- 27 Nisan 2015
- 163
- 216
- 103
- 30
- Konu Sahibi AburCubur_
-
aynıyız şekerim.1,75 boy 75 kilo.5 kilo verdim 2 ay oldu tam.karın bölgem çok fazla hamile gibi oluyorum.67 kilo olmam lazım ilk etapta çünkü 67 olunca normal şekle giriyorum.sonrasında 62 olmam lazım.
Aslında yapacağın şey basiy yemek yemeği hayatının merkezinden alıp 2 hatta 3.planda tutman.zayıflara baksana yemek onlar için ilk sıralarda değil.unut yemeği unut derken merkezden çıkar.ilgini başka şeylere ver.leslie ile hızlı zayıflanıyor.birde ben diyet yapmıyorum her şeyi yiyorum sadece azalttım.tabağımı küçülttüm.başka şeylerle meşgul oluyorum.
haa birde sürekli fit bayanlara bakıyorum resimlerini koydum sağa sola kıyafetleri cuk oturan hoş görüne kadınların resimleri öle 36 beden çubuk krakerler değil ama
Diyette olmak aç kalmak değildir emin olun suan bende diyetteyim geçtiğimiz ay spor salonu eşliğinde bir ayda 4 kilo verdim suan bebeğimi birakamadigim için devam edemiyorum ama hala diyete ve evde egzersize devam ediyorum telefonuma bir program indirdim ve kalori hesabı yaparak besleniyorum günde 1500 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum porsiyonlarim küçük ama kalorisi az olan herseyi yiyorum baharatlarla sebzelerle lezzetlendirip gayet mutlu bi şekilde 3 öğün yemeğimi yiyorum ki gayette güzel doyuyorum.önemli olan neyi nasıl yiyeceğinizi bilmek. Daha ilk aydan böyle konuşuyorum ama suan diyetle gayet mutluyum inşallah devam edip istediğim kiloma ulaşırım ben geçtiğimiz ayin 19 unda 77.1 ile başladım suan 72.7 kiloyum çok şükür.
Denemedim, haklı olabilir, çok fazla şeker tüketiyorum çünküKaratayı denediniz mi hiç? İştahın açık olmasını şeker yemeye bağlıyor.
hatta şeker içeren gıdaları yemediğiniz sürece ve öğün aralarını uzun tuttuğunuz sürece karnınız doyana kadar yiyin-için diyor.
Denemedim, haklı olabilir, çok fazla şeker tüketiyorum çünkü
benim de iştahım maalesef bu aralar çok açık, geçi hep açıktır ayıptır söylemesi :)
hatta bir kere hasta olmuştum da iştahım kesilmişti, çok şaşırmıştım, demek canım istemiyor bişi yemicem diyenler böyle hissediyormuş diye, o şaşkınlık hala aklımda.
bir dönem karataya harfi harfine uydum. kahvaltıda ekmek yemeyin diyor, ona bile uydum, gerçekten iştahım kontrol altına alınmıştı.
çok kilo fazlalığım yok, o yüzden kilo farkı pek olmamıştı sanırım.
bir de ne yaparsan yap, spor yapmadan hiç biri kalıcı olmuyor.
çok hoşsunuz :))+1
32, 34 bedeni kim giyiyor bilmiyorum valla.
Giyenler kürdan falan zannımca
Ay ben anacım ben ya
Diyetisyen
Akapunktur
Sayısız diyet yok ben halla doğumdan beri 7 kilomu veremedim.
Kızım deli gibi hareketli akşama kadar peşindeyim anlamıyorum nasıl veremiyorum
Bide sabırsızım ben cabuk sıkılıyorum
Fakat bildiğim kadarıyla Karatay meyve tüketimini de kısıtlamamızı istiyor, ben ise meyveyi çok seviyorum, meyve yemeyince sağlıksız beslenmişim gibi hissediyorum
Benim iştahım her zaman aynı seviyede, hiç azalmaz, hastalıkta sağlıkta yanımdadır
ayy çok özür diliyorum yaa yanlış yazmışım 1,65 boyumEn azından senin boyun uzunbenim de karın bölgem fazla yağlı, 65 kilo olunca normal oluyorum ben, Teşekkür ederim
Denemedim, haklı olabilir, çok fazla şeker tüketiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?