Muhtemelen nöbetli çalıştığınız için gece de yiyosunuz. Hormonal bi sorun da olabilir . Diyetisyene gidin zaten testler yapılır varsa sorunlar çözülür zayiflamaniz kolaylaşır.Merhaba hanımlar. Şu an o kadar berbat haldeyim ki.. ben 176 boyunda 83 kilo ağırlığında bir bayanim. Evet kiloluyum ve kendime iatedigim gibi de bakamıyorum. Makyajimi yapıyorum ancak kilo ve sac bakımı hatta el diyelim cok yetersizim. Biraz once iki erkek arkadas onceden zayifmissin normal kizlara benziyormussun dediler cok zoruma gitti. Zoruma gitti gitmesine de nasıl zayiflayacagim ve bakimli biri olacagim bilmiyorum. Nobetli çalışıyorum ve günde 12 saat çalışıyorum. Eve gittigimde yorgunluktan spor da yapamıyorum. Lütfen beni gaza getirin lütfen... ( ayrica o erkeklerin agzinin payjni da veremedim çünkü bende kendimi beğenmiyorum )
Biraz acarmasiniz ben anlamadimBen kendi yöntemimi söylüyorum. 'Fantastik dörtlü-Esila çayı'
Erkekler cok acimasiz hele buradadiler.. gelen gecen kizlara bakip onun surasi guzel sunun burasi guzel diye eleme yapiyorlar. Malesef en iyi dedigimiz erkek icin bile dis görünüş birinci sirada..Kilo isterseniz verirsiniz ama insan olmak zor zanaat iste arkadaslariniz gibi..baskasinin kilosuna vs.laf etmek ne kadar ayip ya ben de hep cok zayiftim mesela ama kilo aldim.
Malesef gece de yiyorum çünkü gunduz uyumak zorundayım bir nevi gecem gündüzüm oluyor çünküMuhtemelen nöbetli çalıştığınız için gece de yiyosunuz. Hormonal bi sorun da olabilir . Diyetisyene gidin zaten testler yapılır varsa sorunlar çözülür zayiflamaniz kolaylaşır.
Simdi ablacim o nobette calismak ve 12 saat calismak isi zaten sakat. Hemsire misiniz, anlayamadim?
12 saat calisinca sporu gectim eve gelince hicbir sey yapacak halin kalmaz. Ben haftaici spor yaoacagim gunlerde yarim saat erken cikiyorum, hazirlaniyorum mesela. Bu calisma duzeniyle zor, duzensiz hayat sonucunda sismanlamak da gayet normal. is degistirme sansiniz yok mu? Gece nobette uyumamak da metabolizmayi bozuyor, bunun yemeyle icmeyle alakasi yok. Duzensiz hayat bicimi sizi olumsuz etkiliyor.
Aynen canim hayatim cok duzensiz zaten o yüzden kilo alıyorum ya. Sinir kapisinda calisiyorum nobet sistemi çalışıyoruz. Bazen yorgunluktan yataktan cikmak istemiyorum ee is stresi de olunca malum normal is yapamiyoruz kendimi cikolata kahve ile odullendiriyorum. Of nasıl çıkacağım îsin icinden bilmiyorumSimdi ablacim o nobette calismak ve 12 saat calismak isi zaten sakat. Hemsire misiniz, anlayamadim?
12 saat calisinca sporu gectim eve gelince hicbir sey yapacak halin kalmaz. Ben haftaici spor yaoacagim gunlerde yarim saat erken cikiyorum, hazirlaniyorum mesela. Bu calisma duzeniyle zor, duzensiz hayat sonucunda sismanlamak da gayet normal. is degistirme sansiniz yok mu? Gece nobette uyumamak da metabolizmayi bozuyor, bunun yemeyle icmeyle alakasi yok. Duzensiz hayat bicimi sizi olumsuz etkiliyor.
bende evden sabah 8 de ccıkıyorum akşam 8 gibi geliyorum.Merhaba hanımlar. Şu an o kadar berbat haldeyim ki.. ben 176 boyunda 83 kilo ağırlığında bir bayanim. Evet kiloluyum ve kendime iatedigim gibi de bakamıyorum. Makyajimi yapıyorum ancak kilo ve sac bakımı hatta el diyelim cok yetersizim. Biraz once iki erkek arkadas onceden zayifmissin normal kizlara benziyormussun dediler cok zoruma gitti. Zoruma gitti gitmesine de nasıl zayiflayacagim ve bakimli biri olacagim bilmiyorum. Nobetli çalışıyorum ve günde 12 saat çalışıyorum. Eve gittigimde yorgunluktan spor da yapamıyorum. Lütfen beni gaza getirin lütfen... ( ayrica o erkeklerin agzinin payjni da veremedim çünkü bende kendimi beğenmiyorum )
O zaman hazır gıdalar yemeyin sebze yemeği yapın sefer taşlarına koyun yoğurt yiyin meyve yiyin vs. Sağlıklı beslenin eğer bi sağlık sorununuz yoksa sadece beslenmeyi düzenleyerek kilo verebilirsiniz.Malesef gece de yiyorum çünkü gunduz uyumak zorundayım bir nevi gecem gündüzüm oluyor çünkü
Sadece biraz irade lazim. Boyunuz o kadar iyi ki 12 13 kilo verseniz harika olursunuz.Merhaba hanımlar. Şu an o kadar berbat haldeyim ki.. ben 176 boyunda 83 kilo ağırlığında bir bayanim. Evet kiloluyum ve kendime iatedigim gibi de bakamıyorum. Makyajimi yapıyorum ancak kilo ve sac bakımı hatta el diyelim cok yetersizim. Biraz once iki erkek arkadas onceden zayifmissin normal kizlara benziyormussun dediler cok zoruma gitti. Zoruma gitti gitmesine de nasıl zayiflayacagim ve bakimli biri olacagim bilmiyorum. Nobetli çalışıyorum ve günde 12 saat çalışıyorum. Eve gittigimde yorgunluktan spor da yapamıyorum. Lütfen beni gaza getirin lütfen... ( ayrica o erkeklerin agzinin payjni da veremedim çünkü bende kendimi beğenmiyorum )
Ne kadar süre içerisinde 10 kilo verdinEki Görüntüle 2228705
Bu çayla ben yaklaşık 10 kilo verdim. Tavsiyem kullanmaya başlamadan önce bir alerji ile ilgili durum var mı yok mu kontrolünün yapılması yönünde.
Eki Görüntüle 2228705
Bu çayla ben yaklaşık 10 kilo verdim. Tavsiyem kullanmaya başlamadan önce bir alerji ile ilgili durum var mı yok mu kontrolünün yapılması yönünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?