Kilo takıntısı

eylulum456

Süslüüü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
233
0
46
İzmir
Merhaba kk üyeleri
Benim derdim kilo takıntısı çok kilolu değilim ama son 1 senede çok kilo aldım ve veremiyorum ağlıyorum biri bana kilo aldın dediği zaman moralim çok bozuluyor.Çok zayıf olmak istiyorum artık hastalık derecesine geldi bu bende.Birtek bende mi böylee bu ?

Bende çok kilo aldım bu sene ama kilo almışın diyenlerede ben memnunum halimden diyorumm. verilcek kilolarım olsa bilee
Ne takcam ya elalem konuşur durur niye sıkıyım tatlı canımı üzülünce hormonların etkilenir bu durumdan hiç veremezsin tatlım

bende galiba öyle oldu herkes çok taktığın için veremiyorsun diyorlar sporlar yaptım diyette yaptım ama yok azcık versem de alıyorum ( çok mutsuzum çok kafaya takıyorum

bende galiba öyle oldu herkes çok taktığın için veremiyorsun diyorlar sporlar yaptım diyette yaptım ama yok azcık versem de alıyorum ( çok mutsuzum çok kafaya takıyorum

Takma bu kadar canım. Zaten havalar sıcak ağır yemekler yeme. Karpuz filan sütlü tatlılar ye diyet yapıyorum diye kısıtlama kendini öyle şeyler daha çekici gelir çünkü. Bol sıvı tüket yazın kilo vermek daha kolay oluyo. Kimsenin lafına da kulak asma :)

sağol canım ilgilendiğin için valla bu yaz verdim verdim veremedim bu psikolojiyle naparım bilemem :)

aaah ahh bende de dert sıkıntı bitmiyorki tam bitti derken yenisi başlıyor

insanlar her şeyi söylüyor maalesef düşüncesizce...ve çoğu zaman acımasızca..
en güzeli kabullenmek ve hiç bir baskı altına girmeden kendine bir plan hazırlamak..
bu arada ben de kabullenmiş biriyim..

henüz ciddi bir çabam olmadı ama kilolu olmayı fiziksel kaygılardan çok sağlık açısından uygun bulmuyorum.
hamile olmadan önce fazla kilolarımı vermek istiyorum ,tek amacım bu...daha sağlıklı olabilmek..arkadaşımın ediği gibi
aşırı stres altına girmen , kortzol hormonu arttırdığı gibi sendeki kilo alımını arttırır..vücut ne yesen yağa dönüştürür bunu..
eğer bel çevrem arttıysa bunun bir kanıtıdır..ben de bu sebepten kilo aldım..iş arama süreci iş stresi...derken gelsin kilolar...

bende son 2 ayda kilo aldım göbeğim çok çıktı arkadaş bir hormondan bahsetmiş stres kilo aldırır demiş bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu son aylarım çok stresli geçti demek bundan kilo aldım:44:

evet canım..bir hormon testi yaptır bence ..bende istiyorum bunu..zira çok etkili metabolizmamızda..:26:

kaç kilosun ki canım boyuna göre çok mu orantısız ? birazzcık aburcubur yeme spor yap verirsin rabbim yeter ki sağlık versin takma kafanaaaa

canım yediklerine dikkat edersen hava da sıcak bol su iç ve spor yapmayı sevmiyorsan da dans et imkanın varsa yüzmeye git süper olur:)

bende ayni dertten müzdaripim üstelikte 10 gün sonra tatile gidiyorum memlekete ve ordaki akrabalarin gördügünden sonra 12 kiloya yakin aldim! ama o zaman biraz kilo al diyorlardi $öyle 3-4 kilo ama ben çok aldim normal kilomdan 5 kilo fazlayim kendi kendime dedim gitmeden önce bari "kilolu" dan "normal kiloda" ki biri olsam ama veremedim, 1 kilo verdim yarisini geri aldim

ama 4-5 gündür dikkat ediyorum yani eger i$e gitmiyorsam 7-8 den sonra bir$ey yemiyorum (2 de yatiyorum) ama i$e gidiyorsam 9.30 dan sonra bir$ey yemiyorum (i$ten 20.30-21.00 arasi eve geliyorum) vede karpuz-yogurt-peynir tarzi besleniyorum ak$ama dogru bu sayede 4-5 günde 500gr verdim ke$ke 10 günde 2 kilo versem

Ben de öyle. Bu sene okul stresinden nerdeyse 10 kilo aldım. Ama sabrediyorum. Bol su iç, meyve çaylarından da destek alabilirsin. Bence en önemlisi hayvansal yağı ve şekeri kesmek. İstersen bir doktora görün. Metabolizmanla yada hormonlarınla ilgili bir sorunun var mı ona baksınlar.

yaz meyveleri güzel oluyor meyve sebze protein ağırlıklı beslen beyaz ekmek yerine esmer ekmek ye verirsin tatlım. bende bu kış 56 kiloya çıkmıştım verdim şimdi 51 kiloyum. ben diyet falan yapmadım ama iştahım kapandı...

Bende biraz kilo almak istiyorum ama alamıyorum maalesef :)
Yediklerine dikkat edersen yavaş yavaş kilo verebilirsin bence.

Arkadaşım boşver milletin dediklerini.Şimdi kilo aldın derler zayıflasan aa ne kadar zayıflamıssın derler,kimseye göre şekillendirme

hayatını.Sağlığın yerindeyse hiç kafana takma kilolarını.Kimin ne zaman ne olacağı bilinmez,5-6 kilo fazlan varsa bırak kalsın depoda gün gelir

lazım olur :) Nasıl diyeceksin :)) Ben kiloluydum 20 li yaşlarıma göre 17 kilo fazlam vardı,ama obez durumunda değildim,kendimi çirkin de

hissetmiyordum,sağlık sorunum da yoktu.Dolayısıyla kilo vermek için gerçekten geçerli bir sebebim olmadığı için kilo verme girişimlerim de hep

başarısız olurdu,çünkü insanın bunu gerçekten istemesi lazım,bunun için de çok geçerli bir nedenin olması lazım.En azından bu benim için

böyleydi.Ama 36 beden bir kot bile bazı insanlar için çok geçerli bir neden olabiliyor :)Tüm tanıdıklarım eski zayıf hallerimi de

bildiklerinden ,aman ne kadar kilo almışsın,versen çok güzel olursun falan dediler,kendini bilen insanlar hariç tabii ki.Gün geldi ben

rahatsızlandım 2 operasyon geçirmek zorunda kaldım ve toplam 16 kilo geldiği gibi gidiverdi...İnan şimdi tartıdaki kilomu görünce

üzülüyorum.Oysa sağlıklı sınırlar içinde kilom.Allah korusun bir operasyon daha geçirirsem eriyeceğim demek .Şimdi o zayıfla diyenler,aa ne

kadar zayıflamıssın kötülemişsin dediler yüzüme hasta ziyaretine geldiklerinde,hem de hastaneden yeni çıkmışken :)) İnsanın dış

görünüşüyle ,kilosuyla uğraşmak saçmalıktan başka bir şey değil bana göre.Önce daha da zayıftım,sonra kilolu oldum,şimdi gene zayıfım.Zayıf

dediysem hep sağlıklı sınırlar içinde gene.O yüzden sağlığın yerindeyse boşver milleti,takma kafana.Body mass index diye bir hesaplama

yöntemi var,netten bul kilonu hesapla,zaten dr lar da ona göre hesaplıyor.eğer çok fazlan varsa sağlığın için ver tabii ki,gerisi boş :))

Hepinize teşekkür ederim.Diyetisyene gidiyorum fakat çok yavaş kilo veriyorum sabrım kalmadı artık.Bir de şu tatil zamanı kaçırdım bıraktım almışım herkes yüzüme direk kilo almışsın diyince moralim iyice çöktü.Normalden çok daha fazla takıyorum bu işi.Kilom aslında gerçekten fazla değil 53 kiloyum boyumda 1.59 civarları falan ama ilk defa birden böyle kilo aldım o çok moralimi bozdu (43:

Haftada en az 5 gun, 1 saat boyunca hizli yuruyus yap. Sonra da bolgesel incelme egzersizleri.

Sporu yapip, olmadi deyip birakmamak lazim. Hayatinin bir parcasi haline getirmen lazim. Birkac ayda vucut toparlaniyor ve sindire sindire kilo verip, ustune sIkIlasiyorsun. Ben dedigim gibi spor yaptim 6-8 ay kadar. Tas gibi olmustum valla, gobek sorunum vardi, kalmamisti. Sonra is guc derken biraktim malesef. Yine kilo aldim, ama eskisi kadar kotu olmadim hic. Tekrar baslamayi istiyorum, bakalim.
Neyse, sen dedigimi spor yap, sonra gel yine bana kilo veremedim de :)

Oyle kilo vermek daha guzel. Sen inanma o 3 gunde 5 kilo zayiflatan sozum ona diyetlere.
Madem diyetisyene gidiyormussun, sporla da desteklersen cok guzel zayiflarsin. Moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…