• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu

Haftada iki gün 50 dk reformer yapıyorum zayıflamaya pek etkili değil ama güzel sıkılaştırıyor havalar pek güzel olmadığından yürüyüşümü yapamadım. Bence bir araştırın ben dirençli kiloların bu diyetle gittiğine çoğu kişide şahit oldum ben şimdi kardeşim ablam ve eşim de başladı benimle.
Bakacağım çok teşekkür ederimm. İnşallah ikimiz de bu yaza istediğimiz formda gireriz. 😁

Diyet yerine yazdım da cevap alamadım 😭 buraya yazayım hem dert de oldu bana...
Ben su içsem bana kilo oluyor zayıflamak istiyorum ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum bana dert oluyor artık kendim ile barışık olamıyorum hem de çevreden sürekli kilo aldın vs yorumlar gelince çok zoruma gidiyor yardımcı olur musunuz bu konuda
Canım dahiliye uzmanına gidip tüm kan değerlerine baktır çünkü değerler bozuk olunca diyet işe yaramaz kendine uygun diyeti seçmek için iyi araştır ve dene mesela ben aralıklı oruçla kilo veririm günde 3 öğün beslenme yapamıyorum ve en önemlisi malesef benim de aksatfığım kısım spor

Isten eve geldim, kizim susileri yerken rendelenmis kereviz, yogurt, ve izgara kofte yedim, o california rolleri afiyetle mideye indirip ustune birde tatli yemek icin katliam cikartabilirim. Bogazimi tutmam lazim.
California rollde azıcık bir krem peynir var, kilo yapmaz ki? yapar mı ya :(

ek: Philadelphia roll ile karıştırmışım, californiada surumi varmış. o kilo yapar mı sahi

Son düzenleme:

ek: Philadelphia roll ile karıştırmışım, californiada surumi varmış. o kilo yapar mı sahi
Bilmiyorum ki, sorun diyete uyup uymama. 40 i devirdim, 80 kusur kiloyum. Artik sagligim icin zayiflamak zorundayim.

Yeme konusunda pek bir yemeğim yok, 2 öğün yiyiyorum hatta bazen 1 oluyor arada atistiririm belki ama nadir o
İki öğünde ne yediğiniz önemli. Kalori hesabı yapın. Kalori açığı olursa muhakkak kilo verirsiniz. Tabi sağlıklı bir şekilde kilo vermek için sağlıklı gıdalarla beslenmek de lazım.

Sushi çok kalorili ya

Peki hiç quick china kore usulü acılı ballı tavuk denediniz mi
Ama ekmekle :110:

Sushi çok kalorili ya

Peki hiç quick china kore usulü acılı ballı tavuk denediniz mi
Ama ekmekle :110:
Ama hocam niye kalorili ya, yağsız pirinç avokado ve balık sadece :( pişmişlerde acayip soslar var ama bi nigiride bi Boston rollde kalori yoktur o kadar dimi :(

quick chinada acılı ballı tavuk yemedim hiç. hemi de ekmekle ooo güzel oluyor mu öyle?

ben dışarıda tavuk yemeye korkuyorum. çiğ balıklı sushi yemeye gidiyorum genelde. biraz tezat oldu ama çiğ balıktan zehirlenmem umarım :KK53:

quick chinada acılı ballı tavuk yemedim hiç. hemi de ekmekle ooo güzel oluyor mu öyle?
Off hem de nasıl güzell, eve sipariş taze ısıtılmış donmuş mini baget ekmeklerle çok iyi.
😂
Quick china’da yerseniz orada ekmek yok maalesef

Ama hocam niye kalorili ya, yağsız pirinç avokado ve balık sadece :( pişmişlerde acayip soslar var ama bi nigiride bi Boston rollde kalori yoktur o kadar dimi :(

ben dışarıda tavuk yemeye korkuyorum. çiğ balıklı sushi yemeye gidiyorum genelde. biraz tezat oldu ama çiğ balıktan zehirlenmem umarım :KK53:
Chatgptye sordum, 8 parça tempura california roll için 350-400 kcal dedi.

Tempura olmazsa daha da düşüktür haklısınız.
O zaman sushi diyetine mi girsek ahahshdhd

Back
X