Kilo meselesi

Uzaktan bir akrabamiz kilodan konu acilinca bende rahatsiz oldugumu belirtmistim
kendısı hıc lazım luzum olmayan bırıymıs bu daha buyuk mesele sızın kılo sorunu cozulurde onun kendı ıcınde ve hayatdakı yerı meselesı ne olur bılemeyecegım

sız saglıgınız ıcın bır yerden baslamıssınız sıze bu tarz konusan ınsanlarla bence gorusmeyın onlar sızın ıyılıgınız ıcın konusmuyor ıyı mutlu olmanızı ıstemıyor eskısınden de guzel ve ıyı olursunuz cunku nıye olmayasınız.

konuma bır goz at ıstersen

Gercekten yazdiklarinizla cok moral buldum iyiki icimde buyutmeyip paylaşmışım. Uymaya calisiyorum insallah basarabilirsem sonucu cok merak ediyorum bakalim eskisi gibi olabilecek miyim.

Kimseye söylemeyin kararlarınızı.Bir yerde okumuştum;kişi kararlarını açıkladığı zaman beyin "tamam ben bunu yaptım"diyerek rahatlamaya girermiş.Kendinizi en iyi siz tanırsınız.Sizi ne motive eder?Bazılarını okumak,bazılarını zayıf resimler,bazı insanları ise zayıf,çıtı pıtı insanları görmek motive eder.Bunu bulursanız inşaAllah verirsiniz.Takıntılı olmadan dengeli,sağlıklı beslenmeye çalışır,kilo aldıran şeyleri de bırakırsanız inşaAllah olur.Başarılar şimdiden.

Yaa ama bayildim ben iradenize guclu kadinlara hayranim. Biliyor musunuz aslinda kilo degil dert ettigim iradesiz olmak sizin konunuzda da buyuk bir irade ornegi var hem de gaziantep gibi tatlilariyla yemekleriyle unlu bir yerde basarmissiniz tebrikler darisi basima.

cok tesekkur ederım
ben kendı kendıme asla eskısı gıbı zayıf olamam dıyordum ve gardılobumdakı tum kıyafetlerı dagıtmıstım
sımdı eskısınden de zayıfım
yanı ben bıle yaptımsa haylı haylı yaparsınız bana ınanın :)

zayıflamak ıstedıgınızı kımseye soylemeyın bır ortama gırdıgınızde dıyetınıze ters seyler varsa menude ya mıdeme dokunuyor alerjım var deyıp gecıstırın :) basaracaksınız :)

Evet yag oranim fazlaymis insallah yagdan saglikli bir sekilde vermek icin basladim kapak olur mu bilmiyorum nerdeyse ben kilo aldikca sevindiklerini dusunmeye baslayacagim
Insanlar kımsenın ıyılıgını cekemıyor canım kardesım. Kım ıyıyse,guzellestıyse, esıyle aıle hayatı guzelse hemen fesatlanıyorlar. Gecen gun ıyı bır sıteden ev aldıgı ıcın arkadaslarının onu ws grubundan dısladıklarını da okuduk burada. Senın olayına sasırmadım. Senı yaftalayınca ıcındekı egolarını sısırıyorlardır. Insanları karakterlerıne gore degıl dıs gorunuslerıyle aşağılayan ınsanların cıddı ruh hastası olduklarını dusunuyorum

Ben dagitmaya kiyamadim hepsi yeni uc bes kere giyilmis seyler diyetten bahsetmiycem hklisin mideme dokunuyor demek daha iyi

eşi tarafından fazla kiloları yüzünden aşağılanıp bi de aldatılıp dayanamayıp ayrılan bi arkadaşı vardı annemin. ayrıldıktan sonra yaklaşık 40 kilo falan verdi spora gitti diyetisyene gitti tatile gitti bir yıl geçmeden taş gibi oldu kadın. kafaya koyunca veriliyor canım takılma kararlı ol boşver milletin dediklerini. spor yapmaya çalış hiç bir şey yapamazsan çık yürü bir eşik var onu aşana kadar kilo veremiyor gibi hissediyorinsan da ondan sonra güzel gidiyo dayan oraya kadar.

16 kilo, kilo mu? Ben de üzülme en kötü tüp mide var diyecektim ama gerçekten 16 kilo fazlalık da mesele değil yani.
Ben senelerin fiti olarak, bi depresyonla kısa bi zaman diliminde çıtır çerez niyetine aldım o kiloyu:)) Ki dert etmiyorum, iradene sahipsen her türlü verilir.

Canını sıktığın şeye bakAllah başka dert vermesin bol su yürüyüş ile birhaftata erimeye başlarsın moral ve motivasyon çok önemli bu tarz şeylerde

Kactan kaca ciktiniz acaba? Kiyafetim olmuyor tamamen dolabimi yenilemem gerekiyor montlarim bile olmuyor. Cevre baskisi da cabasi ve boyum kisa oldugu icin kiloyu
Kaldiramamam. Ve esimin kilo sevmemesi en onemlilerinden biri. Kendisi yiyip almayanlardan.

62’den 82’ye çıktım ama boyum 180. Ben de yiyip yiyip almayanlardanım sanıyordum ama bir anda çıktı acısı:)
Benim şansım eşim de 40 kilo aldı:))

Benim de kıyafetlerim olmuyor. Eşimin küçülen sweatshirtleri ve taytlarla yaşıyorum:) bu kiloyu kendime layık görmediğimden zayıflamak zorunda kalmak için kıyafet almadım. Geçen hafta diyete ve spora başladım şimdiden 2kilo gitti

O tanıdığın kimse hayatından çıkarmakla başla işe. Radyosyona maruz kalmak gibi bu tarz insanların söylemleri. Kilo verdikçe daha dinç ve genç bir görünüme kavuşacaksın emin ol. Kimseye söylememekle çok iyi yapmışsın. Olumsuz en ufak şey motivasyonu daha da düşürür çünkü. Akşamları yatıp uyumadan hemen önce gözünün önüne hayal ettiğin görüntünü getir ve ben kolaylıkla kilo veriyorum, ideal kilomdayım, sağlıklıyım gibi sözler söyle. Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…