kilo almak istiyorum artıık :(

nanemolla3593

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
549
332
123
32
kızlar mrb. 160 boyunda 45.800 gr kilodayım.zayıfama hastalıgı varya ona yakalanmaktan korkuyorm.bilinçlı olarak yemeyım kılo almayım olayında degılım.sadece iştahım hıc yok ve canım yemem yemek ıstemıyoor ne yapsammda kılo alsaaammmm acabaa

Canım bende aynı şekildeyim prakten diye bi şurup var eczanede iştah açıyormuş ondan alıcam bende istersen benim kilo alma yarışmama katılabilirsin hep beraber kilo alırız :)

prakten der susarımm tabii düzenli kullanılması şart!

Hiç de o kadar zayıf değilsin. Boy kilo arasında 15 fark var burda ne kadar insan var ki gayet sağlık 170 kilo olup 50 kilo olan. Bu zayıflara hakaret gibi bişey.

Ben de aynı durumdayım çörek otu tozu ve balı karıştırıp her gün aç veya tok karnına aklıma geldikçe yiyorum ve yengem de aynı şekilde uyguladı 1 ayda istediği kiloya ulaştı şimdi zayıf değil o kadar çok,ideal kilosu.. hem birden kesebiliyorsun istediğin kilo olur olmaz :)

bunu bende denym ılk fırsatta sagol cnm :)

Bana da prakten önerdi arkadaşlarım kullandım ama sonuç vermedi Sizin dediğinizi uygulayacağım bende :)

Kizlar Peygamber efendimiz (sav.) Hz.Fatima(a.s.) cok zayif diye kabak yemegi yemesini tavsiye etmis. ben denemedim ama belki bize de sifa olur.

1.58 im 47 kiloyum. Zayıfsın kilo al diyorlar ama ben memnunum bu halimden. Boyum zaten kısa o yüzden bir iki kilo alsam bile hemen canımı sıkıyor çünkü çok belli oluyor. Senin kilonda 'bence' çok ideal. Tabi yinede sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap. Ha birde kilomuzu korumak şart. Daha da aşağı düşmeyelim de böyle tam ayarı gibi sanki :) Mesajımda kilo alman için bir tavsiye veremedim kusura bakma :/

Bende çok zayiftim hatta manken hastalığı diye tabir edilen tıbbi ismini hatırlayamadım o varmış hiç istahim yoktu cok kotuydum doktora gittim doktora gitmeden olmaz bana günlük almam gereken kalori listesi verdi ve sakın sofradan tam doyup kalkma 2 saat snra tekrar ye muhakkak dedi ve 1.5-2 ay sonra kilo almaya başladım şimdi gayet iiyim her zaman düzenli yemek yemekte cok önemli

kilo alımını spor destekli yaparsan sorun yaşamassın..spor nasıl insanı zayıflatıyorsa aynı ölçüdede kilo aldırıyor..neden!! çünki vücudumuzun doğuştan kodlanmış oluşumları var ve spor yaptıkca bu uyumları uyarıyorsun..yani senin vücut yapına göre değilse bulunduğun kilo doğru sporu yaptığın ölcüde vucut uyarılıyor ve organlarının çalışma şeklini düzene sokarak zayılaman gerekirse zayıflıyor kilo alman gerekirse alıyorsun...tek başına kilo almak yag kas oranı dengesini bozar ve yağlanmaya başlarsın...nacizana spor hacalığı eğitimlerimin tezi...Başarılar.

Arkadaşlar bu pskolojik olarakta kaynaklanan bişeydir kanıtlanmıştır kilolu insanlar sürekli kilolu olduklarını duşundükleri için zayıflayamadıkları sonucuna varılmıştır bu durum bizler içinde geçerli ne kadar zayıf oldugumuzu duşunursek kilo alamayız önce beynimizi buna adapte etmemiz gerekiyor aynaya bakın ben kiloluyum deyin kendinize bakın işe yaramış deyin gulumseyin kendinizi kilolu görün kendinizi sevin her halinizle güzelsiniz ozaman gercekten kılo almaya başlayacaksınız.şartlanmak şart !

bende çok istiyorum :) benim kilom o kadar düşük ki keske sizin kadar olabilseydim yaşım 19 boyum 159 ve 2-3 senedir 39.1 kiloyum malesef .s

arkadaşlar bugun eczaneden bi ilac aldım..aboo bi iştahım acildi anlatamam.. gece bile uykuda uyaniyom acliktan yiyecek bise ariyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…