• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo ver diyen kv

orada cevap vermemen kötü olmuş neyse bir daha konu açılırsa cevap verirsin. sadece umursama esin yanında ne güzel.gitmiyorsun da ohh ;)

Yani şimdi kilo vermenin sırası mı ? 1.68 e 50 kilo az. Yani şu an bile kötü göründüğünü düşünmüyorum. Boşver takma . Bebeğinle ilgilen sen :KK66::KK66:

Ayol su profıl fotonuz hep dıkkatımı cekıyor ne oldugunu analayamıyorım her degasında buyutup bakıyorum yarasa sanıyorum bakıp bakıp anlam veremıyeum snra farkedyrum arabaları... snra unutup her defasında aynı olay oluyor dıyeceksınkı elalemın profıl fotosuna bakıyorsun hayır tek senın fotonda oluyor cok ılgınc bır sekılde hep dıkkatımı cekıyor :D

Konu sahıbı pek muhattap olma kv edepsız

Yani şimdi kilo vermenin sırası mı ? 1.68 e 50 kilo az. Yani şu an bile kötü göründüğünü düşünmüyorum. Boşver takma . Bebeğinle ilgilen sen :KK66::KK66:

Ayol su profıl fotonuz hep dıkkatımı cekıyor ne oldugunu analayamıyorım her degasında buyutup bakıyorum yarasa sanıyorum bakıp bakıp anlam veremıyeum snra farkedyrum arabaları... snra unutup her defasında aynı olay oluyor dıyeceksınkı elalemın profıl fotosuna bakıyorsun hayır tek senın fotonda oluyor cok ılgınc bır sekılde hep dıkkatımı cekıyor :D

Kötü niyetli oldugunu sanmıyorum. Ne var "kilo ver" dediyse niye yanlış anlıyorsunuz ki hemen... Bana da herkes kilo aldın ya da zayıfladın der, kayınvalidem de demiştir. Şimdiye kadar hiç art niyet arayıp da alınmamışımdır... Niye alınıyorsun ki. Zaten doğum yapmışsın gerçektend e fazlan var demek ki bu da normal bişey. Herşeyi kötüye yorup kendinizi doldurmayın

Bunu yapanlar , o anneye sadece zarar veriyor.
" Ye ye süt yapar " çok zararlı bir cümle.
Oysa sadece su bile çok süt yapar. Sütün kalitesini arttırmak için de protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor.
Hamur işi ve beyaz şekerden uzak durarak , yeşillik , şekersiz komposto , çiğ kuruyemisler v.s tüketerek dengeleyebilir ogunlerini.
Ben zaten bu böyle söylenir diyerek tespitte bulundum. Bunun doğruluğunu yahut sağlıklı olup olmadığını sorgulamadım. Pratikte ne yararlıdır/zararlıdır bilemem. Ben genel geçer ve görece iyi niyetli bir yaklaşım nasıl olur onun örneğini verdim. Takdir edersiniz ki burada konu hanımefendinin kayınvalidesinin yaptığı davranışın art niyetli olması. "Lohusa kadın nasıl beslenmeli?" meselesi değil.

Hangi kv gelini zayıf hörmüşki seninki görsün.
Zayıfta olsan onlar için koca popolusun

Gel birlikte zatıflayalım ben yarım saat koşarım sen 1 saat dersin

Ayol su profıl fotonuz hep dıkkatımı cekıyor ne oldugunu analayamıyorım her degasında buyutup bakıyorum yarasa sanıyorum bakıp bakıp anlam veremıyeum snra farkedyrum arabaları... snra unutup her defasında aynı olay oluyor dıyeceksınkı elalemın profıl fotosuna bakıyorsun hayır tek senın fotonda oluyor cok ılgınc bır sekılde hep dıkkatımı cekıyor :KK70:

Yalnız değilsin kimse anlamıyor :P

Gerçekten bende şok :KK57: görümceniz birsey demedi mi ben olsam o an cok ters bi bakış atardım kocama baş başa kalınca da sen milletin kilosunu mu tartiyon diye kizarim yani bende biara 7 kilo verdim eşimle hep gittiğimiz markette ki çocuk eşimle olan samimiyetinden dolayi ooo naptin yengeye iyi bakmamissin zayıflamiş dedi eşim çok ciddilesti birsey demedi ama eve kadar sövdü samimi olmasak döverim ya karimin kilosunu mu inceliyor dedi direk mesafe koydu adama :KK12:
Kızdı tabi de yanımızda pek bişey diyemedi oda şaşırdı kaldı suratı iki gün asık gezdi .....en çok sinirlendigim kişi eşim hicbirsey dememesi enistesine ....

bir gün gelinin yanında kv ye komşusu demiş ki gelinin oğluna iyi bakmış kilo almış oğlun filan kv hep abur cubur yiyorlar ondan demiş . Bunlar böyle yapacak bir şey yok eşin annesinin yanında senin kilona iltifat etsin bence o zaman üzülmeyeceğini anlar ;)

Benim yok şuan için kv ama kuzenimin olayına şahit olmuştum daha doğrusu maaaile şahit olduk, kuzenim kv si konu kilo dan açılınca bir sitem le ki o na ne oluyorsa tabi, - bu kız beni reZil ediyor, ortalıkta bu göbekle bu kiloyla dolaşıyor herkes bana gelinin yine mi hamile diye soruyor utanıyorum demişti ! Ben sinirden kudurmuştm kimse de bişey dememişti densiz ya bunlar densiz tövbe yarabbi cevap versen şimdi terbiyesiz olursun hey Allahım !!!

Kendileri hep 90 69 90 tabi bu kvaldelerin. Ondan bu kadar laf sokucular.aynayi ona çevirdiğinde kendini görse yine manken mi sanir acep

Bi de benm yardimci kimsem yok butun gun bebekleyim bebek arabasiyla tempolu yuruyuse mi cikayim. Evde oglum uyurken iki ara bi dere yemek yapiyorum o arada spor mu yapayim..
Ben kucağıma oglumu alıp evin içinde yürüyüş yapıyordum. Şimdi de bebeği emzirirken plates bandı takıyorum bacaklarıma bi yandan spor bi yandan emzirme. Canınız sıkılmıyorsa ne ala hiç uğraşmayın. Ben biraz takıntılıyım da :)

Ay kız, çocuk doğurmana rağmen sen yine zayıfmışın, herşeyi geçtim buna takıldım yaaa ? Sen o KV'ye beni söyle "1.56 boyunda, 75 kilo olanlar var" de. Ben ne yapayım, ahh ahhh. Bende senin gibi boylu, ve zayıf olabilsem :(

Back
X