- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Ben kendimi böyle mutlu hissediyorum. Sağlıklı beslenip çok spor yapan biriyim. Bir kıyafet giydigimde göbeği mi çıktı kalcam nasıl durdu diye stres yapacağıma böyle çok mutluyum:)Bende senin gibiydim hatta bekarken 49 larda geziordum, ozaman gerçekten fazla zayıftım çirkin duruyordu 2 gebelikten sonra bi 10 kilo kalmasına okadar sevindimki, 60 ideal oldu bu boya.
Sende oyle mutlusun demekki, ne güzel
Cok buyuk bir dert degil ama bin bir emekle zayifladim.hatta spora baslayip karin kaslarimi belirginlestirmek istiyorum.166 167 boyum 53 kiloyum.58 kilodan zayifladim.ama insanlaein yorumlari cok can sıkıcı.
Çok zayifsin niye zayifladin bu kadar cok guzeldin kendine ne yaptin vs vs
Sadece arkadaalaeim degil ailem de cok zayifladin sana kilo yakisiyor.ya bi insana kilo yakisir mi?yemek tikiyorlar agzima resmen.insanlarin boyle davranmasi kotu mu oldum acaba diye dusunduruyor.bunu ozellikle de balik etli olup zayiflama calisip zayiflayamayanlar yapiyor.kiskaniyorlar mi gercekten mi kotu oldum bilmiyorum
Ben sizi acaip merak ediyorum yaa. Bi kere daha yazmıştınız böyle, gerçekten hayal edemiyorum 177 boya 46 Kilo nasıl güzel olabilir.. Tabi insanın kendi beğeniyorsa gerisi boş..Sen kendini begendiysen takilma hic.
Ben 177 yim omrumde 65 kg yi hamilelik dahil gormedim. Dogumdan sonra 56 kg ydim eve geldigimde. Yavas yavas gitti simdi 46yım.
Evlenirken 44tüm. Bazi seyler ustume yakismiyor evet. Ama bazi seyleri giyince de bakan donup bir daha bakiyor. Benim de zevkim boyle. Cok mutluyum.
Bana da herkes cok zayifsin der durur. Ben de bunu diyenlerin geneline "sen de cok sismansin" demek istiyorum ama kendimi tutuyorum.
Biraz da gozleri eski haline alistigi icin onlara cok ince gelirsin. Kendini begeniyorsam bosver gerisini
Sanirim benim cevremdekiler de oyle seviyorOo sokak abaza kaynıyor, onlar genelde kilolu bingil bingil severler,hiç onlara göre belirleme kilonu
Kendini oyle seviyorsan ne mutlu ama seni gözümde canlandıramadım..
1.77 boya 46 kilomu?
Ben sizi acaip merak ediyorum yaa. Bi kere daha yazmıştınız böyle, gerçekten hayal edemiyorum 177 boya 46 Kilo nasıl güzel olabilir.. Tabi insanın kendi beğeniyorsa gerisi boş..
Konu sahibi kilo yağ ve kas oranına göre herkesde fark gösterebilir.. Ben de 170'im, 55 kiloyum. 1 sene önce de 55 kiloydum ama bu kadar ince değildim.. Düzenli olarak pilates, fitnes, home workout tarzı egzersizler yapıyorum. Yine 55 im ama daha sıkıyım.. Bana da çok zayıfsın diyorlar fakat ben halimden çok çok memnunum.. Sen aynaya baktığında mutluysan gerisini boşver..
Bir uye de yuz kemikleri cikiyor demis evet benim de cikiyor ama elmacik kemikleeinin cikmasi guzel bisi degil mi
Bir kere siz kesinlikle kilo almalısınız, şu an çok aşırı zayıfsınız evet kilo kötü bi şey ama sizinki de hiç sağlıklı değil. 1.77 boya 44 kilo ne demek? Ne kası, ne yağ oranı bence siz acilen doktora gidip beslenme listesi almalısınız. Böyle sosyal forumlarda normal kilo diye kendi kilonuzu övmeniz bence bilinçsizlik.Cok merak edilecek bir sey yok, ben türk degilim biz de bir saglik problemi olmayan butun kadinlar yaklasik bu olculerde. Olsun maximum 50 kg olsun daha fazlasi heleki 55 falan cok fazla gelir diyete baslar bir cogu.
Belki kemik yapisindan belki kas yapisindan belki yag kas oranindan size degisik gelebilir ama ben 55 kg olsam yag aldirmayi bile dusunurum heralde varil gibi hissederim kendimi
Cunku baya etli butlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?