Kilo veremiyorum, artik kendimden tiksiniyorum

Benim arkadaşım mide küçültme ameliyatı oldu.
Bir de "kendimi olduğum gibi seviyorum,kilolarınla mutluyum" diyenlere inanmamak gerektiğini" söylüyor. "Hepsi p.k yemiş" diyor.

Bende bunun farkindayim, iste demek ki olamayan biseyler var.

Yok ben anlamiyorum bu bi tek benim sayfamda olmuyor, diger sayfalarda da okuyorum, birisi bi derdini acikliyor, millet destek olacagi yerde, nasil birde derdini ben deserim diye bakiyor.

48 kilodayken 61 kiloya ciktim. Orada kilo vermeye calistim. Baktim 75 , 80 leri gordum.

Sonra bir gun Karatayin kitabini okudum yeme seklim degisti.

75 kilodan 15 kilo verip 60 kiloya dusebildim. Baya da korudum bu kiloyu ama...

Kansizlik filan cok etkiledi beni. 12 kilo geri aldim.

Yani evet cok fazla saglik sorunun yoksa birde duygusal yeme diye bir sey var.

KK de bir grubum var. Biraz ciddiyim biraz sertim ama kilo vermek ve yarismak istiyorsan gel bana takil.

Süper, hemen bu aksam baslicam, gün be gün her ögünümü paylasicam, kilo durumumu paylasicam, en azindan belli bi kac kisi takip edince kendimi mecbur hissederim sorumlu hissderimde devam ederim insallah
Benimde bu şekilde 2. Hesabım var ama hiç motive olmadım çünkü yalnızdım. Onun yerine burdaki diyet topiclerine başka bence çünkü ben burdaki topiclerde zayıfladım. Topicten çıkınca tekrar başladım. Gruplarda herkes birbiriyle sürekli paylaşım yaptıgı için daha güncel oluyor

Azmedin kararlı olun.
Yapayorum diye birşey yok ben ilk dogumumu yaptıgımda 83,kiloydum ikisinde de bir o kadardim.Rahatsız da olmuyormusım ki vermeye calişmadim.
Sonra kendimden kilomdan kıyafetlerimden rahatsiz oldum.
Beğendiğim kıyafetleri alamamak alsam da yakişmamasi zoruma gitmişti.
Üstüne üstlük annem ve kvdemle aynı kilodaydim.
Annem benden daha zayıftı hatta.
Yanyana durunca o benim yavrummuş gibi duruyordu
Portleyen yaglar,gıdılar kocaman popo...
Xxlarge kıyafetler
Artık hepsinden bıkınca ve de kendimden herşeye dur dedim.dısarı cıkmayada imkanim yoktu iki çocuk ile.
Evde dizi izlerken reklam arasında yurudum müzik actim oynadim koridorda yürüdüm.
Yediklerime dikkat ettim.72,den 64e kadar dustum.
Şimdi iki kilo aldım maalesef
Ama seker orucuna basladim .son 6-7kilo
Tamam insanin pes ettiği motivesinin dustugu zamanlar oluyor ama inan bana kendi elinde kendinden nefret etmek yerine kendine iyilik yap ve spor+diyete başla.

Psikolojik olarak hazirlan derim önce

Toplamda 130 kg verdim...
Şu anda 58 kg yum.
Göbeğimde az sarkma var.
Spor yap.
Çok yaptım Allah var...

Yaparsın azmet su iç
Hatta beraber yapalım
Birlikten kuvvet doğar
Türkiyenin neredeyse en şişman kadınından bir manken kilosuna gelmişsiniz.helal olsun size.nasılsınız neler değişti hayatınızda?

Ben onceden 3 ogun yerdim duzenli bir sekilde.baktim kilolar aldi basini gidiyor tabi aralarda arkadaslarla gorustugumuzde pasta borek vs goturdugum icin de git gide kilo almaya basladim.daha sonra 2 ogune indirdim. Sabah kahvaltisini sıkı bir sekilde yapiyorum. Bir de aksam yemegi o da genelde aksam 6 yı gecmez. Cok sukur ki kilolari verdim ve almiyorum da.gunde 2 ogun ve aksam 6 dan sonra bir sey yemeyin.bakin nasil veriyorsunuz kilolari. Bir de karatay diyetini denediniz mi? Mutlaka deneyin

Kendimi okudum sanki bnde kizima hamile iken 35 kilo birden aldim cok cok fazla ... kendimden tiksiniyordum kocaman bi karnim vardi gel gor ki kizim 3.200 dogdu dogumdan sonra yine ayniyim ve hatta yine kilo aldim oncelikle kendinden tiksinmemekle ise basla sonra kendi kendini motive et ve inan verebilirsin sporla sarkmadan cokta guzel kilo verirsin ben verdim inan kilo vermeye basladikca dha cok motive olacaksin kendine deger ver tiksinme eminim verebilirsin

Kendinden tiksinmek neden eminim gayet güzel bir bayansınız neden kendinize azıcık değer vermiyorsunuz dışarı çıkın tabiki sizin kilonuz görüntünüz kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez bende kiloluyum defalarca diyet yaptım veriyorum fakat geri alıyorum lütfen böyle düşünmeyin her kadın güzel yeter ki kendimizin değerini bilelim sıkı bir diyet ve sporla istediğiniz kiloya düşebilirsiniz yeter ki sen iste dışarı çık ye iç gez senin görüntün kimseyi ilgilendirmez halimize şükredelim ne güzel buraya yazabilecek ellerin var aklın fikrin yerinde kendimizi sevelim ve kıymetimizi bilelim..

Boyum 1.63 kilom suan 51.
Ergenlik zamanlari ve cocuklukta zayiftim 40 lı kilolardaydim.
Sonra bende kilo alayim dedim cok zayıfsin derdi herkes. 6 senede 50 li kiloya geldim.
Ama hep 50 yi korudum.
Kilo sagliga zararli basta.
Hala cok zayifim yaşıma boyuma göre ama kendimi durduruyorum.
Sacmalama Merve diyorum ye ye nereye kadar. Ben duzenli besleniyorum ama. Her seyi yemem oyle. Birde saatim dışında yemem yemek. Inanir misim saatim disinda tuvalete bile gitmem afedersin ama. Cips kola tarzi hazir seyler ağzıma surmem cok yağlı ve iğrenç. Seker kullanmam ekmek tuketmem. Borek pasta ayda bir yerim kda bir dilim ufak. Bunun gibi seyler uzatmiyim konuyu. Sigara kullanmam. Spor yaparim hic yapmasam yuruyus yaparim zaten cok hareketliyim. Yani sen istedikten sonra yaparsin. Benim kiloyla sorunum olmadigi halde boyleyim.
Illa kilo vercem diye yapma saglikli olcam diye yap.

Günaydin kizlar

Hepinize ayri ayri tesekkür ederim. Cok güzel seylee yazmissiniz.
Dün baya bi kosusturmali gecti o kosusturmada aksam yemegini unuttuk resmen. Otturup kendimize geldigimizde saat 23dü. Eskiden olsa yani bir gün öncesi olsa acim diye oturur yerdim ama dün yemedim yat uyz kiziiim dedim yattim uyudum. Simdi ilk olarak tarcinli kahve icicem. Ev halki uyaninca ailece güzel ama az ekmekli ve sekeli bol domates salatalikli bi kahvalti edicem. Aksamlarida artik karbonhidrat yememeye karar verdim. Bol sebze salata yad cacik yanindada yagsiz kizarmis et veya balik yada yagsiz süt ürünleri yemeye karar verdim. Bu gazla gider bu kilolar

Bak aniden veremessin spora yazilmalisin veya evde yapmalisin kosmalisin hergün vücüdün sarkmaz cünkü kas olur vücüdünda öncelikle 50 kilo verecem deme 15 kilo verecem de hedefine hazirlan hergün kahvaltida haslanmis yumurta bol bol sebze 2 3 dilim siyah ekmek ye ve kahvaltidan sonra 1 su bardagi tarcinli süt ic öglenleri cok ac kalma izgara türü ye arada acikinca lifli meyveler atistir ve aksam lari koflex ye bugdayli kuru meyveli olanlar dan makarnayi pirinci cikar hayatindan ve özellikle kremayi ama proteinsiz kalma cünkü zararli aksam yatmadan bi kase yogurda 1 tatli kasigi pul biber az limon sik ye göbek yagi eritiyo düzenli yaparsan faydali kendini cok ac birakma cünkü ben o hatayi yaptim hem bayilmistim hemde daha cok yedim ve ters etki yapti benimde belimde var yag nefret ediyorum ama boydan kurtariyom 173 79 kilo yum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…