Kilo mu almaliyim?

Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsunuz önemli olan o.. yani elbette sağlık açısından bir problem teşkil etmiyorsa şu an iyi bir kilodasınız diye düşünüyorum. Yine de en azından bir diyetisyene gidip yağ-kas oranınızı ölçtürmenizde fayda var..

Milletin ağzı torba değil.. kimseyi karıştırma, nasıl mutluysan öyle ol..

Rakamlara çok takılmayın derim .
Sağlıklı olmaniz öyle hissetmeniz önemli olan.
Spor yapıp kas kutlenizi artirmaya bakın.
Insanları memnun etmeniz imkansız zaten.

siz kendinizi zayıf olarak beğeniyomusunuz? asıl mesele o. ama bazı insanlara kilolu olmak yakışıyo. yüzü daha şeker gözüküyo mesela. BKM'deki tombiş kız vardı ya Pelinmiydi ismi hatırlamıyorum o zayıfladı ama ben onun şimdiki halini beğenemiyorum. tombiş olmak ona çok yakışıyodu (yüz olarak) şimdi çok daha değişik. belki sizin de yüzünüze, kilonuza göre öyle söylüyolardır. yakışıyodur belki bilemeyiz.

Ben de sizi çok merak ettim :) Yani ırk,kemik yapısı,yağ yapısı vs. hepsi bir yana matematik denilen bir gerçek var...Bu 1.50 boyundaki birinin 80 kilo olup "çok idealim asla kilo vermemeliyim" demesi gibi bir şey :) Bu bahsettiğim özellikte biri ne tür ırksal farklılıklara sahip olursa olsun ,dünyanın hiç bir yerinde kesinlikle ideal kabul edilemez.

Ben kendimi zayifken daha cok begeniyorum.kilo al diyenler sadece kadinlar da degil.erkekler de kilo al diyor annem de hatta dedem de

Ben kendimi zayifken daha cok begeniyorum.kilo al diyenler sadece kadinlar da degil.erkekler de kilo al diyor annem de hatta dedem de
Kilo almaya çalışma ama sağlıklı beslenip spor yaparbilirsin.. Spor sadece kilo vermek için yapılmaz. Kas kütleni arttırırsan çelimsiz bi görüntün olmaz. Güçlü sağlıklı ve fit görünürsün.. "Erkekler de diyor" diyerek sanki en önemlisi onların görüşüymüş gibi düşünme.. Önemli olan senin ne hissettiğin..

Beslenme ve diyet uzmanı olması daha da vahim. 55 kilo olunca yağ aldırmayı düşünecek bir beslene uzmanı! Hic inandirici değil. Beslenme uzmanı olduğuna da inanmiyorum. Çünkü hiçbir beslenme uzmanı böyle bir şey söyleyemez, mümkün değil.

Basliga gelirsek en önemlisi kişinin nasıl hissettiği. Erkeklerin, akrabaların ne hissettiği ne söylediği değil.

Bence kimse kıskanmıyor. Niye kiskansin ki . Bende bir ara çok zayıflamıştim. O Tomris yanaklarim çökmüştü. Ve hiç yakışıyordu farkındayım. Herkes çok zayıfladın deyip duruyordu. Sonra az kilo alınca yüzüm toparlandı. Şimdi herkes eskisi gibi çok güzelsin diyor. Bende mutluyum suanki halimden. Herşey gibi kilonunda alıp vermeninde aşırısı zarar.

Vucut yapinla da alakali. Benim boyum 1.68. Tabi su an hamile ve kiloluyum ama 55 kilonun altina dustugum zaman kadinsi kivrimlarimi kaybetmeye basliyorum ve bence bu hos durmuyor erkek cocigu gibi oluyor. Mesela benim ideal kilom 55-57 arasi.
Zayifligi takinti haline getirmeyin hadi arkadaslariniz kiskancliktan soyledi diyelim ailenizin de sizi kiskanacak hali yok ya

166 boyum 54 kiloyum benim fiziğim düzgün duruyor spor yapıyorum çevremdeki insanlar nasıl fit kaldığımla ilgili çok soru soruyorlar bence ideal kilonuz

Bence kıskançlıktan zayıfsın kilo al diyorlar ben de çok yaşıyorum, bunu diyenler de hep böyle balık etli kilo problemi olup da kilo veremeyenler. Hatta bayağı kilolu bir arkadaşım(!) kıskanç bir şekilde psikolojik rahatsızlığım olduğunu bile ima etmişti halbuki kilom boyuma göre gayet normal. Boyum 162 kilom 48. Ben kendimi böyle seviyorsam kime ne ki?

Size katılıyorum,banada hep böyle diyen insanlar kilo vermeye çalışan insanlar genelde,sanki ben soruyorum zayıf mıyım diye,biz onlara diyor muyuz kilo ver diye

Millete sacini supurge et gene yaranamazsin.. sen nasil istiyosan oyle yap

Size katılıyorum,banada hep böyle diyen insanlar kilo vermeye çalışan insanlar genelde,sanki ben soruyorum zayıf mıyım diye,biz onlara diyor muyuz kilo ver diye
Aynen bir insana kilo ver çok şişmansın demekle zayıfsın kilo al demek arasında bir fark yok ikisi de kırıcı. Ama nedense zayıf olanlar için aynı hassasiyet gösterilmiyor pek.

Aynen bir insana kilo ver çok şişmansın demekle zayıfsın kilo al demek arasında bir fark yok ikisi de kırıcı. Ama nedense zayıf olanlar için aynı hassasiyet gösterilmiyor pek.
Gerçekten öyle ya,yıllarca bunu düşünüp hep sinir olmuşumdur ama ne çare.en iyisi takmamak zaten çogu kıskançlıktan diyen insanlar

Rakamlarin o kadar onemi yokki...
Benim boy 165 kg 45...60 kusuru da gordum 50 den fazla durmuyordum...
165 boy 45 kg yu baskasinda gordum inanamadim bildigin tombik tombikti...
O yuzden insanlari rakamlarla elestirmeyin...bizzat yasadim

Kilonuz normal. Olması gereken aralıkta. Zayıf değilsiniz. Öncelikle insanın kendisini nasıl güzel hissettiği önemli. Yine de öncelikle sağlık için kilonun hiç de iyi bir şey olmadığını düşünüyorum. Kilo almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…