Belki kıskançlık için değil de zayıfladıkça vücut çirkinleşti ondan istemiyordur haaa olamaz mı
Giyim tarzını da mı değiştirdin öyleyse ondan dolayıdır diye düşündümMerhaba arkadaşlar ben nişanlımla sevgiliyken kilolu bir bayandım nişanlandım extra kilo aldım şimdilerde diyet yapıyorum 5 kilo verdim dahada zayıflıyorum falan ama şöyle bir şey var nişanlım aska giyimime karışmazdı zayıfladıkça karışmaya başladı yok tayt giyme yok onu giyme bunu giyme anlam veremiyorum neden zayıfladıkça kıskanma duygusu arttı ki yani ama öyle kısıtlayıcı zarar veren şekilde değil çok şükür
Kısıtlama kisitlamadir zarar veren/vermeyen çeşidi nasıl oluyor?Merhaba arkadaşlar ben nişanlımla sevgiliyken kilolu bir bayandım nişanlandım extra kilo aldım şimdilerde diyet yapıyorum 5 kilo verdim dahada zayıflıyorum falan ama şöyle bir şey var nişanlım aska giyimime karışmazdı zayıfladıkça karışmaya başladı yok tayt giyme yok onu giyme bunu giyme anlam veremiyorum neden zayıfladıkça kıskanma duygusu arttı ki yani ama öyle kısıtlayıcı zarar veren şekilde değil çok şükür
Bilmem ben hiç yağ torbası olan göbeği önde yuruyen bir kadını beğenen bir erkek görmedim ben tam anlamıyla öyleydim
Hayır her halimle seven biriydi yani ilgisi kiloluykende aynıydıSizle beğenmeden mi nişanlandı yani? Adınıza çok üzüldüm.
Yanlış anlamayın ama bu şekilde olan bi kadın 5 kilo vererek bu anlattığı görüntüden kurtulamaz. Hala aynısınız yani aşağı yukarı.
Kendine haksızlık ediyorsun bence, bak şimdiden eski halini beğenmeyip yeni halinle ışıldadığına inanıyorsun. Bu bile seni daha güzel yapar, mutlu kadın güzel kadınBilmem ben hiç yağ torbası olan göbeği önde yuruyen bir kadını beğenen bir erkek görmedim ben tam anlamıyla öyleydim
Yani pek anlam veremedim kiloluykende çok ilgiliydi ama şimdi bir tık daha çok kıskanıyorAaa anlam veremiyor musun cidden
Hayır her halimle seven biriydi yani ilgisi kiloluykende aynıydı
Kendisi de kilolu olmasına rağmen kilolu kadınlar hakkında böyle konuşan kadın da ne bileyim? Bu sitede toksik erkek ağzıyla konuşan kadınların sayısı günden güne artıyor. Ben hayatımda hiç kilolu olmadım ama gidip de şu cümleyi kurmam. Kilolu diyebilirsiniz ama yok yağ torbası yok erkekler beğenmez.Bilmem ben hiç yağ torbası olan göbeği önde yuruyen bir kadını beğenen bir erkek görmedim ben tam anlamıyla öyleydim
Bilmem ben hiç yağ torbası olan göbeği önde yuruyen bir kadını beğenen bir erkek görmedim ben tam anlamıyla öyleydim
Kafalar biraz karışık sanırım.Hayır her halimle seven biriydi yani ilgisi kiloluykende aynıydı
Eee demek ki kilolu olsada yanındaki kadını seven erkekler varmış az önce erkeklerin kilolu kadın beğendiğini hiç görmedim diyordunuz. Sizin sevgiliniz seviyormuş işte. Bu ne tezatlıktır?Hayır her halimle seven biriydi yani ilgisi kiloluykende aynıydı
5 kilo verince birden beğenmeye başlamış herhaldeKafalar biraz karışık sanırım.
Sizinki de sizi beğenmiyormuş sanırım o zamanlar.
Arkadaş 5 kilo verince çubuk krakere dönüştüğünü sanıyor sanırım.5 kilo verince birden beğenmeye başlamış herhaldeHalbuki 5 kilo çok kilosu olan bir insanda belli bile olmaz. İdeal kiloda bile max 1 beden değişikliği olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?