüm enazından biraz göğüs kalça çıkartır diye. Denicem bi zararı yok nasıl olsa bişey farkederse yazarım buraya sizin için. 3günüm sanırım azıcık farklılık var ama psikolojik olarak öyle sanıyorda olabilirim oyüzden biraz daha zaman geçsin öyle öneririm

Aksam yemegi 5.30 cok erken degil mi ? O saatten sonra hicbirsey yemiyor musun. Bi de canim ne kadar sürede aldin ?
Bir saat yürüyüsden baska spor yaptin mi ?

Canım yavaş yavaş yediğim için bes buck altı da olablr ama altıyı gecmemesi lazm. 6da yemek yiyor olman lazm yani. Yatmadan yarım saat önceye kadar meyve yiyenilirsin. Ben bunu iki kez yaptım canım. Birincisinde hastaydım o yüzden yedi ay falan yaptım. Ama bir aydan sonra alışkanlık yapıyor. İkinci,yaptığımda iki ay yaptım ama dengeli kilo almama yetti. Ekstra bi spor sadece günde 15 kez mekik. Bi saat yürüyüş bide. Bunların dışında birşey yok. Ama ben mekik kas için yaptım. Yapmak zorunda değilsin

T
Tamam canim cok tesekkurler :)

Hayıt otu nedir ise yaradi mi

Hayıt otu nedir ise yaradi mi

Bende açlık hissini arttırdı. Kalçam ve göğsümde biraz dolma oldu 1 ay kadar kullanmak lazımmış. Kullanmaya devam edicem. Aktardan alınıyor sıcak suya atıp çay gibi demliyorsun. Büyüme hormonunu tetiklediği için kadınlarda biçok etkisi var. Nete yazarsan faydalarına bakabilirsin canım

Kemik ve kas geliştirme üzerine spor yaptık p yüzden dengeli dağılım canım. Sağol :)

Merhaba, nasıl spor yaptığını, hangi hareketleri verdiklerini öğrenebilir miyim, ben de kilo almak için ağırlık çalışmaya başlayacağım.
Yaklaşık 20 kg kadar almışsın yanılmıyorsam, ne kadar sürede aldın? Bir de iştahsızlık problemin var mıydı, varsa nasıl çözdün, çünkü ben bazen yemek istesem de artık midem almıyor, bir süre sonra da bunalıp denemeyi bırakıyorum.
Diyetin protein ağırlıklı mıydı, biraz diyetin hakkında da bilgi verirsen sevinirim.

Hamilelere zararlı değilse bende mi kullansam.

Spor olarak başta hergün bir saatlik tempolu yürüyüş. Ve günlük egzersizler. Ayrıca ben kilomu bacak bölgesnden aldığım için bacak hareketleri. Bisikler, sandalye, yarım ayak hareketlrini yaptım. Her sabah aç karnına mutlaka pekmez yedim. Yiyemezsen sütle karıştırıp da içebilirsin. Sabah yürüyüşünden önce. Ve de yürüyüşler yemeklerden en az yarım saat önce. Sporlar bir bçuk saat sonra. Saatlere uyarak yemek yediğinde bi süre sonra o saat gelnce sen acıkmasanda beynin sana yemek ye diyo. Beynimiz nizami çalışan bir organdır. Bu dengeye alışman bi hafta flan sürer. Sonra alışıyosun zaten :)

20 kiloyu yaklaşk yedi ayda almıştm canım. Ancak etim sıkılaştı. Kilom gayet iyi. Ama herkes zayf oldugmu söylüyor. Cok şükür sağlıkda fizik de yerinde

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayınn
Cevabınız için teşekkürler. Önemli değil, ben de her gün giremiyorum siteye :)
Sürekliliği sağlamak zor benim için, 3 kg almıştım, bu sabah tartıldım hepsi gitmiş, nereye gitmiş bilmiyorum, diyet ve egzersize ara vermemiştim oysa ki. ben yürüyüş bile yapmıyorum günlük aktivite haricinde, sadece ağırlık çalışıyorum, protein ağırlıklı besleniyorum, yediklerim kasa dönüşsün diye :) böyle kilo kaybı olunca insana bıkkınlık geliyor, tok olduğum halde zorla yemek yemek de ayrı bir işkence :) Başladığım noktaya geri dönmüş oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…