- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Bende bunun farkindayim, iste demek ki olamayan biseyler var.
Yok ben anlamiyorum bu bi tek benim sayfamda olmuyor, diger sayfalarda da okuyorum, birisi bi derdini acikliyor, millet destek olacagi yerde, nasil birde derdini ben deserim diye bakiyor.
Toplamda 130 kg verdim...
Şu anda 58 kg yum.
Göbeğimde az sarkma var.
Spor yap.
Çok yaptım Allah var...
Yaparsın azmet su iç
Hatta beraber yapalım
Birlikten kuvvet doğar
Benimde bu şekilde 2. Hesabım var ama hiç motive olmadım çünkü yalnızdım. Onun yerine burdaki diyet topiclerine başka bence çünkü ben burdaki topiclerde zayıfladım. Topicten çıkınca tekrar başladım. Gruplarda herkes birbiriyle sürekli paylaşım yaptıgı için daha güncel oluyorSüper, hemen bu aksam baslicam, gün be gün her ögünümü paylasicam, kilo durumumu paylasicam, en azindan belli bi kac kisi takip edince kendimi mecbur hissederim sorumlu hissderimde devam ederim insallah
Psikolojik olarak hazirlan derim önceMerhaba hanimlar,
bana göre benim derdim gercekden cok büyük.
Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin
Türkiyenin neredeyse en şişman kadınından bir manken kilosuna gelmişsiniz.helal olsun size.nasılsınız neler değişti hayatınızda?Toplamda 130 kg verdim...
Şu anda 58 kg yum.
Göbeğimde az sarkma var.
Spor yap.
Çok yaptım Allah var...
Yaparsın azmet su iç
Hatta beraber yapalım
Birlikten kuvvet doğar
Ben onceden 3 ogun yerdim duzenli bir sekilde.baktim kilolar aldi basini gidiyor tabi aralarda arkadaslarla gorustugumuzde pasta borek vs goturdugum icin de git gide kilo almaya basladim.daha sonra 2 ogune indirdim. Sabah kahvaltisini sıkı bir sekilde yapiyorum. Bir de aksam yemegi o da genelde aksam 6 yı gecmez. Cok sukur ki kilolari verdim ve almiyorum da.gunde 2 ogun ve aksam 6 dan sonra bir sey yemeyin.bakin nasil veriyorsunuz kilolari. Bir de karatay diyetini denediniz mi? Mutlaka deneyinMerhaba hanimlar,
Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin
bende kilo alamiyorum ve bende kendimden tiksiniyorumSporla kilo verirsen sarkmazsn bende çok yediğim için spora yazıldım 45 ten 65 e ciktm benimde iradem zayıf karnın aciktkca model manken resimlerine bak ve kendini öyle hayal et
boy kilo kaç zayıflık şişmanlıktan iyidirbende kilo alamiyorum ve bende kendimden tiksiniyorum(
164e 51 giydigim yakismiyo eskidende boyleydi kilom ama cocuk olunca coktum sanki kotu gorunuyorumboy kilo kaç zayıflık şişmanlıktan iyidir
Yememde hiç sıkıntı yok yaramıyo bana bişeyKitlikdan cikmis gibi yiyerek canim, yarin yokmus gibisine yiyerek, bir otturusta iki paket (su büyük paketleri diyorum milka nin varya) cikolata yiyerek
1 64 e 51 kilo yerinde bence ben 1 68 69 arası bişeyim 48 dim ideal kilom oydu smdi 65 oldum ve 48e inmeye calisiorm164e 51 giydigim yakismiyo eskidende boyleydi kilom ama cocuk olunca coktum sanki kotu gorunuyorum
Bak aniden veremessin spora yazilmalisin veya evde yapmalisin kosmalisin hergün vücüdün sarkmaz cünkü kas olur vücüdünda öncelikle 50 kilo verecem deme 15 kilo verecem de hedefine hazirlan hergün kahvaltida haslanmis yumurta bol bol sebze 2 3 dilim siyah ekmek ye ve kahvaltidan sonra 1 su bardagi tarcinli süt ic öglenleri cok ac kalma izgara türü ye arada acikinca lifli meyveler atistir ve aksam lari koflex ye bugdayli kuru meyveli olanlar dan makarnayi pirinci cikar hayatindan ve özellikle kremayi ama proteinsiz kalma cünkü zararli aksam yatmadan bi kase yogurda 1 tatli kasigi pul biber az limon sik ye göbek yagi eritiyo düzenli yaparsan faydali kendini cok ac birakma cünkü ben o hatayi yaptim hem bayilmistim hemde daha cok yedim ve ters etki yapti benimde belimde var yag nefret ediyorum ama boydan kurtariyom 173 79 kilo yumMerhaba hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?