Kilo mu almaliyim?

Duzelmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
225
116
18
41
Cok buyuk bir dert degil ama bin bir emekle zayifladim.hatta spora baslayip karin kaslarimi belirginlestirmek istiyorum.166 167 boyum 53 kiloyum.58 kilodan zayifladim.ama insanlaein yorumlari cok can sıkıcı.
Çok zayifsin niye zayifladin bu kadar cok guzeldin kendine ne yaptin vs vs
Sadece arkadaalaeim degil ailem de cok zayifladin sana kilo yakisiyor.ya bi insana kilo yakisir mi?yemek tikiyorlar agzima resmen.insanlarin boyle davranmasi kotu mu oldum acaba diye dusunduruyor.bunu ozellikle de balik etli olup zayiflama calisip zayiflayamayanlar yapiyor.kiskaniyorlar mi gercekten mi kotu oldum bilmiyorum

Sanki biraz fazla zayıflamışsınız, 55 / 57 arası ideal olabilirsiniz.

Banada sürekli çok zayıfsın diyorlar, bunu diyenler genelde kilo veremeyenler olduğu için takmıyorum :)
Boyum 170. Kilom 59/60 arası oynar

Ben 1.70 boyunda 52 kiloyum ve gayet te iyi olduğunu düşünüyorum. Kilo çok iyi inan fesatliktan yapıyordur o yorumları yapanlar
Bende senin gibiydim hatta bekarken 49 larda geziordum, ozaman gerçekten fazla zayıftım çirkin duruyordu 2 gebelikten sonra bi 10 kilo kalmasına okadar sevindimki, 60 ideal oldu bu boya.
Sende oyle mutlusun demekki, ne güzel

bende 1.71 boyunda 57 kiloyum ama herkes zayifsin diyip duruyo.eskiden zayiftim simdi kilo alsam da onlarin gozunde degismiyo sanirim.hele esimin ailesi dalga gececek dereceye getiriyor.neymis kadin dedigin kilolu olacakmis.takma bence bosver gitsin

Amaan zayıflarsın bi dert, zayıflayamazsın bi dert. Ananda olsa babanda olsa el de olsa kimseye beğendiremezsin kendini. Ne güzel 5 kilo vermişsin. Mutluysan takma kimseyi. Mutlu olduğun kadar güzelsindir

1.64 boya 51 kiloyum. Hayatında 50 kiloyu görememiş bir insandım, 28 yaşında ilk kez geldim bu kiloya :) Genelde hep 48dim. Aynaya bakıyorum kendimi gayet güzel görüyorum fizik olarak ama millet hala zayıfsın zayıfsın. Bir bitemediler gitti. Bundan sonra alacağım her kilo bana göbek olarak dönecek zaten.. Ayrıca istemiyorum da kilo almak. Kulaklarımı bu yorumlara tıkadım ben, kendim nasıl iyi hissediyorsam o benim için en iyi olandır.

Sen kendini begendiysen takilma hic.

Ben 177 yim omrumde 65 kg yi hamilelik dahil gormedim. Dogumdan sonra 56 kg ydim eve geldigimde. Yavas yavas gitti simdi 46yım.

Evlenirken 44tüm. Bazi seyler ustume yakismiyor evet. Ama bazi seyleri giyince de bakan donup bir daha bakiyor. Benim de zevkim boyle. Cok mutluyum.

Bana da herkes cok zayifsin der durur. Ben de bunu diyenlerin geneline "sen de cok sismansin" demek istiyorum ama kendimi tutuyorum.

Biraz da gozleri eski haline alistigi icin onlara cok ince gelirsin. Kendini begeniyorsam bosver gerisini

Kendini oyle seviyorsan ne mutlu ama seni gözümde canlandıramadım..
1.77 boya 46 kilomu?

Bende aynı boydayim bu boya 60 65 iyi duruyor tabii fizik yapısıyla alakalı.56 kiloyken herkes çok zayifsin diyordu.65 Ken herkes çok iyi görünüyorsun derdi ama simdi 72 oldum ve nasıl versem diye düşünüyorum.yani her kiloyu deneyen biri olarak.60 65 arası iyidir bu boya.malum artık sıfır beden modası kalktı .bak Rihanna bile ne kadar kilo aldı.

Az kilo her zaman çok kilodan iyidir.
Kürdan gibi değilsiniz.
Ben de 1,64 üm,58 oldum,bir ara 62,5 olmuşum kafayı yiyecektim.Diyet yaptım,yaş 35.Bana da gören, erimişsin kilo yakışıyordu diyor ama onu söyleyenler şişkolar,hiç aldırmıyorum,aynadaki görüntüm benim için önemli ve nasıl mutlu olduğum.
Kıvrımlar var,hatlar yuvarlak,hiç de kepçük gibi görünmüyorum.
Boşver ,nasıl mutluysan öyle ol.

Ben kendimi begeniyorum ama algimi mi etkilediklerinden bilmiyorum.ben de omuzlar cok incecik belki de ondan zayif gorunuyorum.olcrum usenmedim aimdi siz kivrimlar dwyince 90 67 94 olculerim.ya incecik degil hatta bel kalin bile.bacaklar ve kollar ince olunca sanirim zayif duruyorum belki sekilsizim bilmiyorum.ama ortak soylenen kilo aldiginda cok guzelsin.belki de dengesiz zayifliyorum ya bilmiyorum bende inanin.yolda yururken de kiloluyken daha cok bakarlardiacaba kilo yakisiyor ben mi farketmiyorum diyorum gittigim salondaki hicaya soracagim artik valla o raddedeyim

Bir uye de yuz kemikleri cikiyor demis evet benim de cikiyor ama elmacik kemikleeinin cikmasi guzel bisi degil mi

Insanlar konusacak konu bulamayınca kiloya takıyorlar heralde.sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap.
1.76 boy 58 kiloyum.3tanede çocuğum var ve çocukları yanımda görünce sizin mi diye şaşırıyorlar.kilo insanı olduğundan daha yaşlı gösteriyor.ben çok mutluyum bu halimle.boşverin sözde nasıl iyi hissediyorsanız o kiloda kalin

Oo sokak abaza kaynıyor, onlar genelde kilolu bingil bingil severler,hiç onlara göre belirleme kilonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…