kilo sorunum:(

Ben 1.62 ve 47 kiloyum. Stres, uzuntu bende istahsizlik yapiyor, son haftalarda 7 kilo verdim ama tavsiye etmem, uzuntuden gitti.
Hamilelikte cok kilo almistim o zamb diye uygulayip normal kiloma dusmustum. Onu onerebilirim:
Sabah : 1 dilim kesilmus ekmek uzerine az kalorili light peynir ya da light recel ( veya 2 tane diyet kraker)
Sabah ile ogle arasi cok az kalorili bulyon corba( su gibi oluyor ama tok tutuyor)
Oglen 2 dilim ekmek yine uzerine kalorisi az birseyler.
Oglen aksam arasi 1 elma
Aksam : 100 gr haslanmis makarna yanina az miktar yagsiz et veya tavuk gogsu
Aksam sonrasi da 1 elma.
Iceceklerde herhangi bir sinirlama yoktu. Light coladan diyet zamani da vazgecmemistim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

türk kahvesi mi neskafemi
kaç bardak içiyorsun

cok sagol cnm oneriler icin sorun su ki az yiyerek zamanla ben bu 20 kiloyu atarimda sonra normal yemeye baslayinca geri geliyo sonratum emekler cope. evet bende stresliyken agir problem gecirince yemek yiyemeyenlerdenim
ama hersey iyi gidince he bide calismiyosam evdeysem yemege sariliyorum. banada caresi stres ama kilo vermek icin stres isteyemicem digeri ask asikken de tikaniyom ama 10 senelik evlyim kcama seviyorumda adi ask degil bunun oda yaramiyo bide cok yogunasam cok mesgul olursam gun icinde disarlarda bi yerde yemeyi unutuyorum ama coucuklarim kucuk oyuzden evdeyim

sigara sagliga zararli ama yemeyi azaltan bisey derler ama ben gerci diyetteyken yani cok az yersem sigara pek icemiyorum zira midemi bulandiriyo. aslinda kur iyi bi cozum hem bu yintem vucudu toksinlerden arindirir fazla sisligi alir almasina da hic bisey yemeden 2 hafta limonatayla nasil geccek canim?

ben de 1.75boy 64 kiloyum ama ne öyle açlık çekerim ne de çok çok yemek yerim. sen de kilo verirken kendini aç bırakmaya kalkma. böyle şeyler işe yaramaz hem de saglıgına zarar. yemegi kararında ve düzenli ye. dengeli beslen yani kendini aç bırakma. limonata falanla da olmaz bu iş.

Benim boyum 167 kilom 79 80 arasi gidip geliyo evlendigimde 70 kiloydum 1 senedr evliyim 10 kilo aldim smdi pilates yapmaya basladim ekmegi kestim tek umudum ramazan insallah kilo veririm ramazanda 😡

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen yine iyisin kiz yani benden daha iyi durdugun kesin. ekmek o sicak firindan gelen taze ekmek kokulari beni olduruyo ah bide sokagimda ekmek firini ve tatlici var iyimi ikisinede dayanamam

Nescafe içiyorum ve günde 1 bardak tek içiyorum. Mesela akşam 5 den sonra acikacagimi hissedersem hemen bi tane içiyorum ya da sabah içiyorum. Kilo almaya elverişli vakitlerde içiyorum daha çok ;-)

cayda yni etkiyi veriyomu sence nescafeyi sutlu sekerli mi iciyosun

hani kurle once mideyi kucultsek me dedi arkadas ama zor ya 2 hafta boyunca tek limonatayla dursam bisey yemeden duser bayilirim yataktan kalkamam

sen yine iyisin kiz yani benden daha iyi durdugun kesin. ekmek o sicak firindan gelen taze ekmek kokulari beni olduruyo ah bide sokagimda ekmek firini ve tatlici var iyimi ikisinede dayanamam

Agzimi dikicem igne iplikle sonunda o olcak :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

boy kilo oranin cok iyi cok sanslisin:)

VAlla sansla filan ilgisi yok
Bir ara 68 69 lara ciktigiimda kafayi yiyordum hemen verdim
Ama ac kalmadan . Zaten oyle cok ac kalinca devam etmek te istemiyor insan
En iyisi az az ama sık sık yemek bol su ve tabii ki spor
Haftada en az uc gun spor yapmaya çalışıyorum
Yani pek alakasi yok bu isin şansla
Bilinçli olmak lazim. Kasmadan vereceksin kiloyu .

sence bu kilo bilincli verilirse kac ayda gider peki kac ayda 50 ye duserim?

Tek cozum spor o zaman:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

hani kurle once mideyi kucultsek me dedi arkadas ama zor ya 2 hafta boyunca tek limonatayla dursam bisey yemeden duser bayilirim yataktan kalkamam

ayda 3-4 kilo vererek bitireceksin o kiloları. yani yavaş yavaş... hemen olmuyor maalesef. olursa da saglıksız olur ve hemen geri alırsın. bu yüzden ilk başlarda kendini zorlaman lazım çünkü çogu kişi sıkılıp bırakıyor yarıda sonra kilo verememiş oluyor. ama sonrasında zamanla hem sen hem vücudun yeni düzenine alışacagı için sorun olmaz fazla.

ha bde spor salonuna mi gidiyosun ? hangi aletlerle calisiyosun en cok ve orda kaldigin saate goremi kalori olcumune goremi hareket ediyosun spor yaparken nelere dikkat ediyosun

sence bu kilo bilincli verilirse kac ayda gider peki kac ayda 50 ye duserim?

ha bde spor salonuna mi gidiyosun ? hangi aletlerle calisiyosun en cok ve orda kaldigin saate goremi kalori olcumune goremi hareket ediyosun spor yaparken nelere dikkat ediyosun

YOk tatlım gitmem spor salonuna ben.
Koşu bandim var eliptik bisikletim, 1 ve 2 ser kiloluk dambillarim ve pilates malzemelerim var onlarla çalışıyorum.
Ayda iki uc kilo versen kendini fazla kasmasan rahat rahat versen kilolarini diyorum. Onrmli olan hizli vermek degil.
Ne kadar hizli verirsen o hizla geri doner sana.
Yavas yavas ver ama kalici olsun
Beslenme seklini dehistir hafif yasam tarzin olsun..
Bende daha bi sekiz kilo kadar vermek istiyorum su dort ayda vericem ins..

Aksamlari yürüyüse cik, haftasonlari kosuya cik.. hatta ikinci el bir bisiklet al aksamlari en az bir 30-45 dakika sür... Seker, cikolata Vs.. en fazla bir parca ye günde, cayina kahvene seker koyma, hamur islerinden uzak dur, heleki beyaz ekmekten.. bol bol su ic...

susule, bence şimdilik sadece spora ve psikoloğa git. (eğer hormonal bir bozukluğun yoksa) kilolu olmanın, çok yemenin altında psikolojik sebepler yatıyor.
yoksa sen de biliyorsun kesinlikle, kilo vermek için ne yapacaksın, az yiyeceksin. yoksa yol gösteren çok olur; sabahları yürüyüşe çık, tatlıyı kes, aaa yeşil kahveyi duydun mu çok iyiymiş, vs vs...
bir de sevdiğim bir blog var bu konuyla ilgili, burada paylaşmak yasak mı bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…