Kilo verecek yol arkadaşı ariyorum

Ben de var gibiyim :) yarina vazgecmezsem :) ama konunun tasinmasi lazim. Birkac kişi toplansın da muneyi çağırırız sonra

Bendeee, bendee, bendeee! Whatsapp grup yapalim tarzi bisey gordum cokta mantikli geldi. Napsaak ki? 5 kilo vermek istiyoruuum
Whatsapp grubunu ben söyledim, konu sahibi hiç cevap yazmamış ama cok kalabalık olmayan bi grup yapsak bence güzel olabilirrr

Şuan karnım gurul gurul aç hissediyorum. Bir kaç gündür çok istahlıyım. İki günde bir yürümeye koşmaya başladım yarım saat tempolu on gün oluyor. Diyet yapmadım bazı günler bıraz dikkat ettim bazı günler coştum. Bugün 50 dk hızlı yürüdüm. Akşam en geç 18.30 gibi yemek yiyeceğim bu hafta inşallah. Çok sıkı olmasa da dikkatli besleneceğim az kalorili beslenmeye çalışacağım. iki gün yürüyüş bir gün ara şeklinde egzersiz yapmayı planlıyorum. Beş kilom var. Gerçi iki kilo versem yine mutlu olacağım.

Tavsiyem ağır spor yapmayın. Yürüyüş yapmak en ıyısı kilo kaybetmek için. Çok az yemeyin üç dört gün sonra metabolizma hızınız düşer. En azından haftada iki üç aralarda normal yiyin ki metabolizma şaşırsın yavaşlamasın besin gelmiyor diye. Akşam yemeğinden yatana kadar bol bol su. Her yemekten önce ılık su içilse süper olur. Yoğurt zencefil zerdeçal pul biber kürü çok iyi diye düşünüyorum. En iyi diyet yemeği de tavuk mantar sote diyorum yağsız. :))

çok sağolun sanırım şu aralar duraksama oldu ve psikoloji azim gitti gibi ama pes etmemem gerek er yada geç vericem kurtulcam inşallah dediklerinizin hepsini yapıyorum çok acıkınca ya tarçınlı çay ya yoğurt yada elma yiyorum sabah kahvaltıyı öğlen yapınca sorun olmuyo ama erken olunca arada acıkıyorum akşam 6-7 gibi yemek yedikten sonra çaydan başka bişey yemiyorum bakalım bu ay 2 kilo vericem heralde ama vericem inşallah

Ben karatay diyeti yapiyorum.Makarna,unlu mamuller,ivirzivir(ki cok severim),unlu corbalar,siviyag kizartmalari,patates,börek,kurabiye vs.,şeker,tatli,ekmek Asla yok.10gündur yapiyorum.10gundur ekmek agzima sürmedim. Bakalim böyle devam simdilik.umarim güzel sonuclar alirim.

şu metabolizma hızına katılamıyorum hiç bu durum bende tam tersi metabolizmam yavaşlasa acıkmayacaktım ve yemeyecektim kiloda almayacaktım ama hep hızlıydı ve hep acıktım
mesela metabolizması aşırı yavaş olan bi kardeşe sahibim kendiside kilo almak için çabalıyo

Bende variimmmm.
Boyum 1.68 kilom 56.
Eee ne diye kilo vermek istiyorsun dediginizi duyar gibiyim.
Ama bu 56 kilonun 5 kilosu göbek

Whatsapp grubunu ben söyledim, konu sahibi hiç cevap yazmamış ama cok kalabalık olmayan bi grup yapsak bence güzel olabilirrr
Valla ben varım :) cunku 7/24 insan buraya bakamiyor ama whatsapp surekli online daha iyi takip olur. Siz devam ediyorsaniz diyete bence bir kac arkadas daha bulalim derim :)

Iyi aksamlar . Bnde istiyorum vermk . Juzenim maydonoz suyuna basladi kaynatiyor sabah aksam . Inşallah verirse bende ondan yapacam

Ayda 5-7 Kilo Verme Zamanı!Kış Boyunca Aldığımız Yağlardan Kurtulma Zamanı! Yağ Yakan Detoks Nasıl Yapılır?Yaza şurada ne kaldı? Hepimiz bu konuda fazlasıyla mutluyuz ama ya o kilolar ve kışın yenen abur cuburlar. Evet yaza süper bir başlangıç için vücudumuzu temizlemenin vakti geldi de geçiyor bile.Size bu içeceklerin mucizevi bir şekilde sizi zayıflatacağını söylemiyorum. Bu içecekler sadece kışın vücudumuza aldığımız zararlı şeylerin vücuttan daha rahat atılmasını sağlayacak. Bunun yanında tabii ki beslenmenize özen göstermeniz gerekir, bir bardak detoks içiyorum diye bir kuzu da yemeyin sakın.Sabah Detoksu Tarifi ile Yağları Yakıyoruz.3 Adet Yeşil Limonu SıkınEvet. Bu zamana kadar mutlaka limonlu su içmişizdir sabahtan. Ama hayır. Doktor ve uzmanlara göre limonun etkisi çok az.Yeşil limonun etkisi limona göre 3 kat daha fazlaymış ve günde 3 adet yeşil limon sıkmamız gerekiyor.Bu sayede bedenimiz yağları yakmaya başlıyor. Unutmayın yeşil limon.1 Adet Yeşil Elmanın Suyunu ÇıkarınDoktorumuz Selahattin Dönmez’e göre sabah detoksu içerisinde mutlaka olmazsa olmazımız 1 adet yeşil elmanın suyu.Yeşil elma da vücudumuzdaki hücreleri daha hızlı yeniliyor ve yenilerkende enerji harcamasını sağlıyor.ve Alkali Suyunu Bardağınıza BoşaltınSabah detoks suyumuzun içine eklenecek son suyumuz Alkali. pH değeri 9 ve üzerinde olan alkali suyunu karıştırarak alkali değerini yükselttiğimiz suyumuz sayesinde artık bağırsaklardaki parazitler ve kötü bakterilere de güle güle diyoruz. Bu sabah detoksu ile yağ yakmaya başlayabiliriz. Dr. Selahattin Dönmez’e göre bu formül başlangıç. Birde üstüne Akşam Detoksu ile ayda 5-7 kilo vermek mümkün.Akşam Detoksu Tarifi ile Yediğimiz Yemeklerdeki Yağı ve Şekeri Vücuttan Atıyoruz.3 Adet Taze Pancarın Suyunu SıkınPancar suyunun muhteşem özelliği: yemek yedikten hemen sonra içtiğinizde yediğiniz yemeğin yağ ve şekerini parçaladığını biliyormuydunuz ?Bu özelliği sayesinde 3 adet pancarımızın suyunu çıkartarak bardağa boşaltıyoruz.veee 10 mg ProbiyotikSıvı veya toz probiyotikte olabilir. Bu probiyotiği akşam detoks tarifimize kattığımızda midede yakalanamayan yağ ve şekeri bağırsakta yakalıyor ve parçalıyor.Sabah ve Akşam Detoksunu Doğal Olarak Üreten İlaç Şirketleri için tıklayın.Her gün bu 2 detoksu uygulayın ve ayda 5-7 Kilo verin.Evet. Her sabah uğraşması zor görünüyor. Fakat araştırdığımız kadarı ile bu formülü doğal yollarla paketlemiş doğal içeceklerde mevcut.Her Sabah Detoksu için - 3 Adet Yeşil Limon
- 1 Adet Yeşil Elma
- 50 ml Alkali Her Akşam Detoksu için - 3 Adet Taze Pancar
- 10 Mg Probiyotik

Merhaba kızlar, bende katılsam size olur mu daha önce 16 kilo verdim şimdi biraz fazlam var elimden geldiğince bilgilerimi paylaşmak isterim.

Valla ben varım :) cunku 7/24 insan buraya bakamiyor ama whatsapp surekli online daha iyi takip olur. Siz devam ediyorsaniz diyete bence bir kac arkadas daha bulalim derim :)
Evet katılıyorum size :) devam ediyorum diyete gruba katılmak isteyenler olursa özelden yazsınlar bize o zaman?

Evet katılıyorum size :) devam ediyorum diyete gruba katılmak isteyenler olursa özelden yazsınlar bize o zaman?
Bencede yazsinlar! :) toplasalim. Ben bugunden itibaren basladim mesela. Sabah sutsuz sekersiz kahve ictim o kadar. Dun gece de tum abur cuburlari topladim evde bi posete koydum

Sen bunu alinti mi yaptin? Yoksa uygulanmis bir detoks mu bu?

Sen bunu alinti mi yaptin? Yoksa uygulanmis bir detoks mu bu?
Alıntı canım yazmayi unutmuşum. Wattsap grubumuzda payalasilmisti.
Doğum yaptıktan sonra uygulayacağım inşallah. Şimdiden yeşil limon fiyatlarını araştırdım. Faydalarını okudum. Inanıyorum.

ben de 1 haftadır diyet yapıyorum henüz tartılmadım hiç ama spora da başlayacagım. yeme düzenimi tamemen değiştirdim. buraya yazarak kontrol edebiliriz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…