- 21 Ocak 2018
- 8.562
- 21.246
- 348
- 32
Kilo yaş katar tabi. Neden eskisi gibi olamayasiniz? Insanlar cocuk doguruyor da yine eskisi gibi oluyor. Diyetisyene de gidiyormuşsunuz kendinize zaman verin, o cok konusanlara kilo vererek cevaplarini verirsinizEskiden beri kilolarim vardi ama iyice artti. insanlarin ima ile kiloma laf etmesinden sikildim. Kiyafetlerim de olmuyor.diyetisyene basladim ama bazen moralim bozuluyor gecenlerde bi tanidigimiz artik asla eskisi gibi olamayacagimi soyledi. Kimseye diyetisyene bile basladigimi soylemedim cunku esim de dahil destegim yok. Bir diger konu da oldugumdan yasli gostermeye basladim son zamanlardaki kilo artisindan dolayi olabilir mi. Kiloyu yuzumden cok aliyorum. Eskiden ufak tefektim.Bu arada fazlaligim 16 kilo. Daha buyuk dertler var tabiki ama kiyafetlerim olmayinca biraz sikinti yaptim. Okudugunuz icin tesekkurler.paylasmak istedim.
16 kilo belki size cok gelmeyebilir ama benim boyum uzun olmadigi icin bes kilo alsam bile cok almisim gibi duruyor 16 kiloda ciddi bir beden buyumesi yasadim anlayacaginiz.yag oranim fazla olunca tabi oldugumdan da kilolu duruyorum. Sizi tebrik ederim gercekten cok guzel kilo vermişsiniz. Neler yaptiniz ne kadar surdu hic pes ettiniz mi?16 kilo fazlalık için mi bir daha eskisi gibi olamayacağınızı söyledi o tanıdığınız? bence siz o kişiden uzak durun! ben de TLC'deki "ağır yaşamlar" gibi oldunuz sandım bunu okuyunca. 16 kilo ne ki verilir arkadaşım hiç üzülme, biraz sabır. Beslenme tarzını değiştirmek gerek. Bir gün birisinin bu konudaki sohbetine kulak misafiri oldum. "ne yaparsam yapayım kilo veremiyor verdiğimi geri alıyordum sonra nasıl yemek yenmesi gerektiğini öğrendim öyle kilo verdim artık almıyorum çünkü yemeğin nasıl yenmesi gerektiğini öğrendim" diyordu bu çok önemli bir cümle. Diyet yapmak geçici bir süreliğine uygulanarak ve kendine eziyet ederek aç kalmak değil, sevdiğin gıdalardan sonsuza kadar mahrum kalmak da değil sadece neyi nasıl, ne zaman ve ne kadar yemeniz gerekiğini öğrenmeniz ve bunu benimsemenize bakıyor iş. Bende diyetisyenle 22 kilo verenlerdenim. Siz diyetisyene devam edin, uykunuza da dikkat edin ve bir de spor çok önemli. Sağlıklı günler diliyorum...
Aynısı bende var :)Eskiden beri kilolarim vardi ama iyice artti. insanlarin ima ile kiloma laf etmesinden sikildim. Kiyafetlerim de olmuyor.diyetisyene basladim ama bazen moralim bozuluyor gecenlerde bi tanidigimiz artik asla eskisi gibi olamayacagimi soyledi. Kimseye diyetisyene bile basladigimi soylemedim cunku esim de dahil destegim yok. Bir diger konu da oldugumdan yasli gostermeye basladim son zamanlardaki kilo artisindan dolayi olabilir mi. Kiloyu yuzumden cok aliyorum. Eskiden ufak tefektim.Bu arada fazlaligim 16 kilo. Daha buyuk dertler var tabiki ama kiyafetlerim olmayinca biraz sikinti yaptim. Okudugunuz icin tesekkurler.paylasmak istedim.
canim is sende bitiyor iradeli hirsli olursan zayiflarsin spor yaparsan da seksi olursun ben ikinci bebegimi dogurdum 72 kg dim senin dedigin gibi kiyafetler sinirimi bozdu suan 56 kg yim hic diyette yapmadim az yedim tatlidan kactim spor yapiyorum.Eskiden beri kilolarim vardi ama iyice artti. insanlarin ima ile kiloma laf etmesinden sikildim. Kiyafetlerim de olmuyor.diyetisyene basladim ama bazen moralim bozuluyor gecenlerde bi tanidigimiz artik asla eskisi gibi olamayacagimi soyledi. Kimseye diyetisyene bile basladigimi soylemedim cunku esim de dahil destegim yok. Bir diger konu da oldugumdan yasli gostermeye basladim son zamanlardaki kilo artisindan dolayi olabilir mi. Kiloyu yuzumden cok aliyorum. Eskiden ufak tefektim.Bu arada fazlaligim 16 kilo. Daha buyuk dertler var tabiki ama kiyafetlerim olmayinca biraz sikinti yaptim. Okudugunuz icin tesekkurler.paylasmak istedim.
Tebrik ediyorum cok zor bir seyi basarmissiniz umarim tekrar basarirsiniz sağlıklaBen 70 kilo vermiş biri olarak şunu söylemek istiyorum herşey beyinde bitiyor..ben okadar zorluklar çekmeme rağmen 30kilosunu geri aldımpazartesi yine eski düzenime döndüm inşallah eski halime gelicem benimde tek sorunum psikolojik destek olarak zayıflarken motive olmak.
Erkekler daha kolay zayıflıyorEşim 1,5 ay kişisel koçluk aldı bir spor hocasından.
Beslenme ve spor olarak.
12 kilo verdi, 16 cm inceldi.
Yapılamayacak bir şey değil yani.
Azim:)
Sizinki 4 ay sürsün, ne olacak?Tebrik ediyorum cok zor bir seyi basarmissiniz umarim tekrar basarirsiniz sağlıkla
Erkekler daha kolay zayıflıyor
155Beyinde biterse -16 olursunuz bu arada Boyunuz kaç acaba ?
Teşekkür ederim inşaallah en yakın zamanda başarırım darısı herkesin basinsTebrik ediyorum cok zor bir seyi basarmissiniz umarim tekrar basarirsiniz sağlıkla ☺
Erkekler daha kolay zayıflıyor
Benimde 177
Cok guzel kilo hic belli olmazBenimde 177
79kgdan 57 kg'a düştüm. boyum 1.62; 1.5 yılda verdim Bu süreçte 3 diyetisyen değiştirdim. İlk diyetisyenim iyidi ama başladıktan bir kaç hafta sonra tayini çıktı gitti yerine gelen diyetisyenle frekanslarımız hiç uyuşmadı sevemedim kadını (bu da önemli bir faktör, gittiğiniz diyetisyenin sizi anlaması ve yol göstermesi, ve genel olarak sizde güven oluşturması önemli). Gittiğim 3. diyetisyen doktor bir arkadaşımın tavsiyesi idi (kendisi de gidiyordu) özeldeydi biraz paraya kıydım gittim ama kadın ilk seansta 1.5 saat sürüyor resmen yazı tahtası üzerinde bana eğitim verdi metabolizma nasıl çalışır, hangi tür yiyecekler vücutta ne yapar. Sporun etkisi nedir, insülin direnci nedir vs. Ona gittiğimde 74 kiloydum (ilk diyetisyenden sonra 2kg geri almıştım). Bana bir diyet listesi oluşturdu ama herşeyden önemlisi hayat boyu faydalanacağım bilgiler verdi. Bir de her yediğimi saat kaçta yediğimi vs not edeceğim ve kontrole getireceğim bir defter istedi.16 kilo belki size cok gelmeyebilir ama benim boyum uzun olmadigi icin bes kilo alsam bile cok almisim gibi duruyor 16 kiloda ciddi bir beden buyumesi yasadim anlayacaginiz.yag oranim fazla olunca tabi oldugumdan da kilolu duruyorum. Sizi tebrik ederim gercekten cok guzel kilo vermişsiniz. Neler yaptiniz ne kadar surdu hic pes ettiniz mi?
Aynen ole oluyoCok guzel kilo hic belli olmaz
Eğer motive olduysanız ve inanmaya başladıysanız ne mutlu banaCok stresli ve yalnizdim maalesef bilincsiz beslendim desteginiz icin cok tesekkur ederim cok iyisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?