- 5 Ağustos 2017
- 225
- 116
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Bende senin gibiydim hatta bekarken 49 larda geziordum, ozaman gerçekten fazla zayıftım çirkin duruyordu 2 gebelikten sonra bi 10 kilo kalmasına okadar sevindimki, 60 ideal oldu bu boya.Ben 1.70 boyunda 52 kiloyum ve gayet te iyi olduğunu düşünüyorum. Kilo çok iyi inan fesatliktan yapıyordur o yorumları yapanlar
Kendini oyle seviyorsan ne mutlu ama seni gözümde canlandıramadım..Sen kendini begendiysen takilma hic.
Ben 177 yim omrumde 65 kg yi hamilelik dahil gormedim. Dogumdan sonra 56 kg ydim eve geldigimde. Yavas yavas gitti simdi 46yım.
Evlenirken 44tüm. Bazi seyler ustume yakismiyor evet. Ama bazi seyleri giyince de bakan donup bir daha bakiyor. Benim de zevkim boyle. Cok mutluyum.
Bana da herkes cok zayifsin der durur. Ben de bunu diyenlerin geneline "sen de cok sismansin" demek istiyorum ama kendimi tutuyorum.
Biraz da gozleri eski haline alistigi icin onlara cok ince gelirsin. Kendini begeniyorsam bosver gerisini
Oo sokak abaza kaynıyor, onlar genelde kilolu bingil bingil severler,hiç onlara göre belirleme kilonuBen kendimi begeniyorum ama algimi mi etkilediklerinden bilmiyorum.ben de omuzlar cok incecik belki de ondan zayif gorunuyorum.olcrum usenmedim aimdi siz kivrimlar dwyince 90 67 94 olculerim.ya incecik degil hatta bel kalin bile.bacaklar ve kollar ince olunca sanirim zayif duruyorum belki sekilsizim bilmiyorum.ama ortak soylenen kilo aldiginda cok guzelsin.belki de dengesiz zayifliyorum ya bilmiyorum bende inanin.yolda yururken de kiloluyken daha cok bakarlardiacaba kilo yakisiyor ben mi farketmiyorum diyorum gittigim salondaki hicaya soracagim artik valla o raddedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?