- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
her insanın durumu düşüncesi hissiyatı farklı :)
fikir vermiyorsanız eleştirmeyin lütfen umarım hayatınız boyunca kilo almaz bu durumu anlamazsınızYine bahane,yine bahane,
Olay bizim,sizin hoşunuza gitmeyen şeyleri söylememiz değil,
Eşinizin eleştirmesi,
Ona da evet eşin tü kaka deyince değişmeyecek,haklı olmak değil mevzu,sizin eleştirilmeniz.
Çabanız bile yok,sonra da eşekten düşen,evet,tabi,kesinlikle.
Aldım kilo,fikir vermiyorsanız eleştirmeyin lütfen umarım hayatınız boyunca kilo almaz bu durumu anlamazsınız
kimseye bahane bulmadım beni çabalamamakla itham ediyorsunuz ve sanki bu durumdan mutluymuşum gibi bahsediyorsunuz yanlış yapıyorsunuz eşimde sizin gibi saldırarak yapıyor bunuAldım kilo,
Boğazımı tutamayınca ilk şey kilo almak oluyor.
Az önce de belirttim,3 kg vermek için uğraşıyorum diye.
O 3 kg 30 olmadan ki kolayca alırım,önüne geçmek lazım,
Birilerinin beni eleştirmesinden önce.
Sağlığım elden komple gitmeden önce.
Fikir verenlere bahane buluyorsunuz ,ona istinaden yazdım diğer yorumları.
kortizolu geçmişte kullandım ve o dönem kimse bana sakın tuz tüketme demedi şimdi olsa ne yapmam gerektiğini biliyorumkortizon kullanırken hazır gıda tüketmemelisiniz mesela.
basit bir kraker bile.
tuzu kesmelisiniz. bol su içmelisiniz.
günde yarım saat yürümekle başlayın yavaş yavaş arttırın 45 dakika 1 saate çıkın ve öyle devam edin.
yaşam tarzınız değişmeden kilo veremezsiniz.
bence de yemek yemek çok güzel..
ama bir lokma da aynı 10 lokma da..
hazzı yemekte aramayın.
sizin zaten profesyonel desteğe ihtiyacınız var evde diyet yapmakla olmaz.
pek vaktim ve imkanım yok çalışıyorum ve bulunduğum bölgede böyle imkanlar yok
evde vaktim var ancak eşimin yanında yapmak istemiyorum aynı kurumdayız aynı anda evden çıkıp aynı anda eve giriyoruzEvde ayırabileceğiniz bir yarım saatiniz de mi yok yani? O zaman biz ne yapabiliriz? Bence sizin vaktiniz değil isteğiniz yok.
Bunun size yardımcı olmadığını kırdığını söylryin zaten kötü bir niyetle yaomadığı belli sonucta evlisiniz böyle bir olsaydı evlenmezdi. Siz kırıldığınızı belli edin.Eşimle evleneli de 11 ay oldu.
Evlendiğimde 92 kiloydum şuan ise 88 kiloyum kalp-damar hastasıyım eşimle benim kilom dışında bir sorun yok Allah a şükür ama bu olay canımı çok sıkıyor anlıyorum benim iyiliğimi istiyor ama fazla oluyor sürekli laf çarpmalar iğnelemeler zoruma gidiyor. Sonuçta bende çabalıyorum ama zamanında kortizol çok kullandığımdan çok kolay kilo veremiyorum. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum eşim iyi bir insan ama bu konuda beni ve sabrımı zorluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bende 59 kg.yum. Oglum simitlerimi tutuyor dalga geciyor zoruma gidiyor. Sirf bu yuzden spora basladim yine. Esim dese napardim bilemem artik.Eşimle evleneli de 11 ay oldu.
Evlendiğimde 92 kiloydum şuan ise 88 kiloyum kalp-damar hastasıyım eşimle benim kilom dışında bir sorun yok Allah a şükür ama bu olay canımı çok sıkıyor anlıyorum benim iyiliğimi istiyor ama fazla oluyor sürekli laf çarpmalar iğnelemeler zoruma gidiyor. Sonuçta bende çabalıyorum ama zamanında kortizol çok kullandığımdan çok kolay kilo veremiyorum. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum eşim iyi bir insan ama bu konuda beni ve sabrımı zorluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bende bunu anlayamıyorum kilo sorunu olmayan insanın herşey canı çekebilir herşeyden yiyebilir. Kilo sorunumuz oldugunda bizden uhrevi bir şekilde bir anda aman canımız bişey istemesin aman açlığa dayanalım bunlar bekleniyor. Ben de insan değilmiyim yeme karşımda gözüm görmesin ben sırf bir yemek yüzünden üzülmek zorundaymıyım.inanın bana kendi
inanın benimkide karşımda bir kilo baklavayı hop mideye indirir bana hop sen yeme der üstüne ekler benim kilo sorunum yok senin var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?