kilo sorunum:(

susule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
38
5
1
İstanbul
kizlar benim boyum 162 kilom 87
benim boyumda olanlar yada boyuma yakin olanlar siz kac kilosunuz halinizden memnun musunuz
memnunsaniz o kiloya inmeyi ve o kiloda kalmayi nasil basardiniz???
buarada iyi
hizli kilo verdiren denenmis bir diyet plani lazim bana yardimci olurmusunuz

valla arkadasim bendede var kilo
1.80 boya tosunlar gibi 75 kiloyum arada veriyorum sonra yine aliyorum simdi yine aldim acilen spora baslanilacak baska caresi yok diyetle verilir ama sarkar deri... sporla toplamak gerekir.

canım bu konuyu diyet bölümüne açarsan daha çok cvp bulabilirsin.

hızlı kilo verme diye bir şey yok, öncelikle bunu bil. bu konuda sana hayal satmaya çalışan sahtekarları da dinleme sonra sen üzülürsün. yok ilaçmış yok kürmüş falan... yok böyle şeyler.

önce dengeli besleneceksin. bogazına hakim olman lazım ve beslenme düzenini oturtman lazım. biraz hareket etmeye çalışacaksın, mümkünse spor, aerobik ya da pilates falan yapacaksın. ayda 3-4 kilo vere vere bitireceksin zamanla.

en kolayı gidip güzel bir spor salonuna yazıl imkanın varsa. onlar sana hem beslenme şeklini hem yapacagın hareketleri ayrıntılı anlatırlar zaten. hem motivasyon olur başında işi bilen biri olunca.

valla arkadasim bendede var kilo
1.80 boya tosunlar gibi 75 kiloyum arada veriyorum sonra yine aliyorum simdi yine aldim acilen spora baslanilacak baska caresi yok diyetle verilir ama sarkar deri... sporla toplamak gerekir.

ahh ahh su verip almalar oldurdu beni zaten
gerci en cok verdigimdede 66 ya dusmustum gerisi yok
ama diyet bitip normal yemeye baslayinca kilolarda 10 ayda geri geldi
66 ya bile raziyim ama alip vermekten yoruldum cok
bana kalici kilo verdircek birdaha da aldirmicak bi cozum lazim
boyle omur gecmez

aynen arkadassim diyet bittigi gibi hooop cok yemekte yemiyorum ama hareket yok :/

ay hele yeyip yeyip kilo almayanlar var ya en cok onlara gicigim. benim vucutta sanirsin tarti var yesigi i ictigimi gram gram hesapliyo
ama bazi tanidiklarim gece yarisi kizartma yer mantiyka ekmek yer pastalari aksam yatmadan yer onlarda tik yok bir ben yaaa kahretsin !!!!!

165 boyuma karşılık 82 kg.ya sahibim
hatta bi ara 94 kg idim.
az yiyeceksin kardeş.
abur cubur diye nitelendirebileceğin ne varsa kes.
kola , hazır kek , meyve suyu , cips ... bırak gitsin.
çayı kahveyi şekersiz iç.
günde toplam bir avuç ceviz badem, fındık , fıstık vs. ye ki iştahını bastırsın vitamin olsun.
bir de en az yarım saat orta hızlı ve kesintisiz durup dinlenmeden yürü. yavaş yavaş zayıflarsın ki ideali de bu. sonuçta her ay 5 kg ala ala bu hale gelmedik , yavaş yavaş şişmanladık yavaş yavaş zayıflayacağız.

soyle askili badimi giysem altina da vucudumu saran bi tayt hafiften dumduz karnim gorunse mesela
yada dar bir tshirt ve mini etek topuklu ayakkabilar aaahh ahh
su aralar sarkan gobegimi saklamak icin tek giydigim uzun ince tunikler ve altina da bol kesim biseyler bide yaz geldi al sana simdi etraf bikinili sortlu etekli kizlar dolar ben iyice deli olurum

valla bisey deyimmi ben 67 idim 6 ayda 7 kilo aldim sonra nasil basardim bilmem 3 ayda ustune13 kilo daha aldim
kolayi gazozu asidi kesemiyorum olmuyo bagimlilik gibi bisey bu asit
cayima da 5 kesme seker katmazsam tadsiz geliyi

Ben 1.63 boya 60 kiloyum ve hayatım boyunca yukseldigim en fazla kilo. 48 kiloydum. Yemezdim gezer tozardim. Evlendiğimden beri aldım bu kiloları ve vermeye uğraşıyorum. Ben vereceğime inanıyorum Allahın izniyle. Çünkü bu kilolar benim değil yolcu etmem lazım artık
Nasıl vereceğime de gelirsek. Kahve diyorum, abur cubur yok diyorum. Gece yemek yok diyorum...
Kahve benim metabolizmami çok çalıştırıyor, hem de iştahımi kapatıyor, böylece yemiyorum. 1 ayda eski kiloma gelince yazacağım buraya inşallah. Umarım siz de verirsiniz. ..

senin boy kilo kac canim?

kahve benimde istehimi kapatiyo ama fazla iciyorum yememk icin bu seferde carpinti yapiyo sen gunde kac tane kahve iciyosun bide ne yerdin eskiden gun icinde

kahve benimde istehimi kapatiyo ama fazla iciyorum yememk icin bu seferde carpinti yapiyo sen gunde kac tane kahve iciyosun bide ne yerdin eskiden gun icinde

Günde 1 tane yetiyor bana.
Eskiden ne yerdim? Hımmm her şeyi yerdim aslında ama öyle az yerdim ki kuş kadar. Şimdi de çok ama çok az yiyeceğim ki midem kuculsun. Midem kuculunce zaten çok az yiyorum. Istesem de zorlayamiyorum.
Bi de aşık olursan verirsin. Ablam 65 kilodan 167 boyla 54 kiloya düştü ve harika görünüyor. aşık oldu. Nişanlı şu an ve düğün telasında bu da bi yöntem. Ben de eşime aşığım ama alistigim için artık yiyebiliyorum o yüzden bu hale geldim 7 ayda :-(

Aşağı yukarı aynı boy kilo oranındayız canım hiç memnun değilim halimden şuan. Diyet mi yapsam, sigarayı mı bıraksam önce hangisinden başlasam, Karatay mı Dukan mı, az az sık sık yemek mi hangisini yapsam karar veremedim bir türlü? Çok sağlıklı olmadığının bilincindeyim ama sanırım limonata kürünü deneyeceğim başta 2 haftalığına. O sırada midem küçülmüş olur, sigarasızlığa da alışmış olurum daha sağlıklı bir diyet programıyla yola devam ederim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…