- 3 Haziran 2023
- 1.270
- 5.084
- 78
- 26
Böyle tipler gerçekte de var ya. Kendileri es kaza zayıflayınca herkesi zayıflatma, kilolarına laf söyleme aşkı doğuyor. Kendilerini doktor,diyetisyen falan sanıyorlarArkadaş 5 kilo verince çubuk krakere dönüştüğünü sanıyor sanırım.
O yüzden hemen hafif topluları aşağılamaya girişmiş.
Haklısın. O enerji var konu sahibinde.Böyle tipler gerçekte de var ya. Kendileri es kaza zayıflayınca herkesi zayıflatma, kilolarına laf söyleme aşkı doğuyor. Kendilerini doktor,diyetisyen falan sanıyorlar
Bilmem ben hiç yağ torbası olan göbeği önde yuruyen bir kadını beğenen bir erkek görmedim ben tam anlamıyla öyleydim
Sizle beğenmeden mi nişanlandı yani? Adınıza çok üzüldüm.
Yanlış anlamayın ama bu şekilde olan bi kadın 5 kilo vererek bu anlattığı görüntüden kurtulamaz. Hala aynısınız yani aşağı yukarı.
Bilmem ben hiç yağ torbası olan göbeği önde yuruyen bir kadını beğenen bir erkek görmedim ben tam anlamıyla öyleydim
Araştırmacı gazeteci olarak eski konusundan buldum. O konudan sonra kilo almadıysa 80 kiloymuş 75’e düşmüşkaçtan kaça düştünüz şunu bi yazın bence,cidden merak ettim.
Şu düşünce yapınız çok çirkin. Demek ki siz 50'li kilolara düşseniz kilolu kadınları sevilmeye layık görmeyeceksiniz. Bende şu düşünce yapısına sahip birinin sevilmeye ne kadar layık olduğunu sorguladım şuan. Her erkek fiziğe bakmaz nişanlınız gibi. Uyuma, insanın kalbine, karakterine de bakar. Kaldı ki azımsanmayacak kadar kilolu kadın seven erkekte var.Bilmem ben hiç yağ torbası olan göbeği önde yuruyen bir kadını beğenen bir erkek görmedim ben tam anlamıyla öyleydim
Boyun kacHayır her halimle seven biriydi yani ilgisi kiloluykende aynıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?