kizlar benim boyum 162 kilom 87
benim boyumda olanlar yada boyuma yakin olanlar siz kac kilosunuz halinizden memnun musunuz
memnunsaniz o kiloya inmeyi ve o kiloda kalmayi nasil basardiniz???
buarada iyi
hizli kilo verdiren denenmis bir diyet plani lazim bana yardimci olurmusunuz
valla bisey deyimmi ben 67 idim 6 ayda 7 kilo aldim sonra nasil basardim bilmem 3 ayda ustune13 kilo daha aldim
kolayi gazozu asidi kesemiyorum olmuyo bagimlilik gibi bisey bu asit
cayima da 5 kesme seker katmazsam tadsiz geliyi
cayda yni etkiyi veriyomu sence nescafeyi sutlu sekerli mi iciyosun
valla bisey deyimmi ben 67 idim 6 ayda 7 kilo aldim sonra nasil basardim bilmem 3 ayda ustune13 kilo daha aldim
kizlar benim boyum 162 kilom 87
benim boyumda olanlar yada boyuma yakin olanlar siz kac kilosunuz halinizden memnun musunuz
memnunsaniz o kiloya inmeyi ve o kiloda kalmayi nasil basardiniz???
buarada iyi
hizli kilo verdiren denenmis bir diyet plani lazim bana yardimci olurmusunuz
5 seker mivalla bisey deyimmi ben 67 idim 6 ayda 7 kilo aldim sonra nasil basardim bilmem 3 ayda ustune13 kilo daha aldim
Nescafe içiyorum ve günde 1 bardak tek içiyorum. Mesela akşam 5 den sonra acikacagimi hissedersem hemen bi tane içiyorum ya da sabah içiyorum. Kilo almaya elverişli vakitlerde içiyorum daha çok ;-)
,5 şeker miÇay değil şerbet içiyosun böyle kilo veremez aksine kilo alırsın sen bol bol.
Şimdi sana acı gerçeği söyleyeceğim şu kesemiyorum bağımlılık yaptı demen senin uydurmanNeden dersen ben bi'zamanlar 2,5 litrelik kolayı bir günde tek başına bitiren bi'insandım evde bulamadım mı çıldırıyodum gözüme uyku girmiyodu sabah olsa da kola içsem diye Sonra doktorum kızınca bıcak gibi kestim çooook nadir yarım çay bardağı içerim onda da şerbet gibi gelir zaten artık eski tadını alamıyorum.
Şekeri 1e düşürdüm yanlışlıkla iki şeker atsam şerbet gibi geliyo, döküyorum. Sabahları kesinlikle haşlanmış yumurta yiyorum tok tutuyo yanında birer domates, salatalık, maydanoz. Beyaz ekmek yemiyorum, kahvaltıda 1-2 ince dilim kepekli onun dışında ağzıma sürmem. Kendime sofra yerine tabak hazırlarım yiyeceklerim bellidir yoksa sofradan her şeyden yemek istiyosun ölçü kaçıyo.
Bi'de kahvaltını güzel yap akşam geçiştir misal bi'çorba iç kalk.
Sabahları güne iki bardak limonlu suyla başla.
Diyet yapıyorum kafasıyla ilerlersen bıkarsın ben hayatıma yaydım kilomu verdim ama hala bu şekilde devam ediyorum. Daha sağlıklıyım, daha mutluyum.
Bu arada boyum 1,67 kilo 54 iki kilo daha gitsin istiyorum o da inşallah sporla gidecek. Spor olarak da Leslie ve Jillian yapıyorum çok faydasını gördüm. İstesen başarırsın yani bu saydıklarım çok zor şeyler değil yeter ki şu diyet bitse de yesem modunda olma.
,
kız missblue daha ne vereceksin maşallah kilon gayet iyi ..ben 170 boy ve ne yazıkki bu 2 ayda aldığım kilolarla 68 oldum geçen yaz 62ydim bende konu sahibi gibi abur cubur yiyorum ve ne yazıkki hep çikolatayemekten keserim ama ondan vazgeçemiyorum bu leslie nasıl yapıyorsun video değilmi olduğun yerde yürüyormuş gibi yapılan şeymi ben işte yapabilirmiyim bunu
BOyumuz ve kilomuz cok farkli degil
Kendime diyet arkadasi ariyorummmmm
Arkadasim olsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?