Kilo Sorunum, İradesizliğim, Oburluğum...

Bence her zaman böyle devam et
Gerçekten gıpta ettim, çok iyi bir beslenme düzeni

+1
32, 34 bedeni kim giyiyor bilmiyorum valla.
Giyenler kürdan falan zannımca
Vallahi ben giyiyorum.Boyum 1.61 kilom 45.Etrafımdaki insanlar sadece kilo konusu açıldığında zayıfsınz 28 yaşında kadın 45mu olur diyor üzülüyorum.Ama yapabilecek birşeyim yok.Öncelikle kendinizi sevmeniz gerek 30 kg verseniz de siz yine aynı siz olucaksınız o yüzden sevin.Ve eve lütfen abur cubur almayın.Mutlu olduğunuzda kendinizi yemek ile ödüllendirmeyin.Tabiki arada yemeniz gerekir ama ödül olarak değil.Aksam yediğiniz şeyler yakım daha zor olduğundan direk yağ olarak depolanır.Ya belirli bir süre aksam yemeği tüketmeyin veya salata yoğurt tarzında beslenin.

Kilo alamıyor musunuz? Kendimi seviyorum fakat bu kiloda kalarak bedenime ve ruhuma eziyet ettiğimi düşünüyorum

Kilo alamıyor musunuz? Kendimi seviyorum fakat bu kiloda kalarak bedenime ve ruhuma eziyet ettiğimi düşünüyorum
Alamıyorum değil.Almayı denemedim açıkçası.Hiçbir sağlık sorunum yada sıkıntım yok çok şükür.Zaten minyon bir yapım var her zamanda öyleydi.Maalesefki yemek yemeyi sevmiyorum ve ihtiyaç hissetmiyorum.Ekmek desen ailesel alışkanlıktan dolayı tüketmiyorum.Babam be cok kucukken kalp krızı gecirince annem yemekleri yağsız tuzsuz yapmaya başladı.Çorba sebze yemeği yoğurt falan.Ben de 7 yıldır yalnız yaşıyorum pasta börek yapmam ilgim yok hiç matfağa:) yemek yemek aklıma bile gelmez.

Çocukluktan gelen bir alışkanlık demek ki sizinkisi, annem ben küçükken bana sürekli abur cubur alırdı maalesef
Yemek yemek nasıl sevilmez aklım almıyor... Keşke ben de sevmesem, yemek yemeyi unutan insanlar varmış o kadar çok şaşırıyorum ki onlara :)

Bu arada bende sadece abur cubur yerdim fakat uzmak hekim olan bir yakınımız,yemek yemek yerine abur cubur tüketmenin okb olduğunu ve açıklamasının da gerçeklerden kaçmak için yendiğini söylerdi.Bunu duyduktan sonra abur cubur yemek yerine daha çok yemek ağırlıklı beslenmeye başladım.Bu arada gün içinde kahve tüketirim.Aklınızda bulunsun:)

Ayyy kusura bakmayın küçük beden diyince aklıma saplantılı zayıflama hastası garip tipler geliyor hep. Metabolik problemli insanları tenzih etmeyi unutmuşum, siz yazınca fark ettim burda siz de dahil zayıf insanların kalbini kıracak cümleler yazmışım. Tekrar kusura bakmayın diyorum bazen ucunun kime dokunacağını fark etmeden bir şeyler yazdığım oluyor.

Babam küçükken bana hep abur cubur alırmış her gün 1 poşet yani düşünün, tabi birden ne yapıyorum ben ya dediğimde 160 boyunda 72 kilo bir kızdım. Genç kızlığa yeni adım atıyordum üstelik üniversiteyi de kazanmıştım. İlk başta araştırmalar yaptım hızlı zayıflamak değildi amacım kalıcı olmasıydı. Abur cuburu azalttım, spor yapmaya başladım nestle nesfit yemeye başladım sabah ve akşam.. Ama hiç bir zaman pes etmedim, uzun zamanda gitsinde kalıcı olsun diyordum toplamda 1 yıl içerisinde 12 kilo verdim 60 oldum. Çok güzel bir duyguydu. Boyumda 169 oldu zamanla uzadım zayıfladım güzel oldu. Şimdide 169 boyunda 57 kiloyum hala da spor yaparım alışkanlık oldu ve yediklerime her zaman dikkat ederim nedense geceleri canım hep bişeyler istiyor bir tane meyve yiyorum çok delirirsem :)

Ne kadar incesiniz.Duyarlılığınız için teşekkür ederim.Ben alınmadım da kırılmadım da fakat insanız hepimiz bazı şeyler başımıza gelmeden de anlayamıyoruz.Daha öncesinde 53 kgdım fakat genç yaşımda yediğim fast food ve hamurlu yiyecekler kolestrolumu arttırdı.Zaten ailede genetik.Yani benimde zayıf olmama rağmen dikkat etmem gerekiyor.Haliyle nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim.Nacizane tavsiyede bulundum.Yoğurt metabolizmayı hızlandırır.Yeşil çay da oyle.

Tebrik ederim bu beni gerçekten çok güzel motive etti :)

Taş gibiymişsin pingca

Tebrik ederim
Bende de Fat Secret isimli bir uygulama var, çok güzel bir uygulama ama bir süredir kullanmıyorum, en iyisi ben de bundan sonra aldığım kaloriye dikkat edeyim

Aynı programı kullanıyorum ama onda 3500 kalori sınırı veriyor bende. Bana o kadar kalori fazla geldi 1500 e düşürdüm. Simdi her yedigim seyin kalorisini dusunerek yiyorum . Ekmek yemiyorum kolayi cok icerdim onu cok nadir iciyorum simdi ve Gerçekten bende iştahı çok açık biriyim yemek yapmaya ve yemeye bayılırım amaaa bi yerden sonra sınırlamak gerekiyor . Bir defa zayıflamaya başlayınca insan inanılmaz motive oluyor .

ilk başta olaya diyet olarak bakmıyacaksın artık diyet yapmıyorum diyeceksin ama NE YERSEN YE YARISINI YİYECEKSİN ben bunu tam kırk yıldır uygularım dogum sonrası 38 kiloyu 3 ayda verdim ama kesinlikle kimseye diyet yapıyorum deme üzerine gelirler ve her yediğini yüzüne vururlar sende o an yemezsin onlardan sonra iki katını yersin , yıllardır denenmiş bir yoldur kolay gelsin.

Offf bende doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum ama sizin gibi bende yapamıyorum sürekli yiyorum engel olamıyorum kendime eski zayıf günlerimi özledim elbiselerime kolum bile girmiyo ne yapacam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…