- Emoji Skoru
- 397
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Mekik çek.Ne kadar yapabiliyorsan ama her gün alışkanlık haline getir.Evden yemek götürebiliyorsan götür ama onlar da hamburger,börek vs olmasın.Adımları fazlalaştır ve basit bir mucize suyu iki katına çıkar.
Kalça sıkılaştırma için de parmaklarının ucunda durmayı dene,kalçanı da kas aynı anda.Bunu da her gün dene.
Doyurucu değişik malzemeli süper salatalar yapabilirsin.Ya da tam tahıllı ekmek içine sandviç yapabilirsin.Ne götüreyim evden okula
Teşekkürler peki göbek ve basen eritmek için evde nasıl egzersizler yapabilirimbirde ayvayı limonlayp yıyebılırsın aclık hıssını gıderıyor yesıl cayda oyle.
Mekik çekmen yeterliMerhaba ablalarım benim kilolarımla başım dertte.kemiklerim incedir bu yüzden kollarım falan güzel ince ama göbeğim çok var belim kalın.malesef bacaklarımda çok kilolu değil ama ışte kilolu ve selülitli gibi hafif.
Ama ne yazıkki spor salonuna fitness a gidecek vaktim yok
Evde çeşitli egzersizler yaparak göbeğimi ve basenimi eritip kalçamı sıkılaştırmam mümkün mi?ne gibi egzersizler yapmalıyım.nasıl beslenmeliyim.okulda öğlen arası sürekli ekmek arası tost hamburger gibi şeyler çıkıyor onları yemeyip evden mi götüreyim?
Her sabah kahvaltıda yumurta yiyorum.
Hayalim kaslanmak vücut geliştirmek ama o zaten fitness falan olmadan imkansız.
En azından kilolarımı evde vermem mümkün mü