Kilo problemim- Çok üzülüyorum :(

Ben de son 1 yılda 11 kilo aldım..65-67 arası gidip geliyorum fazla gibi gelmiyor kulağa ama benim vücut yapım bu kiloyu kaldırmıyor ve psikolojimi bozuyor cidden..

20 kilo kadar vermen gereken bir kilo var ve inan bana zor değil..Başlamaya karar vermek önemli olan..

2005 te geçirdiğim rahatsızlık, serumlar, ilaçlar, antidepresanlar yüzünden 22 kilo almıştım..ve 8 ay içerisinde verdim kiloyu..Öyle sıkı bir diyet falan da yapmadım inan..

Beslenmeyi düzene sokmak çok önemli..

İlk 1-2 ay karbonhidrat ve unlu mamüllerden uzak dur, şekeri en aza indirge..Metabolizman bu düzene alıştı mı devamı geliyor..

İradene engel olabilirsin, mesele ciddi anlamda başlamakta..

Facebooka girip Dukan yazin. Bir cok sayfa görceksiniz. Bayanlar aceyip kilo veriyorlar, ac kalmadan. Tatli bile var.
Tavsiye ederim gercekten. Ben hic bir rejimde vemezdim, ama Dukanla rahat bir sekilde veriyorum.

Merhabalar,

Yorumda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Tüm yorumları tek tek okuyup düşündüm ve çözümün sadece bende olduğuna kanaat getirdim. Emek olmadan yemek olmaz, çabalamadan da kilo verilmez. Yorumlarınızın da katkısıyla pozitif düşünüp harekete geçmeye karar verdim!

**Aynı sorunu yaşıyorum diyen arkadaşlarım; çözüm bizde haydi harekete geçelim! :)

Son 1 bucuk aydir rejim yapmadim. rejim olayini dusunmedim bile. ve her hafta en az 400 gram filan veriyorum. Tahminime gore saglikli yemeyi ogrenmisim ve istedigim kadar yiyorum ama yedigim miktar otomatik olarak azalmis zaten ben farketmemisim bile. Kendinizi bu konuda cokta strese sokmayin. Ama ilk baslarda hayat tarzinizi deyistirmek en az 3 ayinizi alir, sonra eyer ogrenmisseniz sinzin ozel olarak ugrasmaniza bile gerek kalmaz. Inancinizi kaybetmeyin.

PS: Gezmeye gittigimde sunulan ikramlari yiyorum. Ama farkettim ki otomatik olarak saglikli olanlara yoneliyorum, kisir, mercimek koftesi gibi. Tatliyi da yesem bile az yiyorum cunku istemiyorum, hatta bazen dokunmuyorum bile. Tabagima konulan her seyi de yemiyorum, ama dedigim gibi otomatik olarak oluyor bu dusunmuyorum bile yememeliyim diye.

Ama hergun nerdeyse bir cikolatayi goturuyorum :) cunku cikolataya bayiliyorum.

Tatlim.. Iyi bi kahfalti bol su ic... Ekmekten kacin... Yavas yavas veririsin diye düsüyorum ..

Sorma canım... Bugün dışarı çıkacaktım, kıyafetlerimi seçtim, giyindim aynadaki görüntüm çok rahatsız etti beni. Kıyafetlerim yakışmıyor... Çoğu artık zar zor oluyor ya da hiç olmuyor... Bugün moralim epey bozuldu. İstikrarlı bir şekilde kilo vermem gerekiyor benimde. Ama ya başlayamıyorum ya da hemen pes ediyorum.

bende 1 64 boyundayım bugün tartıda 70 kiloyu gördüm bende pcos var malesef kilo almayı tetikliyor

hiç 70 görmemiştim tartıda hemn bugün yediklerime dikkat etmye başladım

ekmeyi kestim yoğurt vee salata falan tükettim bugün ve bugünden sonra ne yersem yiyeyim az yiyeceğim acıkınca salatalık elma vs yiyeceğim inş işe yarr malesef benm yürüyüşe falan gidecek ortamım yok evde oturmaktan şiştim iyiceeee sizin yürüyüş yapmak spor salonuna gitmek gibi şansınz varsa mutlaka spor yapın

bnde boynumdaki problem yüzünden mekik çekemiyorm göbek bölgemden alıyorum kilo göbek ertiecek haraket önerecek varsa yazsın arkadaşlar

imzanıza bayılıyorummmm

hiç canını sıkma ilk bir hafta zorlanıyo insan.yetkili kişilerden yardım al benimde mayısta düğünüm var ve bende 90 kiloyum 24 yaşındayım..hem ben kendimle barışık bir insanım herkeste çok güzel olduğumu kilo verirsem kötü bile olabilir diye düşünüyo ama ben sağlığım için diyetisyene başladım ki diyetisyenim iyi yaptığımı söylüyor çünkü iç organlarımda yağlanma başlamış..o yüzden hiç kimseyi umursama derim ...7 aralıkta başladım ben diyete ve 7 buçuk kilo verdim..hala da devam ediyorum..ölçümlerim yapıldı her haftada yapılıyo yanlış kafama göre bişiler yapmıyorum sonuçta .bütün gün oturarak çalıştığım için 1 saat uykumdan feragat edip 1 saat erken kalkıp yürüyüş yapıyorum..ilk 1 hafta çok zorlandım çünkü ben bir tuz bağımlısıyım o yüzden derimki 1-2 ay parana kıy durumun varsa..kendini insan daha hafif hissediyo keşke yemeseydim diyo..böyle kendini sıktıkça daha çok yiyesin gelir

Yasin ilerlemesi,dogum,masa basi us,stres ve daha eklenesi bir suru sey tetikliyor kalici kiloyu.
Elinde firsati olup da en kolay,en masrafiz spor olan yuruyusu yapmayanlar hic konusmasin.spor da yaparim pizza da yerim diyorsan eyvallah.ama spor yapamiyorum pizzaya da dayanamiyorum diyorsan hic yakinma derim.

Bazısına almak dert, bazısına vermek. Allah yardımcınız olsun.

İnsülin direncin olabilir endokronoji uzmanına bi görün derim şekerine falan baksın geçmiş olsun

canım bu konuda sana plates öneririm. düzenli yapıldığı sürece kesinlikle işe yarıyor. ayrıca telkinlerden de faydalanabilirsin

canım bu konuda sana plates öneririm. düzenli yapıldığı sürece kesinlikle işe yarıyor. ayrıca telkinlerden de faydalanabilirsin

Plates super bir sey. Bayiliyorum. Ebru salliya ne kadar bazen fitil olsamda, programindan cok zevk aliyorum ilginc bir sekilde. kesinlikle tavsiye ederim.

Tiroid ve şekerinize baktirdinizmi ani kilo alımlarının sebebi bu tarz şeyler olabiliyor . Üzülmeyin Rabbim başka dert vermesin diyet ve sporla telafisi var sonucta insallah kolay şekilde zayiflarsinjz sağlıcakla kalin

Bence sen de kafanda bunları dert etme. Çünkü burdaki insanların çoğu dediğin gibi homini gırtlak ile bu durumda değil. O yüzden kalp kırmana da gerek yok..

yaaa bende öyleyim üniversite yıllarında aşırı zayıf olan ben mesleğe geçince hızla kilo aldım bir sene ücretli öğretmenlik yaptım ilk aylarda müdürüm benim fiziğime imrenirken okulun bitmesine yakın ben müdürüm fiziğine imrenir oldum. nişanlandım kaynanamlarla yılda 1-2 kez anca görüşebiliyoruz sözle nişan arasında hiç görüşmedik kaynanam nişan öncesi gelip beni görünce şok olmuştu kadıncağız nişanlığım üstüme olmadı hızla kilo artısından dolayı 1 haftada tekrar yanlardan açtılar ay ağlanacak halime gülüyorum şimdi kpssye hazırlanıyorum evdeyim hızla kilo artışım devam ediyor ağustosta düğünüm var 57 kiloyum 50ye düşmem lazım göbek önde ben arkada gidiyorum

Bence sen de kafanda bunları dert etme. Çünkü burdaki insanların çoğu dediğin gibi homini gırtlak ile bu durumda değil. O yüzden kalp kırmana da gerek yok..

yok arkadasim ne kalp kirmasi
kilo alma konusunda kendi sahsi fikrimi söyledim
gereginden fazla yersen kilo alirsin
gerektigi kadar yersen almazsin
daha cok dikkat edersen kilo verirsin
bu olay bu kadar basit
tekrar obezite hastalik vs bunlarin disinda tutuyorum yanlis anlasilmasin

hamileligimde o yarar bu yarar demedim dikkat ettim sadece 8 kilo ile dogurdum
süt olsun bu olsun dedi herkes hoooop 10 kilo birden aldim
zaten zayif biriydim ama 10 kilo bile olsa yakismadi
dikkat ettim ve simdi geri 55 kilodayim
ama yiyince aliyosun arkadasim bu kadar basit

Tabi bu konuda haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…