- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
bende kilolarımdan şikayetçiyim ve kilo verirsem deri sarkmalarından korkuyordum. hindistan cevizi yağı kullanıyorum şimdi cildin elestikliğini kazandırıyor .. şöyle birşey yapailirsin tanıdığın bir eczane varsa vücudun için karışım hazırlatabilirsin yada bir cildiyeye gidip seni yönlendirmesini isteyebilirsin çözümü var yani .Merhaba hanimlar,
bana göre benim derdim gercekden cok büyük.
Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin
dün açılan bir topik var 6 haftada 10 kilo hedefliyoruz gel beraber kilo verelim spor yapalım :)Merhaba hanimlar,
Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin
Rica ederimTeşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız ekmeksiz doymak çok zor oluyo ama denemek zorundayim:) nescafeyi cok severim ben ya ona yasak var mi acaba :)
Rica ederimbakın ekmeksiz duramamak tamamen psikolojik, inanın bana, bir süre sonra beyin alışıyor,
Siz ideal kiloya geldiğinizde arada kacamaklarınız olur zaten. Birde şu durum var ekmek yemeyeceğiniz için ve tamamen doyana kadar yemek yiyebiliyorsunuz. Yani tıka basa yiyorsunuz :)
Çevrenizde kimsenin facebook hesabı yokmu yada açmayı düşünmezmisiniz?
Burda da var fakat motive edicimi bilmiyorum.
Hadi bakalım hayırlısı, inş sağlıklı bi şekilde kilo vermene vesile olurum
Fazla kilon hamilelikte alınan kilolar mı?Bu konuyu actigimda basaracagima emindim, ama sadece bir gün sürebildi. Cok kiziyorum kendime. Cok sinirleniyorum. Hic birsey degismedi. Hayatimi bi türlü rayina koyamiyorum ki, kendim icin biseyler yapayim, ne evde ne iste huzurum var, kendimden kacmak istiyorum artik. Vücudumu terk edip herseyi birakip bir ruhumu bide cocugumu alip gitmek istiyorum herseyden herkesden
Sizde hiç sinir yokmu.Merhaba hanimlar,
Duygusal açlığınız var sanırım. Bu yüzden sürekli yemek yiyorsunuz doymuyorsunuz. Önce duygusal açlığınız doyurun.Bu konuyu actigimda basaracagima emindim, ama sadece bir gün sürebildi. Cok kiziyorum kendime. Cok sinirleniyorum. Hic birsey degismedi. Hayatimi bi türlü rayina koyamiyorum ki, kendim icin biseyler yapayim, ne evde ne iste huzurum var, kendimden kacmak istiyorum artik. Vücudumu terk edip herseyi birakip bir ruhumu bide cocugumu alip gitmek istiyorum herseyden herkesden
insanın spor yapacak hali de kalmıyor moraller bozuk olunca....sporla verirsin ama totonu kaldırman lazım artık. spor yaparsan oran buranda sarkmaz. çözüm bu
Canım buradaki zayıflama gruplarına katılırsan çok güzel motive olursun. Bende kendimi çok zor tutuyorum ama benim gibi kilolarıyla savaşın insanlarla birlikte emin ol motivasyonun çok daha iyi oluyor. Bence bi denemelisin . Ben 6. Takımdayım. Sende gel aramıza denemekten zarar gelmez. Hergün menülerimizi paylaşıyoruz. Neler yapıp yapmadığımızı paylaşıyoruz. Böylece motivasyon hep taze kalıyor. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/Bu konuyu actigimda basaracagima emindim, ama sadece bir gün sürebildi. Cok kiziyorum kendime. Cok sinirleniyorum. Hic birsey degismedi. Hayatimi bi türlü rayina koyamiyorum ki, kendim icin biseyler yapayim, ne evde ne iste huzurum var, kendimden kacmak istiyorum artik. Vücudumu terk edip herseyi birakip bir ruhumu bide cocugumu alip gitmek istiyorum herseyden herkesden
Fazla kilon hamilelikte alınan kilolar mı?
Öncelikle bu kiloyu kabullenmeyeceksin.
Ben senim yorumlarını biliyorum. Güçlü bir kadınsın sen.
Ama sorun sadece kilo değil sanırım. Duygusal sıkıntılarda yemekle bastırılıyor çoğu zaman. Kilo da alarak tam bir kısır döngüye girmişsin.
Ben normalde sağlıklı beslenip ve yoğun sporla fit biriydim. Hamilelikte yeme olayını abartarak 20 kilo aldım. Doğumda 3 kilo gitti sonra 5 kilo aldım. Ve hiç veremedim. Ağustos başında bir diyetisyenle çalışmaya başladım ve 15 kilo verdim. Kızım 14 aylık.
Kilo vermekten vazgeçip diyetisyene inancımın kalmadığı bir anda kiloları verdim.
Vazgeçme, kiloyu kabul etme!
Psikolojik destekle birlikte iyi bir diyetisyenle çalışmanı öneririm. Kendi başına verebileceğin bir kilo değil. 2 kilo bile versen kendine güvenin gelecek.
Zor bir süreç, uzun bir süreç.
Ben yaptıysam sende yaparsın.
Sinirim olmaz mi, ama kendimde artik güc bulamiyorum. O kadar cok seyle savasiyorum ki artik yoruldum sanirimSizde hiç sinir yokmu.
Ben 10 kiloyu birisine sinirlendim de öyle verdim ya
Üniversite sınavına evde hazırlanıyorum. Haliyle çok dışarı çıkamıyorum.sporla verirsin ama totonu kaldırman lazım artık. spor yaparsan oran buranda sarkmaz. çözüm bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?