Kilo Kaderim Değil

Bluedreamer02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
2.126
2.761
133
Başlangıç kilom 77,0. haftalık 0,5 - 1 kg vermek için çabalayacağım. Yaza düğünüm olacak ve ben gelinliğimin içinde kuğu gibi süzülmek istiyorum. İnşallah 65 kg göreceğim. Hedefim 12 kg. Buraya yazmak beni motive eder inşallah.

•••Yediklerime dikkat edeceğim ve günlük 2,5 lt su içeceğim. Asitli içecekler ve abur cuburdan uzak duracağım. Beyaz ekmek yerine tahıllı, kepek ekmek tercih edilecek. Haftanın bi kaç günü spor yapılacak.

Güncel : 73,9
Hedefe kalan : 8,9oo

Son düzenleme:
Ne kadar çok abur cubur yersem canım yine o kadar çok yemek istiyor. Nefsime hakim olamıyorum. Kendime engel olabilsem en azından kilom sabit kalır. Zor değil yapacağım Allahın izniyle. Sabah güne sirkeli su ile başlayacağım. Çalışırken bol bol su içicem. Ve akşam menümü paylaşacağım. 12 kilo ne ki dişimi sıkıp vereceğim bu pis kiloları

Güncel kilom:

86A2E01B-F77C-4A87-AF03-B88F539E38FA.webp

Sabah uyandığımda 1 bardak sirkeli su içtim. Yrım saat sonra kahvaltı yaptım. Biraz patates püresi biraz peynir , kavurma. 1 bd su daha içtim.

Sakın pes etme ben evlendiğimde 100 kilonun üstündeydim çook pişmanım şuan 63 kiloyum diyetle zayıfladım sadece 10 ayda 50 kilo verdim senin hedefin çok daha az ve çook daha rahat verirsin.. kolaylıklar diliyorum..

Sakın pes etme ben evlendiğimde 100 kilonun üstündeydim çook pişmanım şuan 63 kiloyum diyetle zayıfladım sadece 10 ayda 50 kilo verdim senin hedefin çok daha az ve çook daha rahat verirsin.. kolaylıklar diliyorum..

Çok teşekkür ederim inşallah pes etmem bu aralar pek sıkamıyorum kendimi ama inşallah devam edicem ve hedefime ulaşacağım . Sende çok iyi kilo vermişsin maşallah nasıl verdin peki

Çok teşekkür ederim inşallah pes etmem bu aralar pek sıkamıyorum kendimi ama inşallah devam edicem ve hedefime ulaşacağım . Sende çok iyi kilo vermişsin maşallah nasıl verdin peki
ben dukan diyeti yaptım ama harfi harfine uydum şimdi hamileyim hala yapıyorum ben aslında beslenme alışkanlığımı değiştirdim çok memnum herkes kendine uyan diyeti bulup öyle ilerlemeli diye düşünüyorum..

ben dukan diyeti yaptım ama harfi harfine uydum şimdi hamileyim hala yapıyorum ben aslında beslenme alışkanlığımı değiştirdim çok memnum herkes kendine uyan diyeti bulup öyle ilerlemeli diye düşünüyorum..
Bende Yen'i bıraktım dukanı 7 kilo verdim 1.5 aydır durdum sinir oldum aynı kilo da çok masraflı bütçe önemli dukan da

Back
X