- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi Gizemmmm27
-
Evet kirici olmuş hitap tarzi ama insan sevdigini umursar. Kilo ver demek hakaret degil. Cunki kilo olmasi fazla yağlarin kas uzerinde depolanmasi demek ve bu saglik açisindan iyi degil. Kardeşin fazlaca kilo alsa uyarmaz misin? Bunu da oyle gor. Dedigim gibi hitabi ve kurdugu cumleler çok yanliş. Bir kadjna oyle şeyler soylenmez. Evlenmem dedigi an çok şey bitmişdir Ama artik belki imalarda bulunmuştur da siz onemsememişsiniz şimdi artik iyice açiktan konuşmuş gibi geldi.Merhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
üslubu yanlış bence. zayıfla sonra onu terkederdim ben olsamMerhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
Ya kilo benim icin de onemli bir cekicilik faktorudur de boyle mi denir ya? Kizin resmen hayattaki becerilerine kadar gecirmis.Ben sevgilinize hak verdim, uzgunum. Ben de iliskiye basladigim zaman sevgilim normal kilolarda olsa ve sonradan yeme bozuklugu baslayip cok kilo alsa alip karsima konusurum.
Sevmesem konusmam, demek ki beni cepte gordugunden kendine hic bakmiyor der tekmeyi basarim ama seviyorsam konusurum boyle.
Ustelik sevgilinizin de bu durumda kirilmaya hakki var. Kendine bakmayan insan (bunu kilo haricinde siz soylemissiniz) once kendine sonra karsisindakine saygi duymuyor demektir
E adam yuzunden psikolojiniz cok kilo alacak kadar bozulduysa zaten arkaniza bakmadan kacin. Cok yanlis seyi tartisiyoruz burada oyleyse. Resmen wake up call olmus bu size.Çok emek çok sevgi var ama ruh sağlıgimi çok bozdu çok değersiz hissettirdiği oldu bir güzel söz bir çaba yoktu hep ben cabalamistim her şey için
Becerilerine gecirmeniz, kilolu olursan hareketlerin kisitlanir ve cabuk yorulursun demis, bu da cok dogru bir tespitYa kilo benim icin de onemli bir cekicilik faktorudur de boyle mi denir ya? Kizin resmen hayattaki becerilerine kadar gecirmis.
Bu kişiden ayrıl sonra kilo ver. Kadınlar kulübünde azimli hanımlar çok güzel kilo veriyorlar. İçlerinden birini seç. Keyifle istediğin kiloya ulas. Seve seve yardımcı olurum. Sevdiğini sandığın kişinin yaklaşımı , tarzı hiç hoş değil.Merhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
Başlığa cevaben; evet engelMerhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
Bence bulmuş da o kadın onu istememiş.the Mentalist dizisinde böyle bir bölüm vardı, adam karısını eski sevgilisi gibi görünmesi için manipüle ediyordu. Örneğin kadın siyah saçlıyken sarışın oluyordu.Adam hayalindeki kadını bulamamış, sizi hayalindeki kadına dönüştürmeye çalışıyor. Kendisini her yerden engelleyip,ayrılın.
Bunu söylemenin daha güzel bir yolu yok ki... Sizi seviyor değer veriyor. Ayrılalim seni beğenmiyorum vs dememiş ki. Kilo sizin seçiminiz de değilmiş. Sizde kilo vermek istiyorum ama o gücü kendimde bulamıyorum demissiniz. Kimse 0 beden olmak zorunda değil tamam ama belli bir kilonun üstü de hastalık kabul ediliyor. Bu da bir gercek. İnsan sevdiğinin iyiliğini ister. Bu açıdan bakmaya çalışın.Merhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?