- 17 Temmuz 2021
- 7.390
- 24.350
- 298
- Konu Sahibi Gizemmmm27
-
Tam olarak sizin gibi düşünüyorum. Bazı yorumlara ben de çok şaşırdım.Bizim de düşüncelerimiz var bunlar insanları negatif etkiler diye söylemiyorduk eskiden ama artık tam tersi olmuş. O nedenle önce siz mesela kendi geleceginizi düşünün, karsinizda genç bir konu sahibi var onun sağlığını düşünmek ne nisanlisina ne de 40 yaşında 40 beden birisine kaldı.
Canım yanlış anlama da bu insandan bence bir an önce ayrıl ve yoluna bak ben yıllardır kiloluydum ama eşim bir kez olsun beni kırıcı bir laf etmedi ama şimdiden daha evlenmeden en güzel zamanlarınızda senin kilonu sana sorun ediyorsa o insandan bir şey olmaz o erkekten bir şey olmaz yanlış anlama bence kilolu da güzelsindir ben de kiloluydum ama bunu şimdiden sorun neden Bir adam yarın bir gün evlendikten sonra doğum yaptıktan sonra haliyle vücudumuz yaşlanacak bozulacak o zaman daha fazla sorunlar yaşarsın bence kendi ile ilgili sorunları var bence yol ver gitsin hiç de üzülme kadın her halde güzeldirMerhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
Burdaki üsluba takılmayan kadınların acaba çevresinde gerçekten böyle konuşan dağ ayıları var da ondan mı yadırgamıyorlar cidden merak ediyorum çünkü çok kötü bir üslup. Bir şeyi söylemenin bin bir türlü yolu vardır, bu adam karşısındaki kıracak en sağlam yolu seçmiş maşallah. “Sen ne kadar bakımsızsın” demek var “hayatım bu aralar biraz kendine dikkat etmiyorsun bir sıkıntı mı var” diye başlamak var yapmayın Allah aşkına ya. Adam haklı, sevdiğinden yapıyor diyen bile olmuş. Sağlıklı seven insan böyle bir üslup tercih etmez.Merhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
Böyle diyen adamla siz evlenmeyi ne münasebet bu ne demek kendisi sadrazam tohumu mu kendinizi bu kadar ezdirmeyinkilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem
Siz hiç sevilmediniz herhalde :) sevilmemisligi sevgi sanıyorsunuzBen bunun sevgi olduğunu düşünüyorum. Üslubu değil ama bunu böyle söylemesi gerçekten sevgiye işaret. Seni atağa geçirecek cümleler.
Diğer türlüsü sahte geliyor. Ben seni böyle de seviyorumlar falan... Çünkü sağlığın söz konusu. Sevdiğimiz kişinin acısını da söylemeliyiz ki o acısı hayatından çıksın gitsin Bir an once. Bir insanın kendine ettiği zararı sevdikleri söylemeli. Seviyor ki bu riski göze alıp uyarmak istemiş.
Bazı yorumlara çok şaşırdım, durdum durdum yeniden şaşırdım. Bir tekMissCherryBlossom beklediğim yorumu yapmış ama feminist bildiğim nice kadın bu şiddeti “normal” karşılamış ben şok
e adam seni tanıdığında normalmişsin bence kibarca uyarmış. ben de 12 senelik kocama kilo ver dedim çünkü hoş olmuyor yani sağlık sorunu değilse.Normaldim ,şu an öyle tabi 90 a çıktım
Olmaz diyemezsin, insan istedigi kiloda olur diye atarlanildi bana aksbwksbkse adam seni tanıdığında normalmişsin bence kibarca uyarmış. ben de 12 senelik kocama kilo ver dedim çünkü hoş olmuyor yani sağlık sorunu değilse.
Olmaz diyemezsin, insan istedigi kiloda olur diye atarlanildi bana aksbwksbks
Aynen öyleler :) Bir de kendi kilolarına bakmadan millete kilolusun deme yüzsüzlüğüne sahipler var, var da var işteSiz hiç sevilmediniz herhalde :) sevilmemisligi sevgi sanıyorsunuz
"Ben çok zayıfım herkes benim gibi olsun" dememiş kiAynen öyleler :) Bir de kendi kilolarına bakmadan millete kilolusun deme yüzsüzlüğüne sahipler var, var da var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?