Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben geçen seneden bu yana dikkat ederek 10kiloya yakın verdim boyum 162 65-66dan 57ye düştüm aslında vermem gereken kilo var fakat beni görenler kilo verdiğimi anlıyor ama üç dört kilo diyorlar bazısı hiç anlamıyor çok üzülüyorum aslında yürüyüs yaptım verirken neden böyle anlamadım belki de üst bölgemden daha cok aldıgım icin böyle ama bilmiyorum.en yakın zamanda kas yağ oranımı ölcütürüceö eczanede.sizce bundan sonraki kalan bes kiloyu hangi egzersizle vereyim bir de yağdan nasıl kaybedicez tecrübelerinizi yazar mısınız
Canım bunun türlü sebepleri var. Bölgesel yağlanma dediğimiz olaylardan olabilir ve nasıl kilo verdiğine de bağlı. Hızlı verdiysen maalesef böyle oluyor. Sporla diyeti birleştirmenın dıger bır sebebı sıkılasmak. Veya yaptıgın diyetten verim alamamışsındır. Kastan ve sudan gitmiştir çogunlugu. Bunu da soyle anlayabılırsın. Diyet sırasında göz kararması , halsizlik oluyorsa büyük ihtimal kastan ve sudan gidiyor demektir.
Vücudumuz bir makine. Çözmemiz gerekiyor.