- 25 Temmuz 2013
- 13.136
- 53.590
- 798
Aaaa öyle deme, 3 kilo çocuk doğuyor, her ay bebek 1 kilo alsa , 2 aylık bebeğe denk geliyorAblacım sen daha kilo vermemişsin ki? Neyin tatavası bu? Beş kilo nedir?
5 kilo vermenizle ilgili olduğunu sanmıyorum ben.Merhaba arkadaşlar ben nişanlımla sevgiliyken kilolu bir bayandım nişanlandım extra kilo aldım şimdilerde diyet yapıyorum 5 kilo verdim dahada zayıflıyorum falan ama şöyle bir şey var nişanlım aska giyimime karışmazdı zayıfladıkça karışmaya başladı yok tayt giyme yok onu giyme bunu giyme anlam veremiyorum neden zayıfladıkça kıskanma duygusu arttı ki yani ama öyle kısıtlayıcı zarar veren şekilde değil çok şükür
Cekememezliginde bu kadari.Belki kıskançlık için değil de zayıfladıkça vücut çirkinleşti ondan istemiyordur haaa olamaz mı
5 kilo verince yağ torbası göbeğiniz gitti yani öyle miBilmem ben hiç yağ torbası olan göbeği önde yuruyen bir kadını beğenen bir erkek görmedim ben tam anlamıyla öyleydim
Kısıtlamayı da kiloya bağlamayalım kısıtlamanın her türlüsü kötüdür azı veya çoğu farketmiyor.Merhaba arkadaşlar ben nişanlımla sevgiliyken kilolu bir bayandım nişanlandım extra kilo aldım şimdilerde diyet yapıyorum 5 kilo verdim dahada zayıflıyorum falan ama şöyle bir şey var nişanlım aska giyimime karışmazdı zayıfladıkça karışmaya başladı yok tayt giyme yok onu giyme bunu giyme anlam veremiyorum neden zayıfladıkça kıskanma duygusu arttı ki yani ama öyle kısıtlayıcı zarar veren şekilde değil çok şükür
5 kilo öyle devasa fark yaratmaz ki. Yani en azından yüksek kilolarda. Zamanında 25 kilo vermiş biriyim, kimseye yağ tulumu vs. demem. Kilo bu, alınır verilir.5 kilo verince yağ torbası göbeğiniz gitti yani öyle miduyanda 30 kilo verdiniz sanacak.
Öte yandan 5 kilo verdiğiniz için cok zayıfladıgınızı düşünüp sacma sapan,yakışmayan şeyler giydiyseniz cirkin durduğu icin uyarma gereği duymuş olabilir
Hayir kendine saygi duymaya basladin kendini sevmeye kendini seveni herkes severMerhaba arkadaşlar ben nişanlımla sevgiliyken kilolu bir bayandım nişanlandım extra kilo aldım şimdilerde diyet yapıyorum 5 kilo verdim dahada zayıflıyorum falan ama şöyle bir şey var nişanlım aska giyimime karışmazdı zayıfladıkça karışmaya başladı yok tayt giyme yok onu giyme bunu giyme anlam veremiyorum neden zayıfladıkça kıskanma duygusu arttı ki yani ama öyle kısıtlayıcı zarar veren şekilde değil çok şükür
Burda ki hanimlar kadin düşmanı gibi davraniyorlar ama bir cok kisi icin basitken kimileri icin zor bence hic kulak asma devam et kendine gelen ozguvenin icin kiskanmistir seni inan daha fazlasini da yapabilirsinYani pek anlam veremedim kiloluykende çok ilgiliydi ama şimdi bir tık daha çok kıskanıyor
Bunu kadinlar da yapiyor: sisman bir kadinin mini etek giymesini umursamazlarken fit bir kiz ayni seyi giyince hemen arkasindan konusuyorlar cunku tehdit unsuru olarak görüyorlar.Merhaba arkadaşlar ben nişanlımla sevgiliyken kilolu bir bayandım nişanlandım extra kilo aldım şimdilerde diyet yapıyorum 5 kilo verdim dahada zayıflıyorum falan ama şöyle bir şey var nişanlım aska giyimime karışmazdı zayıfladıkça karışmaya başladı yok tayt giyme yok onu giyme bunu giyme anlam veremiyorum neden zayıfladıkça kıskanma duygusu arttı ki yani ama öyle kısıtlayıcı zarar veren şekilde değil çok şükür
Asıl kadın düşmanı kilolu kadınlara yağ tulumu, erkekler hiç beğenmiyor diyen konu sahibidirBurda ki hanimlar kadin düşmanı gibi davraniyorlar ama bir cok kisi icin basitken kimileri icin zor bence hic kulak asma devam et kendine gelen ozguvenin icin kiskanmistir seni inan daha fazlasini da yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?