- Konu Sahibi eylulum456
-
Bende çok kilo aldım bu sene ama kilo almışın diyenlerede ben memnunum halimden diyorumm. verilcek kilolarım olsa bilee
Ne takcam ya elalem konuşur durur niye sıkıyım tatlı canımı üzülünce hormonların etkilenir bu durumdan hiç veremezsin tatlım
bende galiba öyle oldu herkes çok taktığın için veremiyorsun diyorlar sporlar yaptım diyette yaptım ama yok azcık versem de alıyorum( çok mutsuzum çok kafaya takıyorum
Takma bu kadar canım. Zaten havalar sıcak ağır yemekler yeme. Karpuz filan sütlü tatlılar ye diyet yapıyorum diye kısıtlama kendini öyle şeyler daha çekici gelir çünkü. Bol sıvı tüket yazın kilo vermek daha kolay oluyo. Kimsenin lafına da kulak asma :)
insanlar her şeyi söylüyor maalesef düşüncesizce...ve çoğu zaman acımasızca..
en güzeli kabullenmek ve hiç bir baskı altına girmeden kendine bir plan hazırlamak..
bu arada ben de kabullenmiş biriyim..
henüz ciddi bir çabam olmadı ama kilolu olmayı fiziksel kaygılardan çok sağlık açısından uygun bulmuyorum.
hamile olmadan önce fazla kilolarımı vermek istiyorum ,tek amacım bu...daha sağlıklı olabilmek..arkadaşımın ediği gibi
aşırı stres altına girmen , kortzol hormonu arttırdığı gibi sendeki kilo alımını arttırır..vücut ne yesen yağa dönüştürür bunu..
eğer bel çevrem arttıysa bunun bir kanıtıdır..ben de bu sebepten kilo aldım..iş arama süreci iş stresi...derken gelsin kilolar...
bende galiba öyle oldu herkes çok taktığın için veremiyorsun diyorlar sporlar yaptım diyette yaptım ama yok azcık versem de alıyorum( çok mutsuzum çok kafaya takıyorum
bende son 2 ayda kilo aldım göbeğim çok çıktı arkadaş bir hormondan bahsetmiş stres kilo aldırır demiş bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu son aylarım çok stresli geçti demek bundan kilo aldım:44:
Hepinize teşekkür ederim.Diyetisyene gidiyorum fakat çok yavaş kilo veriyorum sabrım kalmadı artık.Bir de şu tatil zamanı kaçırdım bıraktım almışım herkes yüzüme direk kilo almışsın diyince moralim iyice çöktü.Normalden çok daha fazla takıyorum bu işi.Kilom aslında gerçekten fazla değil 53 kiloyum boyumda 1.59 civarları falan ama ilk defa birden böyle kilo aldım o çok moralimi bozdu( 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?