Kilo veremiyorum, artik kendimden tiksiniyorum

bende kilolarımdan şikayetçiyim ve kilo verirsem deri sarkmalarından korkuyordum. hindistan cevizi yağı kullanıyorum şimdi cildin elestikliğini kazandırıyor .. şöyle birşey yapailirsin tanıdığın bir eczane varsa vücudun için karışım hazırlatabilirsin yada bir cildiyeye gidip seni yönlendirmesini isteyebilirsin çözümü var yani .

dün açılan bir topik var 6 haftada 10 kilo hedefliyoruz gel beraber kilo verelim spor yapalım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sun-gelsin-kizlar.965226/page-8#post-48691196

Endokronoloji uzmanına git derim bak o sana neler diyecek. Ne tür sorunlar çıkacak insülin direncine filan baktır sana ona göre program uyguluyorlar öbür türlü birazda kafada bitiyor. Net olmak lazım sağlam durmak gerek benden sana tavsiye ilk önce dediğim uzmana git bir baktır onlar diyetisyenden daha iyi sonra kendini ezmek yerine ben bunu yaparım de sürekli..

2 hafta yap 1 hafta boz seklinde yaklasik 4 kilo vermisim.Kendini kasmamak lazim.Son 4 senesini kilolu geciren biri olarak diyorum bunu.Kendine kucuk hedef koy.Hemen 20 kilo verecrgim seklinde degil.Mesela oncelikle 5 kilo verrcrgim de ve ona odaklan.Sanki sadece vermen gereken kilo 5 kiloymus gibi.Su anda onu deniyorum ve 2 bucuk kilo kaldi ilk hedefe.Bunu da ne spor ne bisey yaparak verdim ki su anda spor yapmam yasak bel fitigimdan dolayi.Girtlagi keserek oldu.Bunu bir dene.

Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız ekmeksiz doymak çok zor oluyo ama denemek zorundayim:) nescafeyi cok severim ben ya ona yasak var mi acaba :)
Rica ederim bakın ekmeksiz duramamak tamamen psikolojik, inanın bana, bir süre sonra beyin alışıyor,

Siz ideal kiloya geldiğinizde arada kacamaklarınız olur zaten. Birde şu durum var ekmek yemeyeceğiniz için ve tamamen doyana kadar yemek yiyebiliyorsunuz. Yani tıka basa yiyorsunuz :)

Çevrenizde kimsenin facebook hesabı yokmu yada açmayı düşünmezmisiniz?
Burda da var fakat motive edicimi bilmiyorum.

Hadi bakalım hayırlısı, inş sağlıklı bi şekilde kilo vermene vesile olurum

Bende kilo almak için uğraşıyorum kullanmadık ilaç kalmadı ama yinede alamıyorum.size tavsiyem her yemekten önce 2 bardak su için yemek sırasında suyu bol tuketin.ana ogun yerine ara oğunleri sıklıkla yapın.

Çok tesekkur ederim dediklerinizi uyguluycam sonuc alirsam size yazarım: )

bende iradesi zayıf bir insanım.
önüme birden katı diyet gelince kendimi stres altında hissediyorum.
ben kendimce şöyle birsey yaptım.
önce diyet olmaksızın akşam 5 ten sonra yemeyi kestim.
bu beni çok rahatlattı.
bi kaç hafta sonrasında ise yediklerime dikkat ettim.
mesela kalorisi yuksek şeyleri sabaha sakladım ki gün içinde rahat yakabileyim diye.
akşama doğru çok hafif beslendim.
şuan yaptığım şu;
kahvaltımı yapıyorum,ders çalışırken bi kahve 1 çikolata yiyorum ondan sonra gün içinde artık meyve kuruyemiş vs yiyorum.5 ten once de 1 tabak sebze veya et yemeği yapıyorrum.
haftasonu eşimle kahvaltı keyfimiz uzadığı için kaçırıyorum ama 5 ten sonra kesinlikle yemiyorum haftasonu da olsa.
ben bu şekilde çok kilo vermedim.tam manasıyla diyet değil çünkü.
1 ayda 1 beden küçüldüm.sanırım 3 4 kilo(tartım bozuk tartılamadım hiç,kıyafetlerimden anlıyorum)
ha sorun değil çünkü deneyimlediğim kadarıyla da şok diyetler *2 olarak geri dönüyor.
geç olsun güç olmasın.
ha bu arada günde yarım yaas yürüyüş yapıyorum bir de.

Bu konuyu actigimda basaracagima emindim, ama sadece bir gün sürebildi. Cok kiziyorum kendime. Cok sinirleniyorum. Hic birsey degismedi. Hayatimi bi türlü rayina koyamiyorum ki, kendim icin biseyler yapayim, ne evde ne iste huzurum var, kendimden kacmak istiyorum artik. Vücudumu terk edip herseyi birakip bir ruhumu bide cocugumu alip gitmek istiyorum herseyden herkesden

Fazla kilon hamilelikte alınan kilolar mı?
Öncelikle bu kiloyu kabullenmeyeceksin.
Ben senim yorumlarını biliyorum. Güçlü bir kadınsın sen.

Ama sorun sadece kilo değil sanırım. Duygusal sıkıntılarda yemekle bastırılıyor çoğu zaman. Kilo da alarak tam bir kısır döngüye girmişsin.

Ben normalde sağlıklı beslenip ve yoğun sporla fit biriydim. Hamilelikte yeme olayını abartarak 20 kilo aldım. Doğumda 3 kilo gitti sonra 5 kilo aldım. Ve hiç veremedim. Ağustos başında bir diyetisyenle çalışmaya başladım ve 15 kilo verdim. Kızım 14 aylık.

Kilo vermekten vazgeçip diyetisyene inancımın kalmadığı bir anda kiloları verdim.
Vazgeçme, kiloyu kabul etme!
Psikolojik destekle birlikte iyi bir diyetisyenle çalışmanı öneririm. Kendi başına verebileceğin bir kilo değil. 2 kilo bile versen kendine güvenin gelecek.

Zor bir süreç, uzun bir süreç.
Ben yaptıysam sende yaparsın.

Sizde hiç sinir yokmu.
Ben 10 kiloyu birisine sinirlendim de öyle verdim ya

Duygusal açlığınız var sanırım. Bu yüzden sürekli yemek yiyorsunuz doymuyorsunuz. Önce duygusal açlığınız doyurun.

sporla verirsin ama totonu kaldırman lazım artık. spor yaparsan oran buranda sarkmaz. çözüm bu
insanın spor yapacak hali de kalmıyor moraller bozuk olunca....
ben çok zorlanıyorum çok istemme rağmen... hem de çalışıyourm hem de moral bozuk hep yorgun hep bitik tek teselli yemek abur cubur

Canım buradaki zayıflama gruplarına katılırsan çok güzel motive olursun. Bende kendimi çok zor tutuyorum ama benim gibi kilolarıyla savaşın insanlarla birlikte emin ol motivasyonun çok daha iyi oluyor. Bence bi denemelisin . Ben 6. Takımdayım. Sende gel aramıza denemekten zarar gelmez. Hergün menülerimizi paylaşıyoruz. Neler yapıp yapmadığımızı paylaşıyoruz. Böylece motivasyon hep taze kalıyor. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/

Yapmanız gerekenler sabah kalkınca bir bardak limonlu su içmek, gün içinde sürekli su tüketmek, ekmeği olabildiğince azaltmak ve akşam 6-7'den sonra ağır şeyler yemek yerine meyve ya da kuruyemişle geçiştirmek. Emin olun kısa sürede farkı görüceksiniz. Vaktiniz varsa haftanın 3 günü de yürüyüş yapsanız süper olur.

Cok tesekkür ederim.

Aynen senin dedigin gibi, duygusal sikintilar yemekle bastiriliyor.

Troid bezlerimde calismiyor, zaten ilk 25 kiloyu bu yüzden aldim, sonrasida moral bozukluguyla geldikce geldi. Sonuc olarak bu hale geldim malesef. Su an tam 40 kilo fazlam var.

Ne kabullenmesi, nefret ediyorum bu kilolarimdan.

Eskiden ben en az 45 dakika spor yapardim, yürüyüs saglikli beslenmemin disinda. O halime geri dönebilsem keske.

sporla verirsin ama totonu kaldırman lazım artık. spor yaparsan oran buranda sarkmaz. çözüm bu
Üniversite sınavına evde hazırlanıyorum. Haliyle çok dışarı çıkamıyorum.
Üstelik etrafımdaki her yer yokuş.
O yüzden yürüyüşe çıkamıyorum.
Benim gibilere öneriniz nedir?
Evde Leslie Sansone falan yaptım bir süre ama sıkıyor o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…