Kilo Verdikten Sonra Giymek İstediklerimiz :)

Simsiyah dar bir pantolon. Bembeyaz uzun bi gomlek topuklu cizme. ( ahh 30 kilo ahh... İnsallah Allah nasip ederse subata...

ins.hayirlisiyla birgun tekrar 38 beden olucam ....
iste o zaman butun gardrobu ve tarzimi degistircem...dar kotlar dar gomlekler ve diz ustu elbiseler istiyorum.....en buyuk hayalim.....

68 kilo ile başladım diyete, inşallah dört kilo verip 64 olursam, beğendim lacivert kadife bir elbise var gidip onu alacağım.Ve yine inşallah bir dört kilo daha verip 60 kiloya düşersem siyah dar paça kot alacağım. Ayyy inşallah kilo verebilirim de hayırlısıyla gider alırım cicileri:))

sizinkiler kadar iddalı diil ama buda benm isteğim dar bir kot (popom çıktımı belim kalınmı durdu diip düşünmeden ) vede beyaz tişört (çokmu şişman gösterdi demeden ) :Saruboceq:

inanmıyorum yaa resmen aynı şeyi istiyoruzz

Kalem etek, Kalem pantolon (kumas ),38 beden klos kahverengi bi etek var onuda göymeyi cok istiyorum daha o kadar cok var ki 38 beden olmak istiyoruuuuuummmmmm 5 kilo git git git

geçen sene x small kar montu almıştım (ne haddimeyse) ama aşık oldum kızlar öyle böyle değil yanii normalde nesnelere vs. aşık olan birideğilim platonik takılıyorum ölecee:103: neyse konuyu sapıttırmayayım. kar montu ama ben normal mont olarak giymeyi planlıyodum. bu senede olmadı. inş bi daha ki kışa giyebilcem erçi önü zorda olsa kapanıyo işte fotolarıııı

arkasında ki ok şeklinde ki detaya baıldım. incecik belde süper durur eminim

En çok tayt (bacağım kalın, kalçam büyük demeden) + uzun çizme (bacağım sığmadı diye endişe etmeden) + bol, dökümlü kazak (içinde şişman görünmekten kormadan) 3'lüsünü özgürce giyebilmek isterim.

Ayrıca topuklu ayakkabı+dar kot+dar ve beyaz gömlek kombinasyonu da gayet çekici geliyor şu an gözüme:))

bu isteklere ulaşmaya 10 kilo var daha:/

resmen içimi okumuşsun ya
benimde 10 kilo vermem lazım..

Zayıflayayımda hele bi..
Her şeyi giymek istiyorum,giyicem deeeee

AAAAAAAAAh ahh öncelikle okumaya doyamadım. Allah'ım herkesi hayallerine ulaştırsın.

Bende tersine dapdar değil bosbol şeyler giymek istiyorum. Kilolu oluca bol paça giyemiyorsun extra kilolu görünüyorsun. Bol tunik giysem 2 oda 1 salon görünüyorsun. Kısacası bol bol pantolonlar,tunikler,elbiseler giymek istiyorum.

Bikini,mayoya canı gönülden katılıyorum.
Kısa şort ve etek vazgeçilmezlerim.(ama ben 50 kiloda olsam maşallah bacaklarım roberto carlos gibi ve ayak bileklerim çok kalın.)
Artık destekli sütyen giymek istiyorum. Yani gögüslerim küçülsün istiyorum. Hem küçük bedenlerde modeller daha güzel oluyor.
Tanga giyince yandan ve jartiyer giyince üst bacaktan etler fışkırmasın istiyorum. ( su anda çok fışkırmasa da dümdüz olsun istiyorum.)
İp askılı giyinmek istiyorum. (pehlivan gibi görünmek istemiyorum.Kollarda yerinde çünkü bende.)
Kemerde falan gözüm yok ama yüksek bel giyince kalçam çamaşır leğeni gibi çıksın istemiyorum.

İstiyorum da iistiyorum kısacası. Listeyi daha uzatabilirim ama sesleniyorlar. Mutlu ve hep zayıf kalın.

daracık bir deri pantolon(34 beden) daracık deri ceket içine siyah gömlek ve harley davidson botlar. uuu :)

Dar pantolonlar, taytlar, yazın şortlar ve miniler ve tabi güzel bi bikini off çook var gıymek ıstedıgım seyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…