kilo almam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmm

cutess

sende başını alıp gitme ne olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
197
79
43
herkes zayıflamak ister bende kilo almak istiyorum cidden cokk zayıfım bian önce yaşım gibi görünmek istiyorum. yemek yiyemiyorum midem bulanıyor doktora gidiyorum ilaçlar fayda etmiyor. herhangi bi sağlık sorunumda yokmuş napcam ben yaaa. 40 kilo olabilir mii bi insaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn :o

yatmadan önce yarım ekmeğe nutella sür ye bak nasıl kilo alıyorsun :KK48:

şaka bir yana sizin de diyetisyene gitmeniz lazım.
onlar bir beslenme listesi ile sağlıklı şekilde kilo almanızı sağlarlar.
ama mideniz hiç bir şey almıyorsa midenizde bir problem olmasın?

sağlık problemi de yok yazmışsınız kaçırmışım o kısmı.
o zaman valla iştahlı arkadaşlar edinmen lazım.
gel ben sana aldırırım itina ile :KK48:

herkes zayıflamak ister bende kilo almak istiyorum cidden cokk zayıfım bian önce yaşım gibi görünmek istiyorum. yemek yiyemiyorum midem bulanıyor doktora gidiyorum ilaçlar fayda etmiyor. herhangi bi sağlık sorunumda yokmuş napcam ben yaaa. 40 kilo olabilir mii bi insaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn :eek:
ben bi ara o kadar zayıftımki bi konsere gittik kamera beni pano ekrana yansıttı seyirciler görünsün ayağına ben nefes borum dahil her ayrıntımı seçebildim:KK14::KK14::KK14: et namına bişey yoktu.mide küçülmüştü zorlayınca kusasım geliyordu.
1 . gazlı içecekler mideyi genişletir yemeklerin yanında gazlı içecekler iç.
2.yemeklerin yanında mutlaka ekmek ye ,ekmek iştahı artırır ve geç doymanı sağlar,her nekadar bize öyle gelmesede
3.bir dönem sadece sevdiğin yemeklere yüklen ,kendi menünü oluştur onlarıda gece ye.
4.yemeğin yanında turşu,zeytin salata gibi iştah açan şeyler ye.:kk77:
tıbben karaciğer yağlanmasından fazla yaşamazsın ama benim gibi bir anda 72 kiloya çıkarsın :cool::cool::cool:

Diyetisyene gidin, guatr olabilir, metabolizmanızı kontrol ettirin. Ben de 1.60 boya 42 kiloyum. üstelik bu kilo almış halim..

herkes zayıflamak ister bende kilo almak istiyorum cidden cokk zayıfım bian önce yaşım gibi görünmek istiyorum. yemek yiyemiyorum midem bulanıyor doktora gidiyorum ilaçlar fayda etmiyor. herhangi bi sağlık sorunumda yokmuş napcam ben yaaa. 40 kilo olabilir mii bi insaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn :eek:
Allah allahbana da bir ara olmuştu yemek kokusu alınca midem bulanirdi doktora gittim demir eksikliği vitamin eksikliği var dediler ilac kullanıyorum ve şuan her dakka yemek yiyesim var :KK34:Çok gıcık bir durum ama olsun sen kan tahlili falan yaptirmissindir degil mi

47 kiloyla evlendim hamile kaldım 13 kilo aldım sonuçmu 52 kiloyum olmayınca olmuyor

yatmadan önce yarım ekmeğe nutella sür ye bak nasıl kilo alıyorsun :KK48:

şaka bir yana sizin de diyetisyene gitmeniz lazım.
onlar bir beslenme listesi ile sağlıklı şekilde kilo almanızı sağlarlar.
ama mideniz hiç bir şey almıyorsa midenizde bir problem olmasın?

ultrasona bile girdim hiç bi sorun yok bence piskolojik ama bilmiyorum nutella fikri güzel ama :D

ben bi ara o kadar zayıftımki bi konsere gittik kamera beni pano ekrana yansıttı seyirciler görünsün ayağına ben nefes borum dahil her ayrıntımı seçebildim:KK14::KK14::KK14: et namına bişey yoktu.mide küçülmüştü zorlayınca kusasım geliyordu.
1 . gazlı içecekler mideyi genişletir yemeklerin yanında gazlı içecekler iç.
2.yemeklerin yanında mutlaka ekmek ye ,ekmek iştahı artırır ve geç doymanı sağlar,her nekadar bize öyle gelmesede
3.bir dönem sadece sevdiğin yemeklere yüklen ,kendi menünü oluştur onlarıda gece ye.
4.yemeğin yanında turşu,zeytin salata gibi iştah açan şeyler ye.:kk77:
tıbben karaciğer yağlanmasından fazla yaşamazsın ama benim gibi bir anda 72 kiloya çıkarsın :cool::cool::cool:

50 olsam dua etcem valla çok teşekkür ederim :)

Bende 50 yim ne yesem yaramiyor. Yalniz degilmisim benim de her yemekte midem bulaniyo

Diyetisyene gidin, guatr olabilir, metabolizmanızı kontrol ettirin. Ben de 1.60 boya 42 kiloyum. üstelik bu kilo almış halim..

siz gittiniz miii aynı benim boyumda öyle iştee

siz gittiniz miii aynı benim boyumda öyle iştee
Ben bütün kontrollerimi yaptırdım, ergenliğimden sonra doğru düzgün hiç kilo alamadım, ama her şey normal çıkıyor hep, sadece metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş. ama yıllardır 42-43 kilonun üstüne çıkamadım.. sanırım genetik bir durum bendeki, anne tarafında da baba tarafında da 50 kilo üstünde hiç kadın yok

Allah allahbana da bir ara olmuştu yemek kokusu alınca midem bulanirdi doktora gittim demir eksikliği vitamin eksikliği var dediler ilac kullanıyorum ve şuan her dakka yemek yiyesim var :KK34:Çok gıcık bir durum ama olsun sen kan tahlili falan yaptirmissindir degil mi

yapıldı evet hiç bi sorun yok. bide erkek arkadaşımın yanında töbe yemek yiyemiyorum 500 küsür gündür beraberiz adam akıllı bi yemek yiyemedik diyor :)))

Ben bütün kontrollerimi yaptırdım, ergenliğimden sonra doğru düzgün hiç kilo alamadım, ama her şey normal çıkıyor hep, sadece metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş. ama yıllardır 42-43 kilonun üstüne çıkamadım.. sanırım genetik bir durum bendeki, anne tarafında da baba tarafında da 50 kilo üstünde hiç kadın yok

aynen benim annemde benim yaşlarımdayken aynı kilodaymış şimdi baya iyi ama

Back
X