Kilo mu almaliyim?

1.68 boya 51 kiloyum düğün telaşı ile 7 kilo verdim ve gayet de istediğim ölçülerdeyim şu an. Takmayın kimseyi

1.63 boy 54 kiloydum son zamanlarda 58e çıktım kilo vermeye çalışıyorum. Sağlıklı bir görünümünüz varsa kilo almayın sakın zayıflık gibisi yok.

Bende senin gibiydim hatta bekarken 49 larda geziordum, ozaman gerçekten fazla zayıftım çirkin duruyordu 2 gebelikten sonra bi 10 kilo kalmasına okadar sevindimki, 60 ideal oldu bu boya.
Sende oyle mutlusun demekki, ne güzel
Ben kendimi böyle mutlu hissediyorum. Sağlıklı beslenip çok spor yapan biriyim. Bir kıyafet giydigimde göbeği mi çıktı kalcam nasıl durdu diye stres yapacağıma böyle çok mutluyum:)
Bana da zayıfsin diyenler var ama bir çoğu kilo vermek için can atıyor.

Banada sürekli çok zayıfsın diyorlar ama bunu diyenler genelde zayıflamak isteyen insanlar oluyor,ama bende kendime öyle çok zayıf gelmiyorum,zayıfım ama itici bi zayıflık degil,önceden çok takar ağlardım,şimdi öyle değilim.yani insanlar illa laf söyleyecek bişey bulur

Kilon gayet güzel. Bir dirhem et bin ayıbı örter demişlerya şişman olunca insanın yüzü geriliyor, burun küçük kalıyor falan daha bir güzellik geliyor insanın yüzüne. Ama bence fizik daha önemli.

Amaaan boşverin kim ne derse desin :) bende karın kasları üzerine yoğunlaşmayı planlıyorum böyle devam edin bence

Ben sizi acaip merak ediyorum yaa. Bi kere daha yazmıştınız böyle, gerçekten hayal edemiyorum 177 boya 46 Kilo nasıl güzel olabilir.. Tabi insanın kendi beğeniyorsa gerisi boş..

Konu sahibi kilo yağ ve kas oranına göre herkesde fark gösterebilir.. Ben de 170'im, 55 kiloyum. 1 sene önce de 55 kiloydum ama bu kadar ince değildim.. Düzenli olarak pilates, fitnes, home workout tarzı egzersizler yapıyorum. Yine 55 im ama daha sıkıyım.. Bana da çok zayıfsın diyorlar fakat ben halimden çok çok memnunum.. Sen aynaya baktığında mutluysan gerisini boşver..

ay ben öleyim o zaman bende boy da kilo da yok,kendimi cidden çocuk gibi hissediyorum.

ama sizde öyle bir şey olduğunu sanmıyorum,çok zayıf değilsiniz yani. spor da yapıyorsanız vücudunuz şekilliyse hatta bence süpersiniz.

Kendini oyle seviyorsan ne mutlu ama seni gözümde canlandıramadım..
1.77 boya 46 kilomu?

Cok merak edilecek bir sey yok, ben türk degilim biz de bir saglik problemi olmayan butun kadinlar yaklasik bu olculerde. Olsun maximum 50 kg olsun daha fazlasi heleki 55 falan cok fazla gelir diyete baslar bir cogu.
Belki kemik yapisindan belki kas yapisindan belki yag kas oranindan size degisik gelebilir ama ben 55 kg olsam yag aldirmayi bile dusunurum heralde varil gibi hissederim kendimi
Cunku baya etli butlu olurum

Ya ben aç geziyorum biliyomusunuz o kilolara gelebilmek için
Hiç kimseye aldırış etmeyin emin olun ben bir şişman olarak sizin gibilere sokakta dönüp donup giptayla bakıyorum hele ki giyim tarzı benik tarzımda zayıf bi hanım görürsem depresyona giriyorum resmen

Cok zayif degilsiniz. Gerci rakamlar sadece rakam sixin boyunuzda baska bir kisi 53 kilo ile daha topluda durabilir daha zayifta durabilir. Yapinizla ilgili yani. Siz begeniyorsaniz dert etmeyin. Genelde kilolu olanlar boyle konusur.

Bir uye de yuz kemikleri cikiyor demis evet benim de cikiyor ama elmacik kemikleeinin cikmasi guzel bisi degil mi

ben demiştim de elmacık kemiklerinden bahsetmedim;"elmacık kemikleri güzellik katıyor kesinlikle"bazen aşırı zayıflıktan yanaklar çöküyor ,yüz daha kemikli gibi görünüyor onu kastettim

ay srma aynı dertten muzdarıbım byum 165 kılo 50 ıkı ay oncesıne kadar 54 falandım bu ara cok yolculuk yaptım dınlenemedım gezdım tozdum 4 kılo gıtmıs kostururken ınsanlar sanko kanser olmusum gıbı davranıyorlar bı derı bı kemık kalmısım neden zayıflamısım hastamıymısım vs vs cok can sıkıcı ama yapacak bısey yok tek czum sallamayacaksın kımseyı kendıne bakacaksın

Bir kere siz kesinlikle kilo almalısınız, şu an çok aşırı zayıfsınız evet kilo kötü bi şey ama sizinki de hiç sağlıklı değil. 1.77 boya 44 kilo ne demek? Ne kası, ne yağ oranı bence siz acilen doktora gidip beslenme listesi almalısınız. Böyle sosyal forumlarda normal kilo diye kendi kilonuzu övmeniz bence bilinçsizlik.

Hemen hemen aynı boy ve kiloya sahibiz ve bana da ayy çok zayifsin derler ve ne hikmetse bunu diyenler de fazla kilolarından şikayetçi olup zayıflamayi beceremeyenlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…