Kilo Verdikten Sonra Giymek İstediklerimiz :)

capri bir kot ve üzerine bembeyaz kısa bi badi. ah bi versem çuval giysem yakışcakta.. bıktım artık iki saat ne giysem diye düşünmekten.

beyaz pantolooooooooooooonnnnnnnnnnn ve uzun kazakla tayt ay kizlar nasil gidiyor kilo verme isi????

61 kiloyum eger olurda kilo verirsem :) eskisi gibi beyaz askılı tişört ve kot giymek isterim !!!

ah bende bı kılo versem neler neler gıycm dar kotlar butun yaz elbıse alcm her gun elbıse gıycem ama oyle bol değil dar ve tek renk olan lardan alcam cesıt cesıt gıycem gecelık ve sabahlık serısınıı alcam sırf dantel olanlardan tul olandan gıyıcem cesıtcesıt valla bı zayıflayayım neler gıycem

Victoria' s Secret' taki o siyah elbiseeee, benden kaçamazsın 6 kilo daha verdiğim zamannnn

bende artık dizde yüksek bel bi etek giymek istiyorum heryerim güzelde şu dizimden aşağı bacaklarıma inanamıorum ya sanki benim değiller offff

kızlar Çok fena zayıflayacağım yazın .. Yaza kadarda 1-2 kilo vereceğim o zaman istediğim şeyleri giyeceğim çok fena olacak çok

bende beyaz giymek istiyorum hiç ama hiç giyemediğim dar badiler giymek istyrmmm ve en önemlisi bebek istyrm allahımın iznıyle

Vücudumu sıkı sıkı saran elbiseler, kısa şortlar , dar tişörtler ( ama az kaldııııııı zayıflicam ve muradıma ereceğim inşşş :))

bende böyle giyinmek istiyorum, doğum öncesi giyerdim inşallah kilolarımı verip seneye yazın yine böyle dolaşıcam

tabi hiç bi zaman bu kadar ince olamadım, orası ayrı

dar bir gömlegi veya bluzu, pantolonun icine koymak(dar paca) ..ama basen ve göbek fazla olunca böyle giyinmek hayatta olmaz

aynen ya gömleğimi pantolonun içine koyup ince bir kemer takmak istiyorum.hep kalçamın üstüne kadar inen gömlekler giyiyorum.beyaz gömlek hastasıyım ama giyemiyorum.beyaz gömlek giyicem dapdar bir pantolon gömleğimide içime sokucam şık bir kemer ohh birde topuklular kolyeler filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…