- 17 Şubat 2015
- 8.648
- 23.630
- 548
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Cok merak edilecek bir sey yok, ben türk degilim biz de bir saglik problemi olmayan butun kadinlar yaklasik bu olculerde. Olsun maximum 50 kg olsun daha fazlasi heleki 55 falan cok fazla gelir diyete baslar bir cogu.
Belki kemik yapisindan belki kas yapisindan belki yag kas oranindan size degisik gelebilir ama ben 55 kg olsam yag aldirmayi bile dusunurum heralde varil gibi hissederim kendimi
Cunku baya etli butlu olurum
Banada 1 65 boyla 65 kiloda cok zayifsin cirkinlestin diyorlardi.Gayette etli gorunuyordum halbuki o kiloda.Su an dogumdan dolayi 74 kiloyum ama 65 e dusucem kim ne derse desin.Kendimi daha iyi hissediyorum o kiloda daha fazla vermek isterim ama bende tansiyon dusuklugu oldugu icin cok bas donmesi oluyor kilo verdikce.Cok buyuk bir dert degil ama bin bir emekle zayifladim.hatta spora baslayip karin kaslarimi belirginlestirmek istiyorum.166 167 boyum 53 kiloyum.58 kilodan zayifladim.ama insanlaein yorumlari cok can sıkıcı.
Çok zayifsin niye zayifladin bu kadar cok guzeldin kendine ne yaptin vs vs
Sadece arkadaalaeim degil ailem de cok zayifladin sana kilo yakisiyor.ya bi insana kilo yakisir mi?yemek tikiyorlar agzima resmen.insanlarin boyle davranmasi kotu mu oldum acaba diye dusunduruyor.bunu ozellikle de balik etli olup zayiflama calisip zayiflayamayanlar yapiyor.kiskaniyorlar mi gercekten mi kotu oldum bilmiyorum
Bir kere siz kesinlikle kilo almalısınız, şu an çok aşırı zayıfsınız evet kilo kötü bi şey ama sizinki de hiç sağlıklı değil. 1.77 boya 44 kilo ne demek? Ne kası, ne yağ oranı bence siz acilen doktora gidip beslenme listesi almalısınız. Böyle sosyal forumlarda normal kilo diye kendi kilonuzu övmeniz bence bilinçsizlik.
ben de sizi hatırladım. yani fake falan değilseniz, ırkınızın hiçbir önemi yok, 1.77 boya 46 kg güzel falan olamaz hatta o çerçevede olup nefes alan bir şeyin insan olabileceği şüphelidir kusura bakmayın bildiğiniz anoreksiya kütlesi o. hani bikiniyle gezseniz iskelet görüntüsü insanları korkutmaya yetecektir, kimsenin güzelliğe dönüp baktığını sanmıyorum baktıkları muhtemelen nasıl yürüyebiliyor oldugunuzdur.
"ben 55 kg olsam yag aldirmayi bile dusunurum heralde varil gibi hissederim kendimi" demişsiniz yazdığı boya göre zaten normal kilosu 64-67 kg civarında olması gereken birinin bu cümleyi kurması zaten mental sağlığının yerinde olmadığını gösterir. yağ - kas oranı yazıp durmuşsunuz da 1.77 boy 46 kg bir insan yemek yüzü görmediği için vücudunda bir kas oluşumundan zaten bahsedemeyiz vücuda besin girmiyo, protein almıyor nereye kas olacak orada?iyi beslense, proteinini vs.sini alsa zaten o kg da olmaz en 57-58 olurdu.
dediğim gibi mantık hatasıyla dolu, ya abartılı yazıyorsunuz ölçülerinizi ya da başka bir durum var. ben inanmıyorum, he eğer gerçekseniz de henüz yürüyebiliyorken burada insanları iskeletorluğa özendirici yazmak yerine bir kliğine yatın bir an önce.
bahsettiğiniz ölçülerdeki görüntü aşağı yukarı şöyle bir şey oluyor;
170 cm üzeri olup 55 kilo olunca yağ aldırmak!
Bence sizin gerçekten sağlıklı beslenmeniz lazım. Mental sağlığınız için! İnsanları böyle yanlış yönlendirmeyin. Kilo değildir önemli olan vücuttaki yağ kas dengesidir. Burada basligi açan kişi zaten ideal kilosunun altında, ayrıca bir de siz demoralize ediyorsunuz. Hiç hoş değil.
Masallah butun kk uyeleri de uzun ve zayifmis
Nerde bizim o etli butlu Turk hatunlarimiz
Yani cidden abartmışsınız.. Tamam hadi sizin kemikler baya baya ince diyelim.. Artık bilmeyen de yoktur herhalde siz Türk değil RUSSUNUZ.. Yok 55 olsa diyete başlarlar, yağ aldırırlar falan bunlar oldukça abartı.. Rus değiliz ama görüyoruz yani öyle anormal derece de dar kemik yapıları yok. Hatta oldukça geniş omuzlara sahipler.. Bi çoğunun da 175'in üzerinde boya sahip olduğunu varsayarsak 50-55 çok çok normal bi kilo.. Irına Shayk bile 178 boya 55 kilo.. Ha siz gerçekten çok dar kemik yapısına sahip, kas oranı düşük birisinizdir olabilir, gerçi hala hayal edemiyorum nasıl olur ama yalan söylediğinizi düşünmüyorum.. Ama var bi yanlışlık.Cok merak edilecek bir sey yok, ben türk degilim biz de bir saglik problemi olmayan butun kadinlar yaklasik bu olculerde. Olsun maximum 50 kg olsun daha fazlasi heleki 55 falan cok fazla gelir diyete baslar bir cogu.
Belki kemik yapisindan belki kas yapisindan belki yag kas oranindan size degisik gelebilir ama ben 55 kg olsam yag aldirmayi bile dusunurum heralde varil gibi hissederim kendimi
Benimde 1.63 boy ama kilo 46 dan yukarı çıkmıyor malesef1.64 boya 51 kiloyum. Hayatında 50 kiloyu görememiş bir insandım, 28 yaşında ilk kez geldim bu kiloya :) Genelde hep 48dim. Aynaya bakıyorum kendimi gayet güzel görüyorum fizik olarak ama millet hala zayıfsın zayıfsın. Bir bitemediler gitti. Bundan sonra alacağım her kilo bana göbek olarak dönecek zaten.. Ayrıca istemiyorum da kilo almak. Kulaklarımı bu yorumlara tıkadım ben, kendim nasıl iyi hissediyorsam o benim için en iyi olandır.
Siz rusya'nın neresindensiniz ? Kaç defa gittim memleketinize hiç dediğiniz ırkı görmedim. Gayet normal ölçülerdeler.. sizin bahsettiğiniz farklı bi ırk,yada ölçü birimlerimiz farklı. Bi foto atsanız mesela yüzünüzü çekmeden farklı ırkları eminim buradaki herkes görmek isteyecektirCok merak edilecek bir sey yok, ben türk degilim biz de bir saglik problemi olmayan butun kadinlar yaklasik bu olculerde. Olsun maximum 50 kg olsun daha fazlasi heleki 55 falan cok fazla gelir diyete baslar bir cogu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?