Kizlar ben dogum yapali 5 ay oluyor, emziriyorum. Gecen kv demler torun gormeye geldi, ve bana sen biraz kilo ver artik, bebekle degil kendinle ilgilen uzulursun sonra dedi.. Her zaman hazircevap olan ben sok oldum tabi hihi falan dedim gectim.
Diyemedim ki, kilo alacagim zamani da, verecegim zamani da ben bilirim. Kaldi ki belki hic vermem, ustune mi vazife.. Diyemedim ya icimde kaldi..
Ayrica oyle cok kilolu da degilim. 168 boyum 70 kiloyum. Tamam dogumdan once zayiftim 50 kiloydum ama acelem ne yahu..
Kendime yeni yeni geliyorum zaten. Belki de sevdim bu kiloyu esimde memnun.. Vermek istemiyorum.
İyiniyetlidir falan demeyin, degil biliyorum.. Yillarca gorusmedik zaten esimde dahil.
Ayrica ben esimle evlenirken esim 130 kiloydu..
Ben dogum yapmisim emziriyorum hadsizlik degil mi emziren kadina kilo ver demesi..
Esim de hak verdi bana. Esimi arayip Bendimm benm teli acmiyor diyormus esimde hehe deyip geciyormus. Simdi soylesem boyle boyle demissin diye ne degiscek diyor, o da bikti zaten cahilliklerinden. Arada torunlari var mahrum kalsinlar istemiyorum. Ama geldiginde de muhattap olmak, cay bile ikram etmek icimden gelmiyor.
Zaten ayda bir gelip gorurler o kadar.. Biz gitmeyiz. Geldiklerinde nasil davranayim sizce..