- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Whatsapp grubunu ben söyledim, konu sahibi hiç cevap yazmamış ama cok kalabalık olmayan bi grup yapsak bence güzel olabilirrrBendeee, bendee, bendeee! Whatsapp grup yapalim tarzi bisey gordum cokta mantikli geldi. Napsaak ki? 5 kilo vermek istiyoruuum
Çok kısmamaya çalısın yani o dönemler kendinize biraz izin verin.Canınız tatlı istediğinde küçük bitter çikolata yiyin yada light sütle kakao ile soguk içecek ice coffee yapın.İçine biraz tatlandırıcı splenda koyabilirsiniz.Bunlar normal şeyler.Yoo çok değil havuçtan bişey olmaz protein de yemeye özen gösterin saf olarak.Ama en önemlisi aç yatın bu cok cok öenmli.Aç yatıp ta ertesi gün kilo vermediğim bi gün hiç hatırlamıyorum :) yeri geldi karnım gurul gurul da uyumaya çalıştım ama bu beni mutlu ediyordu.Dayanamayıp atıstırdıgım zamanlar da oluyordu geceleri.Hersey zamanla yavas yavas.70 li kilolarda 1 2 ay takıldıgım oldu ama bırakmadım çünkü herkesin görüpte sana nolmus ne kadar kilo vermişsin demesi acaip guzel birşey.
Valla ben varım :) cunku 7/24 insan buraya bakamiyor ama whatsapp surekli online daha iyi takip olur. Siz devam ediyorsaniz diyete bence bir kac arkadas daha bulalim derim :)Whatsapp grubunu ben söyledim, konu sahibi hiç cevap yazmamış ama cok kalabalık olmayan bi grup yapsak bence güzel olabilirrr
Evet nasil erdin o 16 kiloyu?anlat bizeeMerhaba kızlar, bende katılsam size olur mu daha önce 16 kilo verdim şimdi biraz fazlam var elimden geldiğince bilgilerimi paylaşmak isterim.
Evet katılıyorum size :) devam ediyorum diyete gruba katılmak isteyenler olursa özelden yazsınlar bize o zaman?Valla ben varım :) cunku 7/24 insan buraya bakamiyor ama whatsapp surekli online daha iyi takip olur. Siz devam ediyorsaniz diyete bence bir kac arkadas daha bulalim derim :)
Bencede yazsinlar! :) toplasalim. Ben bugunden itibaren basladim mesela. Sabah sutsuz sekersiz kahve ictim o kadar. Dun gece de tum abur cuburlari topladim evde bi posete koydumEvet katılıyorum size :) devam ediyorum diyete gruba katılmak isteyenler olursa özelden yazsınlar bize o zaman?
Sen bunu alinti mi yaptin? Yoksa uygulanmis bir detoks mu bu?Ayda 5-7 Kilo Verme Zamanı!Kış Boyunca Aldığımız Yağlardan Kurtulma Zamanı! Yağ Yakan Detoks Nasıl Yapılır?Yaza şurada ne kaldı? Hepimiz bu konuda fazlasıyla mutluyuz ama ya o kilolar ve kışın yenen abur cuburlar. Evet yaza süper bir başlangıç için vücudumuzu temizlemenin vakti geldi de geçiyor bile.Size bu içeceklerin mucizevi bir şekilde sizi zayıflatacağını söylemiyorum. Bu içecekler sadece kışın vücudumuza aldığımız zararlı şeylerin vücuttan daha rahat atılmasını sağlayacak. Bunun yanında tabii ki beslenmenize özen göstermeniz gerekir, bir bardak detoks içiyorum diye bir kuzu da yemeyin sakın.Sabah Detoksu Tarifi ile Yağları Yakıyoruz.3 Adet Yeşil Limonu SıkınEvet. Bu zamana kadar mutlaka limonlu su içmişizdir sabahtan. Ama hayır. Doktor ve uzmanlara göre limonun etkisi çok az.Yeşil limonun etkisi limona göre 3 kat daha fazlaymış ve günde 3 adet yeşil limon sıkmamız gerekiyor.Bu sayede bedenimiz yağları yakmaya başlıyor. Unutmayın yeşil limon.1 Adet Yeşil Elmanın Suyunu ÇıkarınDoktorumuz Selahattin Dönmez’e göre sabah detoksu içerisinde mutlaka olmazsa olmazımız 1 adet yeşil elmanın suyu.Yeşil elma da vücudumuzdaki hücreleri daha hızlı yeniliyor ve yenilerkende enerji harcamasını sağlıyor.ve Alkali Suyunu Bardağınıza BoşaltınSabah detoks suyumuzun içine eklenecek son suyumuz Alkali. pH değeri 9 ve üzerinde olan alkali suyunu karıştırarak alkali değerini yükselttiğimiz suyumuz sayesinde artık bağırsaklardaki parazitler ve kötü bakterilere de güle güle diyoruz. Bu sabah detoksu ile yağ yakmaya başlayabiliriz. Dr. Selahattin Dönmez’e göre bu formül başlangıç. Birde üstüne Akşam Detoksu ile ayda 5-7 kilo vermek mümkün.Akşam Detoksu Tarifi ile Yediğimiz Yemeklerdeki Yağı ve Şekeri Vücuttan Atıyoruz.3 Adet Taze Pancarın Suyunu SıkınPancar suyunun muhteşem özelliği: yemek yedikten hemen sonra içtiğinizde yediğiniz yemeğin yağ ve şekerini parçaladığını biliyormuydunuz ?Bu özelliği sayesinde 3 adet pancarımızın suyunu çıkartarak bardağa boşaltıyoruz.veee 10 mg ProbiyotikSıvı veya toz probiyotikte olabilir. Bu probiyotiği akşam detoks tarifimize kattığımızda midede yakalanamayan yağ ve şekeri bağırsakta yakalıyor ve parçalıyor.Sabah ve Akşam Detoksunu Doğal Olarak Üreten İlaç Şirketleri için tıklayın.Her gün bu 2 detoksu uygulayın ve ayda 5-7 Kilo verin.Evet. Her sabah uğraşması zor görünüyor. Fakat araştırdığımız kadarı ile bu formülü doğal yollarla paketlemiş doğal içeceklerde mevcut.Her Sabah Detoksu için - 3 Adet Yeşil Limon
- 1 Adet Yeşil Elma
- 50 ml Alkali Her Akşam Detoksu için - 3 Adet Taze Pancar
- 10 Mg Probiyotik
Alıntı canım yazmayi unutmuşum. Wattsap grubumuzda payalasilmisti.Sen bunu alinti mi yaptin? Yoksa uygulanmis bir detoks mu bu?
Yapan olmus mu acaba ya. Bi merak ettim yapsam mi diye :)Alıntı canım yazmayi unutmuşum. Wattsap grubumuzda payalasilmisti.
Doğum yaptıktan sonra uygulayacağım inşallah. Şimdiden yeşil limon fiyatlarını araştırdım. Faydalarını okudum. Inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?