9 ayda 30 kilo verdim ben sorular varsa yardım etmeye çalışırım
Ben sürekli kilo alıp veren uğraşan ama yapamayan biriydim aslında kendimi bildim bileli.Ama en son cidden bazı şeylerin doğrusunu öğrendim 'Eat clean' olayının ne kadar doğru olduğunu.Kendi vucudunuzu tanımanız gerektiğini.Ve yıllarn şişkosu olarak çokta tecrubem vardı bu konuda hiç zorlanmadım diğer zamanlarımın aksine.Bişey kullanmadım kendi yaptığım tarifler var tabii günümü kolay atlatabiliceğim seyler filan.Nasıl verdin ne kullandın cnm
Teşekkürler :) Benim de çok spor yaptığım söylenemez aslında ama bu yüzden tabii yumuşayan bölgelerim oldu. Bende diyetin basında bazen egzersiz ve koşu bandı gibi seyler yapıyordum ama hatrı sayılır kadar değil açıkçası keske daha yapabilseydim. 1 ayda 4 kilo bence gayet iyi ki diyetin ilk zamanları hızlı bi kilo inişi olur ödemlerden dolayı.Vucudunuzun bazen duraksama dönemleri olucaktır benimde cok az verip veremediğim zamanlarım oldu 2 adım ileri 1 adım geri dönemlerim oldu bu sizin motivasyonunuzu düşürmesin.Bazende kaçamak yaptıgım halde verdiğim zamanlar oldu.Evet bunlar normal.Yeşil çay ve zencefil çayı cok işime yaradı benim ama özellile smoothie içiyordum ciddi ödem attırıyor tok tutuyor ve metabolizmamı hızlandırıyordu.Kendi zevkinize göre yapabilirsiniz.İsterseniz en sık yaptıgım tarifi de yazarım.voooooov süpersiniz spor yapmadan kilo vermeye çalışıyorum
yani kendi başıma egzersiz yapamıyorum az buçuk yapıyorum ama sıkılaştıran hareketler
1 ayda 4 kilo verdim ve 2 gündür diyeti uygulamama rağmen iniş yok çıkış var sanki
adetim daha yeni bitti sayılır bunlar normalmi birde önereceğiniz çay yada yiyecek varmı
yeşil çay elma çayı ve 9lu çay tüketiyorum
sıfır şeker ekmek pilavlar papates makarna dahil tüketmiyorum
bu kdrcık
Teşekkürler :) Benim de çok spor yaptığım söylenemez aslında ama bu yüzden tabii yumuşayan bölgelerim oldu. Bende diyetin basında bazen egzersiz ve koşu bandı gibi seyler yapıyordum ama hatrı sayılır kadar değil açıkçası keske daha yapabilseydim. 1 ayda 4 kilo bence gayet iyi ki diyetin ilk zamanları hızlı bi kilo inişi olur ödemlerden dolayı.Vucudunuzun bazen duraksama dönemleri olucaktır benimde cok az verip veremediğim zamanlarım oldu 2 adım ileri 1 adım geri dönemlerim oldu bu sizin motivasyonunuzu düşürmesin.Bazende kaçamak yaptıgım halde verdiğim zamanlar oldu.Evet bunlar normal.Yeşil çay ve zencefil çayı cok işime yaradı benim ama özellile smoothie içiyordum ciddi ödem attırıyor tok tutuyor ve metabolizmamı hızlandırıyordu.Kendi zevkinize göre yapabilirsiniz.İsterseniz en sık yaptıgım tarifi de yazarım.
Evde atistiracak bisey bulmadigi icin damla cikolatalari cerez niyetine atistirirken bende varim diyorumBirliklere kilo vermeye ne dersiniz
Ayyy hayran kaldim size ozet halinde nazil yaptiniz bizede tuyolar verseniz bide orade konusunda nasil basarili oldunuz ayda kac kilo verdiniz9 ayda 30 kilo verdim ben sorular varsa yardım etmeye çalışırım
Çok kısmamaya çalısın yani o dönemler kendinize biraz izin verin.Canınız tatlı istediğinde küçük bitter çikolata yiyin yada light sütle kakao ile soguk içecek ice coffee yapın.İçine biraz tatlandırıcı splenda koyabilirsiniz.Bunlar normal şeyler.Yoo çok değil havuçtan bişey olmaz protein de yemeye özen gösterin saf olarak.Ama en önemlisi aç yatın bu cok cok öenmli.Aç yatıp ta ertesi gün kilo vermediğim bi gün hiç hatırlamıyorum :) yeri geldi karnım gurul gurul da uyumaya çalıştım ama bu beni mutlu ediyordu.Dayanamayıp atıstırdıgım zamanlar da oluyordu geceleri.Hersey zamanla yavas yavas.70 li kilolarda 1 2 ay takıldıgım oldu ama bırakmadım çünkü herkesin görüpte sana nolmus ne kadar kilo vermişsin demesi acaip guzel birşey.ben acıkmıyorum desem yeri başlarda zorlandım ve regl döneminde gerçekten çok aşerdim çikolata yemiştim
günde 2 öğün yiyorum ama bayada yiyorum az yesem doymuyorum çünkü zaten hep ot ağırlıklı şeyler
korkum kilo aldıran şeyler değil ama kaçırıyorum gibime geliyo bişey olmaz değilmi
mesela sabah 2 havuç biraz mor lahana rendeliyorum havuç çokmu geliyo acaba diye düşünüyorum
Çok teşekkürler, yukarda bazı şeyleri yazdım görebilirsiniz.İradesiz zamanlar da oluyor kesinlikle ama bu demek değil ki bi kere bozdum hemen herseyi yemeliyim filan.Kaçamak yaptım mesela ertesi 1 2 gün daha çok dikkat ediyordum fazlasıyla veriyordum yani dengeliyordum.Ayda 4 5 kilo verdiğim de oldu 1 2 defa yada 1 ayda hiç veremeyip hatta üstüne aldıgım zamanlar da oldu önceden de yazdığım gibi duraksama dönemi regl yada fazla kaçamak gibi.Evet oldu spor yapmadım fazla ama sarkma dediğimiz abartı bi sekilde değil de yumusama gibi.üst kolum ve ust bacagımda var.Normal görunmesi gerekenden daha kalın duruyolar suan cnku sıkı değiller spora baslamam lazım.Ayyy hayran kaldim size ozet halinde nazil yaptiniz bizede tuyolar verseniz bide orade konusunda nasil basarili oldunuz ayda kac kilo verdiniz
Birde sarkma falan oldu mu vucutta (en onemli soru bu)
Leslee yap canimBen zayıfım.sadece bölgesel bacaklarımı zayıflatmamm lazım...spor sart
önce sonra fotografı atabilirim isterseniz anlarsınız sarkma dediğim kısmıAyyy hayran kaldim size ozet halinde nazil yaptiniz bizede tuyolar verseniz bide orade konusunda nasil basarili oldunuz ayda kac kilo verdiniz
Birde sarkma falan oldu mu vucutta (en onemli soru bu)
Çok teşekkürler, yukarda bazı şeyleri yazdım görebilirsiniz.İradesiz zamanlar da oluyor kesinlikle ama bu demek değil ki bi kere bozdum hemen herseyi yemeliyim filan.Kaçamak yaptım mesela ertesi 1 2 gün daha çok dikkat ediyordum fazlasıyla veriyordum yani dengeliyordum.Ayda 4 5 kilo verdiğim de oldu 1 2 defa yada 1 ayda hiç veremeyip hatta üstüne aldıgım zamanlar da oldu önceden de yazdığım gibi duraksama dönemi regl yada fazla kaçamak gibi.Evet oldu spor yapmadım fazla ama sarkma dediğimiz abartı bi sekilde değil de yumusama gibi.üst kolum ve ust bacagımda var.Normal görunmesi gerekenden daha kalın duruyolar suan cnku sıkı değiller spora baslamam lazım.
Cok sevinirimönce sonra fotografı atabilirim isterseniz anlarsınız sarkma dediğim kısmı
Gece çorba iç pasoBende 8 10 kilo vermek istiyorum.
Vardiyalı çalışıyorum
İşyeri yemekleri ile nasıl olacak bilmiyorum ;(
Onu eskiden çok yaptım kendini kandırmak bu nasılsa bügün bozuldu diyip.. :) Tamamen kendinizi engelleyince böyle oluyor ama asla yememeliyim değilde biraz yersem bişey olsaz dengelerim mantığını kendinize empoze ederseniz bunu aşarsınızBen cok iyi gitsemde iste kendine yasakladigim bi seyin tadina baksam hepsi gitti deyip saliyorum kendimi o yonde cok kotuyum
Bazende tartida aldigimi gorunce hemen kendimi yemege vuruyorum eskiden cok iradeliydim simdi iradenin i si yok
Insallah bu sefer bu sekilde irademi korurumOnu eskiden çok yaptım kendini kandırmak bu nasılsa bügün bozuldu diyip.. :) Tamamen kendinizi engelleyince böyle oluyor ama asla yememeliyim değilde biraz yersem bişey olsaz dengelerim mantığını kendinize empoze ederseniz bunu aşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?