Kilo mu almaliyim?

kulakları tıka yola devammm kilo alsan bu defa yine dırdır ederler ,sen biraz kilo mu aldın hasta mısın ot çöp çepel . Nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et, spor kadar güzel şey mi var be .

Aman kilo alma. Bende baya zayıftım. Akrabalarım sana kilo yakışıyor diyip dururlardı. Şimdi ben kilo aldım. Onlar zayıfladı . Bu defa da kilo almama laf ediyorlar.

muhtemelen degaje bölgesindeki kemikleriniz fırladı. 2 kg kadar alırsanız o kadar sıskan durmazsınız, toparlanır

Spor öğretmeni olarak size tavsiyem kilo alın ancak yağ olarak değil kas olarak. Vücut oranınıza göre 2 kilo almanız sizi daha kilolu göstermez daha hatlı gösterir. Bence bir iki kilo almayı çok dert etmeyin ama daha fazla zayiflamayın da. Ayrıca ne yaparsanız yapın kendi istediğiniz için yapın, başkaları her zaman konuşur çünkü.

BMI'nıza baktım (Body Mass Index, Vücut Kitle Endeksi yani), buna göre tam sınırda gözüküyorsunuz yani 18.5'un altı normal kilonun altı kabul ediliyormuş sizin 19 çıktı. Bence çok değil ama biraz kilo alsanız daha sağlıklı bir görünümünüz olabilir, beden olumlamak kendini iyi hissetmek tamam ama sağlıklı zayıflamak da önemli. İrem Derici mesela bunun yakın örneği, zayıflamaya kafayı taktığı ve yemek yemeyerek aşırı zayıfladığı için şu an midesi yemek kabul etmiyor ve muhtemelen anoreksiya nervosaya yakalandı. Dikkat etmekte fayda var.

Son düzenleme:

ben de sizi hatırladım. yani fake falan değilseniz, ırkınızın hiçbir önemi yok, 1.77 boya 46 kg güzel falan olamaz hatta o çerçevede olup nefes alan bir şeyin insan olabileceği şüphelidir kusura bakmayın bildiğiniz anoreksiya kütlesi o. hani bikiniyle gezseniz iskelet görüntüsü insanları korkutmaya yetecektir, kimsenin güzelliğe dönüp baktığını sanmıyorum baktıkları muhtemelen nasıl yürüyebiliyor oldugunuzdur.
"ben 55 kg olsam yag aldirmayi bile dusunurum heralde varil gibi hissederim kendimi" demişsiniz yazdığı boya göre zaten normal kilosu 64-67 kg civarında olması gereken birinin bu cümleyi kurması zaten mental sağlığının yerinde olmadığını gösterir. yağ - kas oranı yazıp durmuşsunuz da 1.77 boy 46 kg bir insan yemek yüzü görmediği için vücudunda bir kas oluşumundan zaten bahsedemeyiz vücuda besin girmiyo, protein almıyor nereye kas olacak orada?iyi beslense, proteinini vs.sini alsa zaten o kg da olmaz en 57-58 olurdu.
dediğim gibi mantık hatasıyla dolu, ya abartılı yazıyorsunuz ölçülerinizi ya da başka bir durum var. ben inanmıyorum, he eğer gerçekseniz de henüz yürüyebiliyorken burada insanları iskeletorluğa özendirici yazmak yerine bir kliğine yatın bir an önce.

bahsettiğiniz ölçülerdeki görüntü aşağı yukarı şöyle bir şey oluyor;

Son düzenleme:
170 cm üzeri olup 55 kilo olunca yağ aldırmak!

Bence sizin gerçekten sağlıklı beslenmeniz lazım. Mental sağlığınız için! İnsanları böyle yanlış yönlendirmeyin. Kilo değildir önemli olan vücuttaki yağ kas dengesidir. Burada basligi açan kişi zaten ideal kilosunun altında, ayrıca bir de siz demoralize ediyorsunuz. Hiç hoş değil.

Neyi tartışıyorsunuz ki arkadaşlar,herkesin kendine yakıştırdığı kilo farklıdır,insanlar kendilerini nasıl güzel hissediyorsa öyle olsunlar.Kilolu biri halinden memnunsa öyle kalsın,zayıf biride memnunsa aynı şekilde,tabi ki sağlık sorunu teşkil etmediği sürece.kilolu birine kilo ver ya da zayıf birine kilo al demek kadar itici bişey yok bence.bu benim düşüncem.

Banada 1 65 boyla 65 kiloda cok zayifsin cirkinlestin diyorlardi.Gayette etli gorunuyordum halbuki o kiloda.Su an dogumdan dolayi 74 kiloyum ama 65 e dusucem kim ne derse desin.Kendimi daha iyi hissediyorum o kiloda daha fazla vermek isterim ama bende tansiyon dusuklugu oldugu icin cok bas donmesi oluyor kilo verdikce.

Beslenme ve diyetetik mezunuyum
Normal kilo demedim zaten zayifim evet ama sagliksiz degilim.
Sizin kemik yapisi kilo orani ve anatomi bilmeden bu sekilde bir yorum yapmaniz bilincsizlik. Her yapi türk insaninin yapisi gibi olmuyor.

Size cok guldum benim bu goruntulerle alakam yok. Yemek yuzu gormedigim falan da yok. Turkiyeye geldikten sonra yedigim kunefenin mantinin ve donerin haddi hesabi belli degil. Her gun starbucksta satilan caramel waffledan yerdim suan tedarik edemiyorlar baya bozuluyorum :)
Kahvaltida bile somon yedigim olur. Sebze yemeklerini ancak meze niyetine yiyip avuc avuc kuruyemis yiyen biriyim. Hatta suan esimin uyanmasini bekleyemedim saat 10da kahvaltiya gidicez geldim pastanede tahinli corek yiyorum :)

Bence siz durup dururken ve bilip bilmeden birine bu kadar satasiyorsaniz, kirici oluyorsaniz "mental sagligin yerinde degil" "ancak nasil yurudugune bakiyorlardir" "mantik hatasiyla dolusun" "goruntun insanlari korkutur" "iskeletor" gibi ifadeler kullaniyorsaniz kendiniz tedavi gorun.

Varsa bir merakiniz, guzel bir sekilde sorabilirsiniz. Bu nasil olur sagliksiz olmaz mi diye?

Bence sizin alginiz yerinde degil. Benim kemik yapim kas yapim sizinkinden farkli ve bu olcu abarti bir olcu degil yeri geliyor 34 bedene giremedigim oluyor. Kimseye de sen de boyle ol falan demedim. Kimseyi demoralize etmedim.

Boyumuz ayni olsun bel kalinligi ayni olsun muhtemelen benim bacak boyum ucun ust govdem kisa oldugu icin rahat 10 kg fark olur zaten aramizda.

55 kilo olsam gayet etli butlu olurum dedim. Zaten olmayan yagi aldiramayacagim asikar degil mi?
Bu arada beslenme ve diyetetik mezunuyum.

Yani cidden abartmışsınız.. Tamam hadi sizin kemikler baya baya ince diyelim.. Artık bilmeyen de yoktur herhalde siz Türk değil RUSSUNUZ.. Yok 55 olsa diyete başlarlar, yağ aldırırlar falan bunlar oldukça abartı.. Rus değiliz ama görüyoruz yani öyle anormal derece de dar kemik yapıları yok. Hatta oldukça geniş omuzlara sahipler.. Bi çoğunun da 175'in üzerinde boya sahip olduğunu varsayarsak 50-55 çok çok normal bi kilo.. Irına Shayk bile 178 boya 55 kilo.. Ha siz gerçekten çok dar kemik yapısına sahip, kas oranı düşük birisinizdir olabilir, gerçi hala hayal edemiyorum nasıl olur ama yalan söylediğinizi düşünmüyorum.. Ama var bi yanlışlık.

Benimde 1.63 boy ama kilo 46 dan yukarı çıkmıyor malesef nasıl kilo aldın banada anlat bari kız..

Boyum 175 55-56 kilo arasında gidip geliyorum. Hiçte öyle çok zayıf kemik gibi değilim. Gayet olması gerektiği gibi yağsız ve ince görünüyorum. Yağları sarkan ablalar banada çok zayıfsın diyebiliyor. Ben çok zayıf değilim onlar çok şişman sadece. Kilon iyi bence,kilo alman için uğraşan sorunlular olabilir bunu diyenler.

Siz rusya'nın neresindensiniz ? Kaç defa gittim memleketinize hiç dediğiniz ırkı görmedim. Gayet normal ölçülerdeler.. sizin bahsettiğiniz farklı bi ırk,yada ölçü birimlerimiz farklı. Bi foto atsanız mesela yüzünüzü çekmeden farklı ırkları eminim buradaki herkes görmek isteyecektir

Biz bayanların kilo derdi bitmez bende kilo alsam diye uğraştım ve 60 kilo oldum nihayet. sporda yapıyorum 1.70 boya kemik yapıma göre ideal kiloda olduğumu düşünüyorum senin düşüncende böyleyse ve mutluysan gerisi önemsiz.

kıskanıyorlar net.
boyum 1.67, 48-50 kiloyken herkes çok zayıfsın çocuk gibisin vs vs diyordu, 34 bedendim, kaslı güzel bir vucudum vardı,
sigarayı bıraktım önce 58 e çıktım, tatilde 60 oldum, 36 beden kasıyor 38 de daha rahatım, göbekliyim, popom kocaman, şimdi bir kısmı çok iyisin diyor, bir kısmı kilo almışsın ay ne bu hallll modunda.
şu halime iyi diyen kişinin ya estetik algısı bozuktur, ya apaçık fesattır öyle diyeyim.
kadınların büyük bölümü etraflarında kendilerinden daha güzel kadınlar görmeye tahammül edemiyorlar.
bir kısmının da (özellikle belli bir yaşın üstündekilerin) güzellik algısı bizimkinden çok farklı...
o yüzden aman diyim kilo almayın, insan aynada bir kere kendini öyle incecik gördükten sonra yeniden kilo alınca aynalara küsüyor (bknz ben)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…