- 29 Mart 2013
- 549
- 332
- 123
- 32
- Konu Sahibi nanemolla3593
-
Canım bende aynı şekildeyim prakten diye bi şurup var eczanede iştah açıyormuş ondan alıcam bende istersen benim kilo alma yarışmama katılabilirsin hep beraber kilo alırız :)kızlar mrb. 160 boyunda 45.800 gr kilodayım.zayıfama hastalıgı varya ona yakalanmaktan korkuyorm.bilinçlı olarak yemeyım kılo almayım olayında degılım.sadece iştahım hıc yok ve canım yemem yemek ıstemıyoorne yapsammda kılo alsaaammmm acabaa
prakten der susarımm tabii düzenli kullanılması şart!kızlar mrb. 160 boyunda 45.800 gr kilodayım.zayıfama hastalıgı varya ona yakalanmaktan korkuyorm.bilinçlı olarak yemeyım kılo almayım olayında degılım.sadece iştahım hıc yok ve canım yemem yemek ıstemıyoorne yapsammda kılo alsaaammmm acabaa
Ben de aynı durumdayım çörek otu tozu ve balı karıştırıp her gün aç veya tok karnına aklıma geldikçe yiyorum ve yengem de aynı şekilde uyguladı 1 ayda istediği kiloya ulaştı şimdi zayıf değil o kadar çok,ideal kilosu.. hem birden kesebiliyorsun istediğin kilo olur olmaz :)kızlar mrb. 160 boyunda 45.800 gr kilodayım.zayıfama hastalıgı varya ona yakalanmaktan korkuyorm.bilinçlı olarak yemeyım kılo almayım olayında degılım.sadece iştahım hıc yok ve canım yemem yemek ıstemıyoorne yapsammda kılo alsaaammmm acabaa
ben mesela 1,69 boy 48 kilo öldüm ölecemHiç de o kadar zayıf değilsin. Boy kilo arasında 15 fark var burda ne kadar insan var ki gayet sağlık 170 kilo olup 50 kilo olan. Bu zayıflara hakaret gibi bişey.
bunu bende denym ılk fırsatta sagol cnm :)Ben de aynı durumdayım çörek otu tozu ve balı karıştırıp her gün aç veya tok karnına aklıma geldikçe yiyorum ve yengem de aynı şekilde uyguladı 1 ayda istediği kiloya ulaştı şimdi zayıf değil o kadar çok,ideal kilosu.. hem birden kesebiliyorsun istediğin kilo olur olmaz :)
acıl kılo almamız lazm acıııll :)ben mesela 1,69 boy 48 kilo öldüm ölecem
rica ederimm :))bunu bende denym ılk fırsatta sagol cnm :)
Bana da prakten önerdi arkadaşlarım kullandım ama sonuç vermediBen de aynı durumdayım çörek otu tozu ve balı karıştırıp her gün aç veya tok karnına aklıma geldikçe yiyorum ve yengem de aynı şekilde uyguladı 1 ayda istediği kiloya ulaştı şimdi zayıf değil o kadar çok,ideal kilosu.. hem birden kesebiliyorsun istediğin kilo olur olmaz :)
Kizlar Peygamber efendimiz (sav.) Hz.Fatima(a.s.) cok zayif diye kabak yemegi yemesini tavsiye etmis. ben denemedim ama belki bize de sifa olur.kızlar mrb. 160 boyunda 45.800 gr kilodayım.zayıfama hastalıgı varya ona yakalanmaktan korkuyorm.bilinçlı olarak yemeyım kılo almayım olayında degılım.sadece iştahım hıc yok ve canım yemem yemek ıstemıyoorne yapsammda kılo alsaaammmm acabaa
kızlar mrb. 160 boyunda 45.800 gr kilodayım.zayıfama hastalıgı varya ona yakalanmaktan korkuyorm.bilinçlı olarak yemeyım kılo almayım olayında degılım.sadece iştahım hıc yok ve canım yemem yemek ıstemıyoorne yapsammda kılo alsaaammmm acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?