- Konu Sahibi magrur_prenses
-
Merhaba kızlar,
23 yaşında,174 boyunda,92 kiloyum. Durduramadığım bir kilo artışım var son bir yılda 10 kilo aldım ve nasıl aldım ne ara aldım hiç bilmiyorum. Kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki,son günlerde tek düşündüğüm şey kilo vermek. Bu beni psikolojik açıdan da olumsuz etkiliyor. Mutsuzum.Sosyal hayattan bile uzaklaşmaya başladım. Son gunlerde her şeyi kilo vermeye bağladım,kilo vereyim şöyle yapıcam kilo vereyim böyle yapıcam. Amaa nerdeee irademe hiç engel olamıyorum ki. Çevremdekilerle tek sohbet konum kilo-kilo vermek-diyet vs olmaya başladı. Psikolojim bozuldu resmen
Ben de son 1 yılda 11 kilo aldım..65-67 arası gidip geliyorum fazla gibi gelmiyor kulağa ama benim vücut yapım bu kiloyu kaldırmıyor ve psikolojimi bozuyor cidden..
20 kilo kadar vermen gereken bir kilo var ve inan bana zor değil..Başlamaya karar vermek önemli olan..
2005 te geçirdiğim rahatsızlık, serumlar, ilaçlar, antidepresanlar yüzünden 22 kilo almıştım..ve 8 ay içerisinde verdim kiloyu..Öyle sıkı bir diyet falan da yapmadım inan..
Beslenmeyi düzene sokmak çok önemli..
İlk 1-2 ay karbonhidrat ve unlu mamüllerden uzak dur, şekeri en aza indirge..Metabolizman bu düzene alıştı mı devamı geliyor..
İradene engel olabilirsin, mesele ciddi anlamda başlamakta..
Merhaba kızlar,
23 yaşında,174 boyunda,92 kiloyum. Durduramadığım bir kilo artışım var son bir yılda 10 kilo aldım ve nasıl aldım ne ara aldım hiç bilmiyorum. Kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki,son günlerde tek düşündüğüm şey kilo vermek. Bu beni psikolojik açıdan da olumsuz etkiliyor. Mutsuzum.Sosyal hayattan bile uzaklaşmaya başladım. Son gunlerde her şeyi kilo vermeye bağladım,kilo vereyim şöyle yapıcam kilo vereyim böyle yapıcam. Amaa nerdeee irademe hiç engel olamıyorum ki. Çevremdekilerle tek sohbet konum kilo-kilo vermek-diyet vs olmaya başladı. Psikolojim bozuldu resmen
canım bu konuda sana plates öneririm. düzenli yapıldığı sürece kesinlikle işe yarıyor. ayrıca telkinlerden de faydalanabilirsin
kilolu insanlarin kilolarindan sikayet etmesi bana hic mantikli gelmiyor
( tabi obezite vs gibi hastaliklari kastedmiyorum)
bir insanin kilo vermesi kendi elindedir arkadasim
bunun yoluda cok basit
hopur hopur yememek
neden kilo aliyorsunuz ??
cok yemek yediginiz icin
eger hastalik yoksa bunun baska bir nedeni yokk
ya keske kilo derdim olsa yaa
az yiyeceksin aksamlari yemeyeceksin bu kadar
ama aksamlari yemek yemek ne guzel degil mi ? hemde kocaman tabaklar yagli yagli yemekler
cikolatalar cipsler vs vs vs
hersey yemek ne guzel
hesapsizca
sonra disarda incecik kizlara imrenmek ne kadar mantikli bilemedim
bunlari konu sahibi icin degil genel olarak söylüyorum bu arada
konu sahibi icin sunu söyleyebilirim
sizin derdinizin cözümü sizin elinizde
Allah baska dert vermesin...
Bence sen de kafanda bunları dert etme. Çünkü burdaki insanların çoğu dediğin gibi homini gırtlak ile bu durumda değil. O yüzden kalp kırmana da gerek yok..
yok arkadasim ne kalp kirmasi
kilo alma konusunda kendi sahsi fikrimi söyledim
gereginden fazla yersen kilo alirsin
gerektigi kadar yersen almazsin
daha cok dikkat edersen kilo verirsin
bu olay bu kadar basit
tekrar obezite hastalik vs bunlarin disinda tutuyorum yanlis anlasilmasin
hamileligimde o yarar bu yarar demedim dikkat ettim sadece 8 kilo ile dogurdum
süt olsun bu olsun dedi herkes hoooop 10 kilo birden aldim
zaten zayif biriydim ama 10 kilo bile olsa yakismadi
dikkat ettim ve simdi geri 55 kilodayim
ama yiyince aliyosun arkadasim bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?