Kilo meselesi

Yooo eski haline Gayette gelirsin
Amannn şu arkadaş markadas takma ya
Ben hayatım boyunca zayıftım
Bir ara 64 lere falan çıktım
Ki boyumda var öyle sırıtan bir kilom yoktu
Arkadaşım durup durup ayyy çok kilo aldın eskisi gibi olamazsın her tarafın yağ falan deyip moralimi bozuyordu sürekli ki kendisi de zayıf değildi iri yarı bir kızdı
Bir gün sinirlenip laf soktum bana demediğini bırakmadı ya yok kompleksisin yok ben senin iyiliğin için söyledim bilmem ne
Hadi ordan ya
Bana ona büyük gelen 42 beden pantolonunu vermeye kalktı bu bana büyük geliyor sana olur deyince tamam dedim sen görürsün
Sırf onun yüzünden kilo vermedim tabi kendimi zayıf görmek eskisi gibi olmak istedim
Bana yaş 30 dan sonra kilo vermek zor ayyy falan yapıyordu salak
Valla gayette verdim
36 bedenim şu an eskisi gibi 55 lere indim
Ama o kızla konuşmuyorum artık çıkardım hayatımdan haseti
Defololsunlar ya onlar kim
Kilo alırım veririm kime ne

siz gerçekten istiyorsanız gerisi teferruattır. takmayın. inadına devam edin diyet ve spora.

Benim bir öğrencim yurtta yaşamasına rağmen diyetisyen eşliğinde 17 kg.verdi. hem de üni.sinavlarina hazırlanıyor bu arada. İsterseniz elbette yapabilirsiniz. Moral bozuculara kulaklarınızı tikayin yeter.

Kilo vermek tamamen irade işi.
Eğer irade zayıflığı varsa bunun üzerine yoğunlaşın. Öncelikli hedefiniz iradenizi güçlendirmek olsun. Yoksa her pazartesi başlar salı bırakırsınız. Başlarda küçük hedefler koyun. Mesela > bugün sadece bir öğün istediğimi yiyeceğim > bu hafta sadece 3 günün 1 öğünü istediğimi yiyeceğim > bu hafta sadece 1 gün kaçamak yapacağım > ayda 1 kaçamak vs.

Bu şekilde adım adım iradenizi güçlendirebilirsiniz. Hele ki duygusal yiyiciyseniz kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. O gelen yeme ataklarının yerini doldurmak lazım. Mesela aç değilsiniz ama canınız bi şeyler çekiyor hemen elinize bi iş alın. 10 dk sonra o atağın geçtiğini göreceksiniz. Aynı şeyi spor, yürüyüş için de yapabilirsiniz. 10 dk ile başlayın ama bi yerden başlayın. Yürüyüşün keyfine bi kere vardınız mı bağımlılık yapabilir :) Takın kulaklığı açın sevdiğiniz şarkıları zaman nasıl geçiyor anlamazsınız bile.

Tatlim 16 kilo verilmeyecek bir kilo degil boyun kac bilmiyorum ben 160 cm bile degilim 66 kiloyum vermek icin cabaliyorum ideal yani icinde mutlu hissettigim kilo 50 ve troid hastasiyim olduğundan daha yavas veriyorum ödemim cok oluyo vs. Neyse 1 haftadır diyetteyim inmiyorum çıkıyorum diyetisyenime uymama ragmen ama bi yerse yanlis yaptigima eminim. Hatalari bula bula 1 yilda vermeyi hedefliyorum ki otursun kilom ve sonradan kilo almayayim.

Hiiç moralini bozma, sana söylenenlerede kulak asma. Doğuma girdiğimde 80 kiloydum şuan 55 kiloyum. Diyetisyen eşliğinde kilo verdim ve aslında sağlıklı beslenerek kilo vermenin çok kolay olduğunu anladım. Sende yaparsın canını sıkma

Ne demek hiç bi zama eskisi gibi olamazsın? Bir sürü diyet başarı öyküleri var. O insanlar 1 günde mi kilo alıp veriyor sanki

Eskisi gibi olamayacağınızı söyleyen tanıdığınız çok gereksiz bir insan, eskisinden bile iyi olursunuz, moral bozmayın

Ay cidden eskisi gibi olamaz ne, böyle sacma sey duymadim
Insanlar komple yüzlerini bambaska insana degistirecek güce sahipken, kilo konusunda 16 kilodan geri dönüsü yok nedir ya
Bence o insandan uzak durun birincisi
Sonra da elinden ekmegi sakinye yere birakarak baslayabilirsin
Diyetisenden yardim al, ama ben de yazayim
Proteinden, yagdan zengin beslen bo, su ic yesilllik ye
Sekeri ve unu azalt, minimuma indir
Ve yürüyüsle de olsa spora basla
Bitti gitti
Her dogumumda 22 kilo aldim, tamam 10 kiloya yakini dogumda gitse de ben bu sekilde 53 54 kiloya düstüm
Kimse de bana vermezsin diyemez aldini kariclarim
Kendine güven
Cok güzel ve sagliklisin olacaksin, buna herkes kadar hakkin var

Kimseye kilo vermeye çalıştığını, diyetisyene gittiğini söyleme.. Ama onlara inat devam et.. MAdem zayıflayınca mutlu olacaksın tek yapman gereken dirayetli olman.. Bak ay da 4 kilo versen 4 ayda verirsin o kiloyu.. Sen sadece diren o kadar..

Bence başarabilirsin...

İnsagramda karatay diyetiyle zayıflayan bayanlar var benimde 5 günüm çok mutluyum ilk defa bu kadar kolay kilo veriyorum lütfen bi bakın çok güzel motive ediyor şimdiden 2 kilı verdim

16 kilo çok degil bence yaparsin bu kadar kafana takıyorken bence bırakmadan diyeti devam et

Kimse icin degil kendiniz icin yapin bunu once. Evet kilo iyi bir sey degil . Sagliniz icin kilo vermeniz gerektigini zaten siz de biliyorsunuz. Acele etmeden kendinizi sıkmadan yavaş yavaş kilo verebilirsiniz. Bunun için sosyal medyada gruplar var. Insanlar birbirlerini motive ediyorlar. Takip etmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…