Kilo veremiyorum, artik kendimden tiksiniyorum

Laflarimi baska yone cekiyorsunuz. Ben ilk kurdugum cumle var. Diyorum ki kendime hakim olamiyorum psikolojisini gecmeniz lazim diyorum. Okuduysaniz eger. Tabiki de yemek yemenin hazzi baska. Kilo aldiktan sonra binturlu burnunuzdan geliyo. Kimseyide kinamiyorum.Bende verdim kilo. Basta veremedim evet. Bana benim gibi destek olan da olmadi. Ama konu sahibi yanlis anladiysa yapabilecegim bisey yok.

Bende 65 kgyum kızlar.5 kg veremiyrm uzun zamandır .. birlikte motive olsak harika olur .. yoksa istahimin kapandığı yok

70 kilodan 57 kiloya düştüm. 8 ay oldu doğum yapali..Bunun ilacı aksam 4 den sonra birşey yememek..sadece yoğurt içine limon ve pul biber katip yatmadan yarim saat önce yemek. Yesil çay içebilirsiniz limonlu ve hiç sarkma olmasını istemiyorsan bol bol ip atla. Günde 30 ile başladım şimdi 500 yapıyorum. Yarım mekik ve oklavayla yanlarımi çalıştırıp hiç sarkma olmadan kilo verdim. Az biraz göbeğim vardi oda gitmeye başladı. Hedef 51 ama sürekli açım iyice midem küçüldü. Kesin kilo verirsiniz yeterki azimli olun ve aynadan hergün vücudunuza bakın basaracaksiniz. Bir tanıdık inanılmaz kilolu idi sadece az yiyerek ve ip atlayarak tanınmayacak derecede zayıflamış.

Bİ DEFA DÜZGÜN BİR DİYETİİSTEN BUL BU 1. HAFTADA 4 GÜN 45 DK YÜRÜYÜŞ BU 2. DİYETİSYENİN VERDİKLERİNE KATİYEN UY DİYETİSYEN SANA ARA ÖĞÜNDE HAŞLANMIŞ NOHUT YAZSIN HEM KALORİSİ DÜŞÜKTÜR HEM DE FAZLASIYLA TOK TUTUTOR ACIKMANA FIRSAT KALMAZ.VE BOL SU İRADEYLE KESİN ZAYIFLARSIN BEN 7 KİLO VERDİM BU ŞEKİLDE DAHA 6 KİLOM VAR.YÜRÜYÜŞ VE SPOR SAKMANIDA ENGELLER ÜZÜLME.

ya diyete sabredip 1 hafta uyunca nefsin körelio alılıosun az yemeye

Spor la birlıkte dıyet yaparsan hicbıryerın sarkmaz ayrıca boyle cok daha ıyımı sankı ? böyle mutlu degılsın kendını begenmıyorsun ve cıddı cıddı kafana koyup baslaman lazım spor+diyet 2 3 ayda kendındekı degısıme ınanamazsın sen bunu basarabılırsın

Vallah bende kilo takintilisiydim ama oyle abartilcak derecede bi kilom yoktu aama aybaya baktgimda kendimi kilolu goruyodum piskolojik heralde. Hele hamile kaldigimda dedim kim bilir nasil kilo alicam aldimda bacaklarim catladi 47 yken 61 oldum sonra dogum yaptim 51 e dustum cockla ugrasmaktan kendime bakamadim bide sigara basladim tekrardan hep cay sigara cay sigara derken midem kuculdu istesemde aman aman bisey yiyemiyorum suan 40 kiloyum herhalde dha fazla dusersem,olucem kafana koyarsan yaparsin hersey beyinde basliyo beyinde bitiyo aklina yemek getirme aman yicemde nolucak de herseyden 2 3 kasik ye yemeden yarim saat oncede su ic az yemeni saglar hadi insallah verirsin

Kizlar gercekten belirli bi kilodan sonra vermek niye zor acaba yemesende inmiyo o kilo asagi su icsen yariyo ?

Hım, o zaman kitaplarını alıp okusanız?
Ama bi gerçek var, o grup çok motive edici.
Muhteşem tarifler, başarı hikayeleri, kimi insanlar öncesi ve sonrasının fotoğraf paylaşımları.

Benim kilo problemim yok, fakat denemek için yaptım bir haftada 2 kilo verdim, ama tabii hep bu şekilde değil ileri zamanda duraksamalar oluyor.

Birde Karatay beslenmesine başlamadan önce kan tahlili yapılıyor, siz bi araştırın, burda anlatmaya kalksam çok derin bi konu anlamayabilirsiniz.

Hayatınızdan sadece un, patates, pirinç ve şekeri kaldırıyorsunuz, geri kalanı herşey yiyebiliyorsunuz, mesela kahvaltıda 2 yumurta, bolca mevsim salatası, peynir zeytin istediğiniz kadar, ekmek yerine kavrulmamış kuruyemiş genelde fındık veya ceviz yenir, günkurusu kayısının içine fındık veya ceviz tereyağı koyulur , tatlı ihtiyacını bu şekilde giderilir. Önemli olan 5 saat boyunca hiç bişey yememek, zaten tıka basa yenildiği için çok fazla açlık hissedilmiyor.
Öğlen bi çorba veya bi bardak ayran yanında kuruyemiş veya hiç bişi yenmeyebilir önemli olan saatleri ayarlamak. Çalışan bayanlar için öğlen yenilebilir.
Akşam tam bi ziyafet oluyor :)
Yasak olan şeylerin dışında herşey yenilebilir, hatta istediğin kadar aç kalmadan doya doya yiyebilirsiniz.

Meyveyi de sadece kahvaltıda bir adet tüketiliyor.
Amaç yiyeceklerin organik ve paket ürün olmaması herşey doğal olmalı..
Fakat bu çok mümkün olamayabilir, ama olduğu kadar yapılır ancak.
Umarım size faydalı olabilmişimdir

Diyetisyenden önce bir endokrinoloji uzmanına görünün bence ,insülin direncinize baktırmayıda unutmayın canım,kilo verememeniz ve aşırı iştah bir metabolizma sorunundan kaynaklanıyor olabilir

Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız ekmeksiz doymak çok zor oluyo ama denemek zorundayim:) nescafeyi cok severim ben ya ona yasak var mi acaba :)

Günaydın öncrlikle bende 2 sene önce kilomdan çok şikayetçiydim.Önce karar verdim ve kafama kilo vericem diye koydum.Sonra iyi bir diyetisyen buldum.Bu arada diyetisyenin tutumu çok önemli mutlaka biraz sıkıntı tutmalı ki seni verebilirsin.Yürüyüş,bol su derken ortalama 2 ayda 10 kilo verdim. Ama çok kararliydim alıştırmaları hayatımdan çıkardım.Yemek yaparken tuzuna bile bakmiyordum.Sadece doktorun verdiklerini yiyordum.Önce karar ver ve kendine hedef koyarak düzgün bir diyetisyenle başka derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…