Gobekte sarkma oldu muHiiç moralini bozma, sana söylenenlerede kulak asma. Doğuma girdiğimde 80 kiloydum şuan 55 kiloyum. Diyetisyen eşliğinde kilo verdim ve aslında sağlıklı beslenerek kilo vermenin çok kolay olduğunu anladım. Sende yaparsın canını sıkma
Hayır dümdüz çocuk doğurduğuma bile inanmayanlar var, sporda yapamadım bebeğimden dolayı. Yaşım genç belki ondan olabilirGobekte sarkma oldu mu
Ne demek hiç bi zama eskisi gibi olamazsın? Bir sürü diyet başarı öyküleri var. O insanlar 1 günde mi kilo alıp veriyor sankiEskiden beri kilolarim vardi ama iyice artti. insanlarin ima ile kiloma laf etmesinden sikildim. Kiyafetlerim de olmuyor.diyetisyene basladim ama bazen moralim bozuluyor gecenlerde bi tanidigimiz artik asla eskisi gibi olamayacagimi soyledi. Kimseye diyetisyene bile basladigimi soylemedim cunku esim de dahil destegim yok. Bir diger konu da oldugumdan yasli gostermeye basladim son zamanlardaki kilo artisindan dolayi olabilir mi. Kiloyu yuzumden cok aliyorum. Eskiden ufak tefektim.Bu arada fazlaligim 16 kilo. Daha buyuk dertler var tabiki ama kiyafetlerim olmayinca biraz sikinti yaptim. Okudugunuz icin tesekkurler.paylasmak istedim.
Eskiden beri kilolarim vardi ama iyice artti. insanlarin ima ile kiloma laf etmesinden sikildim. Kiyafetlerim de olmuyor.diyetisyene basladim ama bazen moralim bozuluyor gecenlerde bi tanidigimiz artik asla eskisi gibi olamayacagimi soyledi. Kimseye diyetisyene bile basladigimi soylemedim cunku esim de dahil destegim yok. Bir diger konu da oldugumdan yasli gostermeye basladim son zamanlardaki kilo artisindan dolayi olabilir mi. Kiloyu yuzumden cok aliyorum. Eskiden ufak tefektim.Bu arada fazlaligim 16 kilo. Daha buyuk dertler var tabiki ama kiyafetlerim olmayinca biraz sikinti yaptim. Okudugunuz icin tesekkurler.paylasmak istedim.
16 kilo çok degil bence yaparsin bu kadar kafana takıyorken bence bırakmadan diyeti devam etEskiden beri kilolarim vardi ama iyice artti. insanlarin ima ile kiloma laf etmesinden sikildim. Kiyafetlerim de olmuyor.diyetisyene basladim ama bazen moralim bozuluyor gecenlerde bi tanidigimiz artik asla eskisi gibi olamayacagimi soyledi. Kimseye diyetisyene bile basladigimi soylemedim cunku esim de dahil destegim yok. Bir diger konu da oldugumdan yasli gostermeye basladim son zamanlardaki kilo artisindan dolayi olabilir mi. Kiloyu yuzumden cok aliyorum. Eskiden ufak tefektim.Bu arada fazlaligim 16 kilo. Daha buyuk dertler var tabiki ama kiyafetlerim olmayinca biraz sikinti yaptim. Okudugunuz icin tesekkurler.paylasmak istedim.
5 günde 2 kilo çok iyiİnsagramda karatay diyetiyle zayıflayan bayanlar var benimde 5 günüm çok mutluyum ilk defa bu kadar kolay kilo veriyorum lütfen bi bakın çok güzel motive ediyor şimdiden 2 kilı verdim
79 du 77 oldum5 günde 2 kilo çok iyi
kaç kilosunuz şu an
çok güzel bravo79 du 77 oldum
Kimse icin degil kendiniz icin yapin bunu once. Evet kilo iyi bir sey degil . Sagliniz icin kilo vermeniz gerektigini zaten siz de biliyorsunuz. Acele etmeden kendinizi sıkmadan yavaş yavaş kilo verebilirsiniz. Bunun için sosyal medyada gruplar var. Insanlar birbirlerini motive ediyorlar. Takip etmenizi tavsiye ederim.Eskiden beri kilolarim vardi ama iyice artti. insanlarin ima ile kiloma laf etmesinden sikildim. Kiyafetlerim de olmuyor.diyetisyene basladim ama bazen moralim bozuluyor gecenlerde bi tanidigimiz artik asla eskisi gibi olamayacagimi soyledi. Kimseye diyetisyene bile basladigimi soylemedim cunku esim de dahil destegim yok. Bir diger konu da oldugumdan yasli gostermeye basladim son zamanlardaki kilo artisindan dolayi olabilir mi. Kiloyu yuzumden cok aliyorum. Eskiden ufak tefektim.Bu arada fazlaligim 16 kilo. Daha buyuk dertler var tabiki ama kiyafetlerim olmayinca biraz sikinti yaptim. Okudugunuz icin tesekkurler.paylasmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?