kilo sorunum:(

Sabah kepekli ekmek ye, ve ozellikle yogurt kaynamis yumurta peynir turu seyler tuketmeye calis. Nutella, findik ezmesi gini yagli seyler tuketme. Onlarin 10 grami bile 100 kcal oluyor

Oglen salata yiyebilirsin

Ara ogunlerde cilek ve elma armut. Ozellikle cilekte cok az kalori var. 100 grami 30 kcal

Aksam yemeginde yemegine 1 kasik zeytinyagi kullanmaya calis, ve pilav asla yeme. Onun ici dolu seker.. Kendine her gun bulgur pilavi yap boyle domatesli ve mantarli. Pilavim yanindada 250 gram sebze ve 150 gram tavuk gogsu tuket. Bak nasil bir ayda 7/8 kilo verirsin. Hem ac kalmazsin hemde saglikli beslenirsin. Bunu ben 28 kilo atmis biri olarak diyorum :) ve hergun kendimi kandirip erteleme. Hemen yarin basla

Ve bide ben her gun 3 litre su iciyordum. Cok onemli. Asla baska icecekler icme

Boyum 168 kilom 60 . Kilomdan cok memnunum herkes cok daha zayif gosterdigimi soyler . Benim kucuklukten gelen bir aliskanligim var aslinda , yemegin yaninda cok su icerim cok su ictigim iicinde tabagimin ceyregini bile zor bitiriyorum. Her istedigimi yiyiyorum kebabtan tut mantiya kadar . Gecenin bir vakti ekmekle nutella yerim aliskanlik oldu ama az yiyorum bol su iciyorum hem yedigimde gozum kalmiyor hem ac kalmiyorum . Bir dene derim yeme aliskanligini degistirmeni tavsiye ederim

valla bisey deyimmi ben 67 idim 6 ayda 7 kilo aldim sonra nasil basardim bilmem 3 ayda ustune13 kilo daha aldim
kolayi gazozu asidi kesemiyorum olmuyo bagimlilik gibi bisey bu asit
cayima da 5 kesme seker katmazsam tadsiz geliyi

Bu yazdiginiz gercekse kusura bakmayın ama kilo veremezsiniz , verseniz bile dediginiz gibi hemen geri alirsiniz.
5 seker nedir ya, birden kesilmiyorsa yavas yavas azaltin.o bile fark ettirir hemen.
Asitli icecekler de birer seker deposu.onlari da bir sekilde hayatinizdan cikarmaniz lazim.
bunlari birakmazsaniz sadece ac kalarak kendinize eziyet etmis olursunuz, bir faydasi olmaz diyetin falan.
ustelik cok ama cok sagliksiz boylesi.
ben kendime kizip duruyorum sekersiz caya alisamadim diye ama en azindan tek seker atıyorum. Amacim onu da kaldirmak, çalışıyorum onun için de.
kilo gibi bir sorunum olsaydi agzima surmezdim sekeri.kolayi da zaten icmem.
lutfen kendinize bu kotulugu yapmayin.

öncelikle meraba ben küçüklükten beri kilo sorunu yaşayan biri olarak 4 ayda 20 kilo verdim ustelik diyeti bırakalı 3 ay olmasına rağmen hala 1 kilo dahi almadım olay tamamen az az sık sık yemekte...

valla bisey deyimmi ben 67 idim 6 ayda 7 kilo aldim sonra nasil basardim bilmem 3 ayda ustune13 kilo daha aldim

5 şeker mi Çay değil şerbet içiyosun böyle kilo veremez aksine kilo alırsın sen bol bol.

Şimdi sana acı gerçeği söyleyeceğim şu kesemiyorum bağımlılık yaptı demen senin uydurmanNeden dersen ben bi'zamanlar 2,5 litrelik kolayı bir günde tek başına bitiren bi'insandım evde bulamadım mı çıldırıyodum gözüme uyku girmiyodu sabah olsa da kola içsem diyeSonra doktorum kızınca bıcak gibi kestim çooook nadir yarım çay bardağı içerim onda da şerbet gibi gelir zaten artık eski tadını alamıyorum.

Şekeri 1e düşürdüm yanlışlıkla iki şeker atsam şerbet gibi geliyo, döküyorum. Sabahları kesinlikle haşlanmış yumurta yiyorum tok tutuyo yanında birer domates, salatalık, maydanoz. Beyaz ekmek yemiyorum, kahvaltıda 1-2 ince dilim kepekli onun dışında ağzıma sürmem. Kendime sofra yerine tabak hazırlarım yiyeceklerim bellidir yoksa sofradan her şeyden yemek istiyosun ölçü kaçıyo.

Bi'de kahvaltını güzel yap akşam geçiştir misal bi'çorba iç kalk.

Sabahları güne iki bardak limonlu suyla başla.

Diyet yapıyorum kafasıyla ilerlersen bıkarsın ben hayatıma yaydım kilomu verdim ama hala bu şekilde devam ediyorum. Daha sağlıklıyım, daha mutluyum.

Bu arada boyum 1,67 kilo 54 iki kilo daha gitsin istiyorum o da inşallah sporla gidecek. Spor olarak da Leslie ve Jillian yapıyorum çok faydasını gördüm. İstesen başarırsın yani bu saydıklarım çok zor şeyler değil yeter ki şu diyet bitse de yesem modunda olma.

Bana kalırsa bu diyet planı falan araştırma yani biyerde açıkçası yediklerine dikkat edersen düzelirsin yediklerine dikkat ediceksin özellikle ekmek ve şeker kesiceksin yani normal yemeklerden yiceksin ama fazla kaçırmamak şartıyla yani birden diyet yapma sadece yediklerini azalt özellikle gece yememeye dikkat yeşil çay iç ama fazla içme zararlı olabiliyo ondan sonra düzenli bi şekilde yürüyüş yap zaten bunlar yeterince faydalı olucaktır sana :))

Son düzenleme:
5 seker mi boyle kilo veremezsin ki ama...en onemli sey sekerdir ve zararlidir. Şu cayi bir sevemedim gitti gercekten kilo vermek istiyorsan fedakarlik yapman gerek bazi seylerden.

nescafe bardağına 7 küp şeker attığım günler oldu. daha azı acı geliyordu. azaltamadım ben de şekeri hepten bırakıp şekersiz içmeye başladım. böylece 7 şekerden kurtuşmuş oldum. baktım hayatın tadı tuzu yok. 1-2 şeker ile şekerli hayatıma geri döndüm. sonuç 7 şekerden kurtulmuş oldum. şimdi orta kahve tatlı geliyor.

caya 5 seker atmaya devam edersen nasil normal kiloya kavusmayi dusunuyorsun ki? ikisini bi kefeye koy, cayi sekersiz icmek mi, istedigin gibi giyinememek mi hangisi daha can sikici? ona göre birinden vazgececeksin.

bir de troidlerini olctur derim

neyyyyyyyyyyy çaya 5 şeker mi?

canim sen ha bire homini girtlak yeyim ama bi yandanda kilo vereyim istiyorsun, boyle bi dunya yok..eger varsa soyle bizide oraya transfer etsinler

can bogazdan gelir derler ya, iste can bogazdanda cikiyor...

saglikli yemek cok zor degil aslinda, disiplin sart o ayri konu...tum hafta saglikli beslen..ekmeginide ye izgaranida salatanida..aradaki cikolatalar cipsler filan olmasin...yani normal insan vucudunun ihtiyaci olanlari yiyeceksin...zaten seker cikolata keyfi ve zararli seyler aslinda..yemesek daha iyi emin ol. (ben sana demiyorumku HIC yeme) tabiiki yiyeceksin ama haftada 1 kere mesela)

caya 5 seker cok fazla...3 bardak cay ictigini dusun..15 seker eder...bunuda var sen hesapla kac gram eder

sekeri birak...seker ihtiyacini meyveden al..gunde 2 porsiyon meyve bolca yesillik birde 2-3 litre su...azicikta hareket edersen vermemen icin bir sebep yok...tabii hormonlarinda filan bi sorunun yoksa...

Kızlar bir küp seker = bir dilim ekmek .
Haberiniz var mi ya ?
KiLo boyutunu gectim coook zararli.
Kalori olarak hesaplayayim .
Bir butun ekmek on dilim falan.
Ee sen bi bardak caya kahveye bes seker attigini soyluyorsun.
Iki bardak cayin yaninda bir bütün ekmek yemis gibi oluyisun kalori olarak.
Yıllardır seker kullanmiyorum.
Bilmem anlatabildimmi.

,
kız missblue daha ne vereceksin maşallah kilon gayet iyi ..ben 170 boy ve ne yazıkki bu 2 ayda aldığım kilolarla 68 oldum geçen yaz 62ydim bende konu sahibi gibi abur cubur yiyorum ve ne yazıkki hep çikolata yemekten keserim ama ondan vazgeçemiyorum bu leslie nasıl yapıyorsun video değilmi olduğun yerde yürüyormuş gibi yapılan şeymi ben işte yapabilirmiyim bunu

BOyumuz ve kilomuz cok farkli degil
Kendime diyet arkadasi ariyorummmmm
Arkadasim olsana

bende kilo vermek istiyorum.
Gecenlerde yine herzamanki gibi kitap arayisindaydim.

Uzman Diyetisyen Simge Citak´ín kitabina denk geldim. Kitabin ismi " ACIL KILO VERIYORUM"...

tavsiye ediyorum. Suan bile onu okuyorum:)

Saygilar

BOyumuz ve kilomuz cok farkli degil
Kendime diyet arkadasi ariyorummmmm
Arkadasim olsana

diyet yapabilsem gerçi geçen sene diyetisyene gitmiştim ama disiplinli olamıyorum ki eve akşam 6 buçukta geliyorum işte oturduğun yerde ot bile yesen yarıyo e evde yeme dimi eve gelincede saldırınca böyle oldu bıktım kendimden

diyetten sonra normal yeme şekline geçmemelisin baştan yeme şeklini değiştirmelisin aynı malzemelerle daha az kalorili yemekler. yemekten önce bir bardak ayran su filan içersen daha iyi olur.Dr. Ayça Kaya nın fikirleri çok güzel ben onun fikirleriyle 9 kilo verdim öneririm.

Diyet yapma.. Hiç bir yiyecekten vazgeçme.

sadece ve sadece bugünden başlayarak dün öğlen yediğin yemeğin 1/4 ünü tabağından al başka bir tabağa koy. Bunu ekmekten çorbaya (salata hariç, meyve ve kalorili içecekler dahil) her yiyecek için yap. Bir ay belki biraz daha fazla.. Alışacaksın zaten, daha fazlasını zaten istemez olacaksın

Sonraki 1 ay 1/3 ü, sonra yarısı.. Çok yavaş, zorlanmadan, yemek zevkinden ve sağlığından ödün vermeden, sarkmadan kilo vereceksin.

Üstelik bünyen bu durumu kabul edecek. Fazlasını yiyemez olacaksın.

Ama bu çok güzelmiş diyerek doz aşımı kesinlikle yapmak yok.

Biraz da spor yaparsan..

Not:Bu benim yöntemim. 26 kilo verdim. 7 yıldır +/- 1 kilo oynadığı zamanlar olsa da aynı kilodayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…