- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Laflarimi baska yone cekiyorsunuz. Ben ilk kurdugum cumle var. Diyorum ki kendime hakim olamiyorum psikolojisini gecmeniz lazim diyorum. Okuduysaniz eger. Tabiki de yemek yemenin hazzi baska. Kilo aldiktan sonra binturlu burnunuzdan geliyo. Kimseyide kinamiyorum.Bende verdim kilo. Basta veremedim evet. Bana benim gibi destek olan da olmadi. Ama konu sahibi yanlis anladiysa yapabilecegim bisey yok.birgün o kiloda olursanız o yemek yeme hazzının sizi nekadr etkilediğini görürsünüz ve de o depresifliğin kilolu bi insanı yemek yemeye ittiğini . bol keseden atmayın kınamayın kınadıgını yasamadıkca ölmezmiş insan
164e 51 giydigim yakismiyo eskidende boyleydi kilom ama cocuk olunca coktum sanki kotu gorunuyorum
Bİ DEFA DÜZGÜN BİR DİYETİİSTEN BUL BU 1. HAFTADA 4 GÜN 45 DK YÜRÜYÜŞ BU 2. DİYETİSYENİN VERDİKLERİNE KATİYEN UY DİYETİSYEN SANA ARA ÖĞÜNDE HAŞLANMIŞ NOHUT YAZSIN HEM KALORİSİ DÜŞÜKTÜR HEM DE FAZLASIYLA TOK TUTUTOR ACIKMANA FIRSAT KALMAZ.VE BOL SU İRADEYLE KESİN ZAYIFLARSIN BEN 7 KİLO VERDİM BU ŞEKİLDE DAHA 6 KİLOM VAR.YÜRÜYÜŞ VE SPOR SAKMANIDA ENGELLER ÜZÜLME.Merhaba hanimlar,
bana göre benim derdim gercekden cok büyük.
Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin
BANA GELLLLLLLBende 65 kgyum kızlar.5 kg veremiyrm uzun zamandır .. birlikte motive olsak harika olur .. yoksa istahimin kapandığı yok
ya diyete sabredip 1 hafta uyunca nefsin körelio alılıosun az yemeyeMerhaba hanimlar,
Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin
Ameliyatlamı normalmi verdinizToplamda 130 kg verdim...
Şu anda 58 kg yum.
Göbeğimde az sarkma var.
Spor yap.
Çok yaptım Allah var...
Yaparsın azmet su iç
Hatta beraber yapalım
Birlikten kuvvet doğar
Hayır, facebook ta, üye olabilirsiniz .Bu sitede mi o grup?
Spor la birlıkte dıyet yaparsan hicbıryerın sarkmaz ayrıca boyle cok daha ıyımı sankı ? böyle mutlu degılsın kendını begenmıyorsun ve cıddı cıddı kafana koyup baslaman lazım spor+diyet 2 3 ayda kendındekı degısıme ınanamazsın sen bunu basarabılırsınMerhaba hanimlar,
Hayır, facebook ta, üye olabilirsiniz .
Eğer Karatay beslenmesine başlarsanız, benide gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim :)
Alıntı yapmayı unuttum :)facebook hesabı kullanmiyorum ya keske kk da olsaydı o grup
Hım, o zaman kitaplarını alıp okusanız?
Ama bi gerçek var, o grup çok motive edici.
Muhteşem tarifler, başarı hikayeleri, kimi insanlar öncesi ve sonrasının fotoğraf paylaşımları.
Benim kilo problemim yok, fakat denemek için yaptım bir haftada 2 kilo verdim, ama tabii hep bu şekilde değil ileri zamanda duraksamalar oluyor.
Birde Karatay beslenmesine başlamadan önce kan tahlili yapılıyor, siz bi araştırın, burda anlatmaya kalksam çok derin bi konu anlamayabilirsiniz.
Hayatınızdan sadece un, patates, pirinç ve şekeri kaldırıyorsunuz, geri kalanı herşey yiyebiliyorsunuz, mesela kahvaltıda 2 yumurta, bolca mevsim salatası, peynir zeytin istediğiniz kadar, ekmek yerine kavrulmamış kuruyemiş genelde fındık veya ceviz yenir, günkurusu kayısının içine fındık veya ceviz tereyağı koyulur , tatlı ihtiyacını bu şekilde giderilir. Önemli olan 5 saat boyunca hiç bişey yememek, zaten tıka basa yenildiği için çok fazla açlık hissedilmiyor.
Öğlen bi çorba veya bi bardak ayran yanında kuruyemiş veya hiç bişi yenmeyebilir önemli olan saatleri ayarlamak. Çalışan bayanlar için öğlen yenilebilir.
Akşam tam bi ziyafet oluyor :)
Yasak olan şeylerin dışında herşey yenilebilir, hatta istediğin kadar aç kalmadan doya doya yiyebilirsiniz.
Meyveyi de sadece kahvaltıda bir adet tüketiliyor.
Amaç yiyeceklerin organik ve paket ürün olmaması herşey doğal olmalı..
Fakat bu çok mümkün olamayabilir, ama olduğu kadar yapılır ancak.
Umarım size faydalı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?