• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo ver diyen kv

Kilo hem sağlığa zarar hem de estetik görünümden uzak. Neden hemen kötü düşünüyorsun ki? Gençken veremezsen sonra vermek iyice zorlaşır.

Beni de kilo alınca hep annem arkadaşlarım uyarır.

Tabiki durup dururken almadın kiloyu dünyaya bir bebek getirdin kilo vermek istemiyorsan senin tercihin elbette ama vermek istemediğinden mi yoksa sırf o söyledi diye mi?
Vermek isterim zaten spora cok duskunumdur ama sindire sindire acelem ne.. Ona ne dert oluyor anlamiyorum. Esim memnun ben memnunum..
Amaci sirf giciklik yapmak can sikmak. Biliyorum cunku taniyorum. Anlatmakla bitmez yaptiklari..

Bu kv ler aslaaaaaa çenelerini tutamıyorlar. Hatta bilerek düşürüyorlar.

İlk hamileliğim çok kötü geçti. Çok kilo almıştım. Doğum yapalı 2 ay olmuştu. Eşim tutturdu memlekete gideceğiz diye. Neyse gittik. Misafirleri gelmişti. Birden tanımadığım insanların içinde "benden çok karnın var nasıl gidecek bilmem" dedi. Dumur oldum cevap vermedim. Velhasıl aradan 2 yıl geçmişti geldi bize. Baktı ki karın da gitmiş kilolar da. Dedi ki aaa nasıl verdin o kadar kiloyu ben hiç gitmez sandım.

Bende ki karın gitti ama maaşallah senin ki yerinde duruyor demedim, diyemedim. Çünkü her lafı bire bin katarak eşime anlatıyordu. Sonrası malum. Bilirsiniz.

Ama olsun giden kilolarımla ona iyi kapak yaptım. :KK66:

Şimdi sende... sallama onu. Takma kafaya. Sinirlendiğinle kalırsın.
Ya benm esim hicbisey demez hatta bana kizdi ne diye cvp vermedin dedi. Ama benm bosluguma geldi..

Sen kendi oğluna hiç baktın mı teyze evlendiğinde tosundu , keşke zamanında kendi çocuğuna diyet yaptırsaydın derdim :deli:

Hehe diyip geçin klasik kv dili işte....bebeğinize yoğunlaşın , sağlıkla büyütün.
Tesekkur ederim aminn.. Ona yogunlastim elbette. Bir de ilgilenme artik bebekle diyo. Sanki geldi 30 yasina. Tovbe tovbe..

Iyi niyetli dememiş olsa bile , aşağılayıcı ifadeler kullanmamış, zarariniza bir şeyde dememiş. Tamam , araniz iyi değilmiş , üstüne vazife değilmiş ama bu kadar dert etmek neden ?

Ayrıca , en kolay kilo verme yöntemi emzirirken vermektir.

Bol bol su, yeşillik , badem , yoğurt hem süt yapar hem kilo verdirir.
Oyle diyolar hep normal de dogurdum ama yine de oyle cok kilo vermedim.. Sut yogurt tuketemiyorum alerjisi var bebemin.

benim bildiğim yeni doğum yapmış kadının etrafında pervane olunur ye iç de sütün artsın diye diye. ne insanlar var yahu kalplerinde hep fesatlık hep hasetlik... Allah ona akıl fikir sizlere de kolaylık versin.

Vermek isterim zaten spora cok duskunumdur ama sindire sindire acelem ne.. Ona ne dert oluyor anlamiyorum. Esim memnun ben memnunum..
Amaci sirf giciklik yapmak can sikmak. Biliyorum cunku taniyorum. Anlatmakla bitmez yaptiklari..

Boşver niyeti kötüyse onun fesatlığı sen kendini düşün canım. Spor muhtemelen çocukla zor olur ama sütünü de arttıracak şekilde sağlıklı beslenirsen sebze meyve ağırlıklı vb. hem bebeğine yarar hem de sen zayıflamış olursun. Çünkü emzirmek baya bi kalori yakmayı sağlıyormuş :)

Boşver niyeti kötüyse onun fesatlığı sen kendini düşün canım. Spor muhtemelen çocukla zor olur ama sütünü de arttıracak şekilde sağlıklı beslenirsen sebze meyve ağırlıklı vb. hem bebeğine yarar hem de sen zayıflamış olursun. Çünkü emzirmek baya bi kalori yakmayı sağlıyormuş :)
Bi bende ise yaramadi sanirim. Paso emziriyorum cok da yemiyorum anlamadim gitti :KK76:

Bu arada acaba kadın seni elit model look a falan mı sokacak
168 e 70 nedir ki yani
Deli mi ne
Laf soyledi bal kabagi dicem bi sonrakine :KK49:
Ama iki haftadir konusmuyorum bi kac kez aradi acmadim. Geldiginde ne yuzle gelcek merak ediyorum. Arti esimle samimi degiller ben surekli oglumun foto vs atardim kendi kendine kotuluk ediyo..

Bende 6 ay once dogum yaptim iki ay once memlekete gittiğimde beni goren herkes bi laf soyledi bu ne hal eski fizigin kalmamis ayni hamile kadınlar gibisin seni tayamadik falan da filn (1.67 kilo 80 olmistum dogumdan sonra)
Kizlar ben dogum yapali 5 ay oluyor, emziriyorum. Gecen kv demler torun gormeye geldi, ve bana sen biraz kilo ver artik, bebekle degil kendinle ilgilen uzulursun sonra dedi.. Her zaman hazircevap olan ben sok oldum tabi hihi falan dedim gectim.
Diyemedim ki, kilo alacagim zamani da, verecegim zamani da ben bilirim. Kaldi ki belki hic vermem, ustune mi vazife.. Diyemedim ya icimde kaldi..
Ayrica oyle cok kilolu da degilim. 168 boyum 70 kiloyum. Tamam dogumdan once zayiftim 50 kiloydum ama acelem ne yahu..
Kendime yeni yeni geliyorum zaten. Belki de sevdim bu kiloyu esimde memnun.. Vermek istemiyorum.
İyiniyetlidir falan demeyin, degil biliyorum.. Yillarca gorusmedik zaten esimde dahil.
Ayrica ben esimle evlenirken esim 130 kiloydu..
Ben dogum yapmisim emziriyorum hadsizlik degil mi emziren kadina kilo ver demesi..
Esim de hak verdi bana. Esimi arayip Bendimm benm teli acmiyor diyormus esimde hehe deyip geciyormus. Simdi soylesem boyle boyle demissin diye ne degiscek diyor, o da bikti zaten cahilliklerinden. Arada torunlari var mahrum kalsinlar istemiyorum. Ama geldiginde de muhattap olmak, cay bile ikram etmek icimden gelmiyor.
Zaten ayda bir gelip gorurler o kadar.. Biz gitmeyiz. Geldiklerinde nasil davranayim sizce..
ayy cok moralim bozulduda bisey diyemedim guldum geçtim hangi birbirine cevap verim sonucta 4 ay olmustu dogum yapali ve kimsede demio bukiz yeni dogum yapti bi can cikti bu bedenden.
Tamam eskiden gizel bi fizigim vardi ama eski adi ustunde ozaman bekar bi kizdim simdi evli ve bir anneyim degilmi!

Cok acımasızca söylüyorlar valla benim kayınpederim hamileyken demişti."çok kilo alıyorsun biraz dikkat et kendine. O kadar kilo alınirmı diye."
Ama o kilo alınca bende ona demiştim. Baba o göbek ne öyle napıyorsun sen kendine böyle diye.
Çok zoruma gitmişti çok...:olamaz::olamaz:

Benim kaynanam da her firsatta kiloma, kalibima laf soyler durur. Hem de 5 yildir her boslukta bir bahane bulur fizigime, hep zayif olan baskalarini ornek verir durur. Hic karsilik vermiyorum, acikcasi hic kafama da takmiyorum. Tamam kilom fazla ama gayet guzelim, kendimi begeniyorum. Ayrica hem kv hem de gorumcem zayif olsalar da oyle goze hos gelen bir guzellikleri, alimlari yok. Ama Allah yaratmis, ben kimsenin fiziki ozelliklerine bahane bulmayi kendime yakistiramiyorum. O yuzden hic karsilik vermem. Yani bunu anlatma sebebim su, bu durum hic kafaya takilacak birsey degil ki, ayrica neden illa kv ye karsilik vermeye calisiyorsunuz ki, he deyin gecin. Ben hic karsilik verme geregi bile duymam, hic zoruma da gitmiyor ne dedigi, ne dusundugu, umrumda degil yani.

Benim kaynanam da her firsatta kiloma, kalibima laf soyler durur. Hem de 5 yildir her boslukta bir bahane bulur fizigime, hep zayif olan baskalarini ornek verir durur. Hic karsilik vermiyorum, acikcasi hic kafama da takmiyorum. Tamam kilom fazla ama gayet guzelim, kendimi begeniyorum. Ayrica hem kv hem de gorumcem zayif olsalar da oyle goze hos gelen bir guzellikleri, alimlari yok. Ama Allah yaratmis, ben kimsenin fiziki ozelliklerine bahane bulmayi kendime yakistiramiyorum. O yuzden hic karsilik vermem. Yani bunu anlatma sebebim su, bu durum hic kafaya takilacak birsey degil ki, ayrica neden illa kv ye karsilik vermeye calisiyorsunuz ki, he deyin gecin. Ben hic karsilik verme geregi bile duymam, hic zoruma da gitmiyor ne dedigi, ne dusundugu, umrumda degil yani.
Bravo size. Yaptiklari 1000 i asti artik sabrim kalmadi belkide hehe deyip gecmek lazim.
Oyle yaptikca da iyice zivanadan cikiyolar gerci.

Süt çok yemekle olmuyor ki ama çok su içip dengeli yemekle oluyor. bana da annem doğumdan sonraki 20. gün başlamıştı göbeğini sar falan diye. ben dikkat ettim bol su içtim kızım 1 yaşında hala emziriyorum. kilomda kalmadı. yani benim kendi annem tepeme dikilmişti hemen :KK48:

Back
X