Nasıl yani?İnsanlar 1 yılda 70 kilo bile verip evrim geçiriyor.Onların hikayelerini okuyup motive olabilirsiniz.Geçenlerde abimde bana dedi çok kilo almışsın bu boyun fıtığını bahane edip börek çörek mi tıkınıyorsun napıyosun diye bende diyetisyene gittim.Ona söylemedim söylemeyeceğimde.Kış tatilinde yanına gittiğimde kendi gözleriyle görecek böreği çöreği.Sizde kimseye söylemeyin.Sonucu görsünlerartik asla eskisi gibi olamayacagimi soyledi.
Cok haklisiniz desteginiz icin tesekkur ederim yag oranim yuksek oldugu icin diyetisyen destegi aldim saglik en onemlisi.Insanları geçelim ağzı olan konuşur zaten.
Ama önemli olan sağlık durumu.
16 kilo az bir kilo değil. Ki daha da ilerlerse hareketiniz vs.kisitlanabilir.
Siz önce kendiniz için kilo verin inşanlari boşverin.
Eskisi gibi olmaz diyen akraba şaşırmış zaten 16 kilo nedir ki insanlar 30 40 50 kilo veriyor .
Evet soylemeyecegim belki ben verdikten sonra kirildigimi anlarlarPes etmeyin kimseye de söylemeyin diyetisyene gittiğinizi moralinizi bozmalarına izin vermeyin. Kendi kendinizi motive edin
Cok stresli ve yalnizdim maalesef bilincsiz beslendim desteginiz icin cok tesekkur ederim cok iyisinizİnsanların sizin nasıl Bi hayat içinde olduğunuzu bilmiyorlar belki ilaç kullandınız ondan aldınız belki stresiniz mutsuzluğunuz vardı çoğaltılabilir gibigibi hadi onuda geçtim yediniz içtiniz aldınız KİMENE...
Kilo fazlalığınızda verilmicek gibi değil bence diyetisyen desteğinizle üstesinden gelebilirsiniz yağdan verdiğiniz taktirde incelmenizin hızlı birşekilde olduğunu göreceksiniz...
Size şunuda söylemek istiyorum
BEN SİZE İNANIYORUM SİZDE İNANIN VE BAŞARIN
Evet insan isterse her seyi basarir ama benim motivasyonum eksik cunku herkesin soylediginden cabuk etkileniyorum ben zaten kiyafetlerim olmayinca disari cikarken goruyordum ama baskalari ima edince alayci bir sekilde kirildim acikcasiNasıl yani?İnsanlar 1 yılda 70 kilo bile verip evrim geçiriyor.Onların hikayelerini okuyup motive olabilirsiniz.Geçenlerde abimde bana dedi çok kilo almışsın bu boyun fıtığını bahane edip börek çörek mi tıkınıyorsun napıyosun diye bende diyetisyene gittim.Ona söylemedim söylemeyeceğimde.Kış tatilinde yanına gittiğimde kendi gözleriyle görecek böreği çöreği.Sizde kimseye söylemeyin.Sonucu görsünler
Evet yag oranim fazlaymis insallah yagdan saglikli bir sekilde vermek icin basladim kapak olur mu bilmiyorum nerdeyse ben kilo aldikca sevindiklerini dusunmeye baslayacagimHerkes kendıne baksın. Onlara mı kalmıs senın kılon? Dıyetısyene uyarsanız hem kaslardan degıl yagdan kılo verırsınız saglıklı bır sekılde. Herkese kapak olur
Uzaktan bir akrabamiz kilodan konu acilinca bende rahatsiz oldugumu belirtmistimsıze artık asla eskısı gıbı olamazsın dıyen kısı kım ?
İnsallah lale hanim tesekkur ederim hem aceleci hem de yavasim saglam ve emin ilerlemek istiyorumHiç moralini bozma arkadaşım.
Diyetisyenin programına uyarsan çok güzel kilo verirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?