Kilo veremiyorum kendime bakamıyorum...

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
Merhaba hanımlar. Şu an o kadar berbat haldeyim ki.. ben 176 boyunda 83 kilo ağırlığında bir bayanim. Evet kiloluyum ve kendime iatedigim gibi de bakamıyorum. Makyajimi yapıyorum ancak kilo ve sac bakımı hatta el diyelim cok yetersizim. Biraz once iki erkek arkadas onceden zayifmissin normal kizlara benziyormussun dediler cok zoruma gitti. Zoruma gitti gitmesine de nasıl zayiflayacagim ve bakimli biri olacagim bilmiyorum. Nobetli çalışıyorum ve günde 12 saat çalışıyorum. Eve gittigimde yorgunluktan spor da yapamıyorum. Lütfen beni gaza getirin lütfen... ( ayrica o erkeklerin agzinin payjni da veremedim çünkü bende kendimi beğenmiyorum )

Muhtemelen nöbetli çalıştığınız için gece de yiyosunuz. Hormonal bi sorun da olabilir . Diyetisyene gidin zaten testler yapılır varsa sorunlar çözülür zayiflamaniz kolaylaşır.

Simdi ablacim o nobette calismak ve 12 saat calismak isi zaten sakat. Hemsire misiniz, anlayamadim?
12 saat calisinca sporu gectim eve gelince hicbir sey yapacak halin kalmaz. Ben haftaici spor yaoacagim gunlerde yarim saat erken cikiyorum, hazirlaniyorum mesela. Bu calisma duzeniyle zor, duzensiz hayat sonucunda sismanlamak da gayet normal. is degistirme sansiniz yok mu? Gece nobette uyumamak da metabolizmayi bozuyor, bunun yemeyle icmeyle alakasi yok. Duzensiz hayat bicimi sizi olumsuz etkiliyor.

Kilo isterseniz verirsiniz ama insan olmak zor zanaat iste arkadaslariniz gibi..baskasinin kilosuna vs.laf etmek ne kadar ayip ya ben de hep cok zayiftim mesela ama kilo aldim.
Erkekler cok acimasiz hele buradadiler.. gelen gecen kizlara bakip onun surasi guzel sunun burasi guzel diye eleme yapiyorlar. Malesef en iyi dedigimiz erkek icin bile dis görünüş birinci sirada..

Muhtemelen nöbetli çalıştığınız için gece de yiyosunuz. Hormonal bi sorun da olabilir . Diyetisyene gidin zaten testler yapılır varsa sorunlar çözülür zayiflamaniz kolaylaşır.
Malesef gece de yiyorum çünkü gunduz uyumak zorundayım bir nevi gecem gündüzüm oluyor çünkü

Aynen canim hayatim cok duzensiz zaten o yüzden kilo alıyorum ya. Sinir kapisinda calisiyorum nobet sistemi çalışıyoruz. Bazen yorgunluktan yataktan cikmak istemiyorum ee is stresi de olunca malum normal is yapamiyoruz kendimi cikolata kahve ile odullendiriyorum. Of nasıl çıkacağım îsin icinden bilmiyorum

Gecen yil 7-8 kilo almistim. Bu yil verdim sukur. zaten kilo almissan canin sikkindir. Bir de insanlar ustune geliyor sinir oluyor insan. ben karatay diyeti ile yavas yavas verdim. Gram gram bazen takili kaldi tarti ayni kiloda. Ama pes etmedim bir de yurudum. 7000-10000 adimi hergun yapmaya calistim. Spora calisma saatlerim uygun olmadigi icin gidemedim. 6 kilosunu 6-7 ayda verdim . Aslında o kadar da fazla degil bence. Boy da var kaldırır. 7-8 kilo vverseniz yeter. Unu sekeri hayatinizdan cikararakk minumum meyve ile verebilirsiniz.

bende evden sabah 8 de ccıkıyorum akşam 8 gibi geliyorum.
yakın zamana kadar kendimi böyle en dipte hissediyordum.
hemen silkelendim eve eliptik bisiklet aldım ( ciddi anlamda cok faydalı kız kardeşm 20 kg verdi haftada 5 gün 30 dk yaparak ve diyetle beraber.)
bende şimdi her akşam 30 dk yapıyorum saat hiç farketmiyor geçen gece 11 de yaptım :)
yeterki isteyelim .. :)
diyetime başladım akşam yemeği yemiyorum. yeşil çay içiyorum herrgün.
gittim alışverişyaptım inan bi parfüm almak kendine bişeyler almak bile iyi geliyor.
çok şükürki o ruh halinden kurtuldum.
sende yapabilirsin :) eliptik bisiklette orta halli birşey aldım 680 tl :)

Malesef gece de yiyorum çünkü gunduz uyumak zorundayım bir nevi gecem gündüzüm oluyor çünkü
O zaman hazır gıdalar yemeyin sebze yemeği yapın sefer taşlarına koyun yoğurt yiyin meyve yiyin vs. Sağlıklı beslenin eğer bi sağlık sorununuz yoksa sadece beslenmeyi düzenleyerek kilo verebilirsiniz.

Yalnız değilsin. Bir buçuk yaşında oğlum var. Doğum yaptığımda bile zayıftım. Aptal kafam o zamandan beri 6-7 kilo aldım. Tombul tombul birşey oldum. Büyük oğlum, eşim şaka ile karışık takıldılar bana bugün.
Ama iki gün önce kesin diyete girdim. Temmuz'a kadar 10 kilo vereceğim. Spor benim için de zor. Oğlum hala emiyor ve bana bağımlı. Uykuları da öyle deliksiz ve uzun süreli değil. Ama bir yol bulmaya calisacagim.Ben kendime güveniyorum. Vereceğim. Daha önceden başardım yine başarırım. Benim için oyun bu. Basardıkça mutlu olma oyunu. Aç kalmak yok. Keyifle yemek yemek var. Kural basit. Protein ve sebze ağırlıklı beslenme. Şeker tümden yasak. 4-5 dilim tam buğday ekmeği dışında karbonhidrat yasak. Ana hatlarıyla benim diyemti bu sekilde .
Sende basarabilirsin

Sadece biraz irade lazim. Boyunuz o kadar iyi ki 12 13 kilo verseniz harika olursunuz.
Ben dr yoğun çalışıyorum. Ama her gece çocuklar yattiktan sonra o ojeleri silip yeniliyorum.
Fonsuz gezmiyorum 30 dk mi alıyor
Hamileligim ile birlikte tuz seker ve ekmek cikti hayatimdan sokmayi dusunmuyorum.
53 kiloyum 3 kilo verebilmek icin ise arabasiz gidip gunde 4 km yol yürüyorum.
6.kattayim asansör kullanmiyorum.
Gece yememek en önemlisi.
Acikinca badem ceviz kayisi elma yiyin mesela
Beyaz leblebi
Yaninizda cornflex tasiyin haftada iki gun aksamlari yiyorum
Yesil cay icin ya da kayisi cayi
Benden bu kadar

Eki Görüntüle 2228705
Bu çayla ben yaklaşık 10 kilo verdim. Tavsiyem kullanmaya başlamadan önce bir alerji ile ilgili durum var mı yok mu kontrolünün yapılması yönünde.

siz başka bir konuda yazınca ben aldım bu çayı 3 haftadır kullanıyorum siz ne sürede verdiniz bu kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…