- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.505
- 333
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
siz kendinizi zayıf olarak beğeniyomusunuz? asıl mesele o. ama bazı insanlara kilolu olmak yakışıyo. yüzü daha şeker gözüküyo mesela. BKM'deki tombiş kız vardı ya Pelinmiydi ismi hatırlamıyorum o zayıfladı ama ben onun şimdiki halini beğenemiyorum. tombiş olmak ona çok yakışıyodu (yüz olarak) şimdi çok daha değişik. belki sizin de yüzünüze, kilonuza göre öyle söylüyolardır. yakışıyodur belki bilemeyiz.Cok buyuk bir dert degil ama bin bir emekle zayifladim.hatta spora baslayip karin kaslarimi belirginlestirmek istiyorum.166 167 boyum 53 kiloyum.58 kilodan zayifladim.ama insanlaein yorumlari cok can sıkıcı.
Çok zayifsin niye zayifladin bu kadar cok guzeldin kendine ne yaptin vs vs
Sadece arkadaalaeim degil ailem de cok zayifladin sana kilo yakisiyor.ya bi insana kilo yakisir mi?yemek tikiyorlar agzima resmen.insanlarin boyle davranmasi kotu mu oldum acaba diye dusunduruyor.bunu ozellikle de balik etli olup zayiflama calisip zayiflayamayanlar yapiyor.kiskaniyorlar mi gercekten mi kotu oldum bilmiyorum
Ben de sizi çok merak ettim :) Yani ırk,kemik yapısı,yağ yapısı vs. hepsi bir yana matematik denilen bir gerçek var...Bu 1.50 boyundaki birinin 80 kilo olup "çok idealim asla kilo vermemeliyim" demesi gibi bir şey :) Bu bahsettiğim özellikte biri ne tür ırksal farklılıklara sahip olursa olsun ,dünyanın hiç bir yerinde kesinlikle ideal kabul edilemez.Cok merak edilecek bir sey yok, ben türk degilim biz de bir saglik problemi olmayan butun kadinlar yaklasik bu olculerde. Olsun maximum 50 kg olsun daha fazlasi heleki 55 falan cok fazla gelir diyete baslar bir cogu.
Belki kemik yapisindan belki kas yapisindan belki yag kas oranindan size degisik gelebilir ama ben 55 kg olsam yag aldirmayi bile dusunurum heralde varil gibi hissederim kendimi
Cunku baya etli butlu olurum
Kilo almaya çalışma ama sağlıklı beslenip spor yaparbilirsin.. Spor sadece kilo vermek için yapılmaz. Kas kütleni arttırırsan çelimsiz bi görüntün olmaz. Güçlü sağlıklı ve fit görünürsün.. "Erkekler de diyor" diyerek sanki en önemlisi onların görüşüymüş gibi düşünme.. Önemli olan senin ne hissettiğin..Ben kendimi zayifken daha cok begeniyorum.kilo al diyenler sadece kadinlar da degil.erkekler de kilo al diyor annem de hatta dedem de
Bence kimse kıskanmıyor. Niye kiskansin ki . Bende bir ara çok zayıflamıştim. O Tomris yanaklarim çökmüştü. Ve hiç yakışıyordu farkındayım. Herkes çok zayıfladın deyip duruyordu. Sonra az kilo alınca yüzüm toparlandı. Şimdi herkes eskisi gibi çok güzelsin diyor. Bende mutluyum suanki halimden. Herşey gibi kilonunda alıp vermeninde aşırısı zarar.Cok buyuk bir dert degil ama bin bir emekle zayifladim.hatta spora baslayip karin kaslarimi belirginlestirmek istiyorum.166 167 boyum 53 kiloyum.58 kilodan zayifladim.ama insanlaein yorumlari cok can sıkıcı.
Çok zayifsin niye zayifladin bu kadar cok guzeldin kendine ne yaptin vs vs
Sadece arkadaalaeim degil ailem de cok zayifladin sana kilo yakisiyor.ya bi insana kilo yakisir mi?yemek tikiyorlar agzima resmen.insanlarin boyle davranmasi kotu mu oldum acaba diye dusunduruyor.bunu ozellikle de balik etli olup zayiflama calisip zayiflayamayanlar yapiyor.kiskaniyorlar mi gercekten mi kotu oldum bilmiyorum
Size katılıyorum,banada hep böyle diyen insanlar kilo vermeye çalışan insanlar genelde,sanki ben soruyorum zayıf mıyım diye,biz onlara diyor muyuz kilo ver diyeBence kıskançlıktan zayıfsın kilo al diyorlar ben de çok yaşıyorum, bunu diyenler de hep böyle balık etli kilo problemi olup da kilo veremeyenler. Hatta bayağı kilolu bir arkadaşım(!) kıskanç bir şekilde psikolojik rahatsızlığım olduğunu bile ima etmişti halbuki kilom boyuma göre gayet normal. Boyum 162 kilom 48. Ben kendimi böyle seviyorsam kime ne ki?
Aynen bir insana kilo ver çok şişmansın demekle zayıfsın kilo al demek arasında bir fark yok ikisi de kırıcı. Ama nedense zayıf olanlar için aynı hassasiyet gösterilmiyor pek.Size katılıyorum,banada hep böyle diyen insanlar kilo vermeye çalışan insanlar genelde,sanki ben soruyorum zayıf mıyım diye,biz onlara diyor muyuz kilo ver diye
Gerçekten öyle ya,yıllarca bunu düşünüp hep sinir olmuşumdur ama ne çare.en iyisi takmamak zaten çogu kıskançlıktan diyen insanlarAynen bir insana kilo ver çok şişmansın demekle zayıfsın kilo al demek arasında bir fark yok ikisi de kırıcı. Ama nedense zayıf olanlar için aynı hassasiyet gösterilmiyor pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?