Kilo veremiyorum kendime bakamıyorum...

bende nöbetli sizinle aynı sistem çalısıyorum yaptığınız işi anladım :) yazınızı okuyunca ben yazmışım gibi hissettim. 2 senedir kilo verme işini kafamda bitiremedim. başlayıp devam ettıremyrm ve süreklı kılo alıyorum. lütfen birileri bizi motive etsin.

O cayi icerek vucudunuza ve bagirsaklariniza ne kadar kotuluk yaptiginizi biliyor musunuz? Bari baskalarina onermeyin.

Biri size ben sunla sunla kilo verdim diyince neden hemen atmaca gibi atliyorsunuz
Bogazinizi tutup hareket edeceksiniz kilo vermek bu formul ustune kurulu. Oyle ot cop icerek zayiflanmiyor bu isin kolay bir yolu yok kabullenin artik bunu.

O kadar kilolu degilsiniz
Konu sahibi bu gbi sozlere aldanma sakin.
Bunu yazan arkadasim sende kizma bana ama konu sahibi iri gözüküyordur tamam obez deil ama iri olmakta bir kadina yakismiyor. Bende 166 boy 76 kiloyum zayiflayamiyorum. Esim zayif onun yaninda iri duryorum

Çayla olacak is değil bu canim. Öncelikle sağlıklı beslenmeye başlamalıyız.
Ben kendi yaptıklarımi anlatayım belki faydali olur.
Sabah uyandığımda duştan sonra iki bardak limonlu ılık su içerim. Kahvaltı iki yumurta bir parça beyaz peynir. Arada bir avuç leblebi ve kuru üzüm yerim sade kahve eşliğinde. Ara öğün 13.00 gibi olunca ben akşam üstü akşam yemeği yiyorum. Akşam için köfte balık tavuk et mutlaka okur yanında sebze yemeği ve yoğurt.
Hafta sonları sadece bir öğün ödül gunumdur ne istersem onu yerim.
Her gün en az 10.000 adım yürür haftada 4 kez spor salonunda çalışırım. 52 kiloyum ve bu tarz beslenme ile herkes fit olabilir.
Not: Ben bu konuda uzman değilim sadece kedi yaptıklarımi aktardim

Limonlu su midenizi agritmiyor mu? Ben de içmeyi dusunuyorum ama midemi mahveder gibi geliyor.

Bende düşük karbonhidrat yüksek protein içeren bir beslenme uygulamanı tavsiye ederim. En iyisi bir diyetisyene git kontrolleri oluyor ve para da verince insan ister ister sorumluluk alıp diyete sadık kalıyor.

Kimse sizi gaza getiremez, kendi kendinizi gazlayacaksiniz.

Kadinlar kulubunde zayifla(t)ma takimlarina girerek kilo vermeniz mumkun. Bir senede arada aldigim kilolarla birlikte KK de yaklasik 18 +14(=5+6.8+2.4)= 32 kilo verdim.

Aktif olmaniz sart, yarismalari ve takimlari ciddiye almaniz da. Sonrasi kendiliginden gelisiyor.

evet iridir . boyuda uzun erkeksi göruntü oluyor aynı ben gibi.

Üzülme yalnız değilsin, son zamanda birazcık ama birazcık kilo aldım sanıyordum. Bugün bi hırka gördüm normalde olan beden dar geldi, giyinme kabinnde oturup ağlamak istedim ama oturacak yer yoktu eve gelirken pasta aldım hem yiyip hem ağlıyorum. Bugün benim için bir dönüm noktası olacak. Üzerimdeki bu kötü havayı atıp pzrtsiyi beklemeden bu akşam egzersizle başlıyorum.
Yapman gereken düzenli ve sağlıklı yemek+ ağırlıkla egzersiz çalışmak.

O cayi icerek vucudunuza ve bagirsaklariniza ne kadar kotuluk yaptiginizi biliyor musunuz? Bari baskalarina onermeyin.

Biri size ben sunla sunla kilo verdim diyince neden hemen atmaca gibi atliyorsunuz
Bogazinizi tutup hareket edeceksiniz kilo vermek bu formul ustune kurulu. Oyle ot cop icerek zayiflanmiyor bu isin kolay bir yolu yok kabullenin artik bunu.
Zararını değil bilakis faydasıni gördüm. O ot çöp dediğinizle ben 10 kilo verdim. Ayrica benim ne dediğim ne önerdiğim sizi bağlamaz.

Hayatımda hiç diyet yapmadım bu konuda bir fikrim yok. Ancak şunu söyleyebilirim. Nişanlılık döneminde çalıştığım kurumun yemekleri oldukça lezzetliydi. Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi atıştırması vardı. Normalde yemekle pek aram yoktur. Yapmayı da yemeyi de sevmem. Ancak o yıl ciddi ciddi gıda tüketmeye başladım. Bittabi bu yemelerim bana kilo olarak döndü ve 32 yıllık hayatımda ilk ve son kez tartıda 67 rakamını gördüm. Hamilelik dönemini saymıyorum.

Hemen önlem aldım ve az yemeye başladım. Kısa zamanda 59 kiloya düştüm. Hamilelik sırasında 9 kilo aldım. Doğumdan bir ay sonra hamile kalmadan önceki kilomun 4 kilo altındaydım. Sonrasında da kilo almadım.

Bu gereksiz bilgileri verdim ki, boş yere atıp tutuyor demeyin. Evet hayatım boyunca diyet yapmadım ancak kilo konusunda gayet net bir düşüncem var. Çok yersen kilo alırsın az ve düzenli yersen de verirsin. Ay hiçbir şey yemiyorum ama kilo alıyorum diyenlere zerre kadar inanmıyorum. Zayıflama çayları ve benzeri hızlı kilo verme yollarını da denemeyin.

Kendi adıma hiçbir gıda için ay yemeyeyim kilo alırım demiyorum. Her şeyi yiyorum. İki şeye dikkat ediyorum. Birincisi akşam altıdan sonra az meyve ve içecek dışında bir şey yemiyorum. İkincisi de az yiyorum. Yani üç çeşit yemek varsa ben bir çeşit artı salata yiyorum. Evde tatlı varsa o gün karnımı tıka basa doldurmuyorum, az yiyorum ardından tatlı yiyorum. Ve kilo almıyorum. Doğumdan sonraki kilom sabit 3 yıldır değişmedi. Verdim ara ara ama almadım.

Az yiyiniz arkadaşım. Karnınız tıka basa dolmasın, açlığı giderecek ölçüde gıda tüketin. Akşam illa bir şey yiyeceğim diyorsanız meyve yiyin, kalorisi az gıdalar tüketin. Kuzenim biraz kiloludur. Bana sen çocuk doğurdun benden zayıfsın işte yapı meselesi napıcan diyor. Bunu yemek masasında diyor. Ben bir tabak yerken o üç tabak yiyor ve yapı meselesi diyor. Kilo vermek için aç kalmak gerekmiyor. Sık ama az yiyince gayet veriliyor o kilo efem.

Çalışma saatleriniz biraz sıkıntılı evet ama acıktığınızda badem, meyve gibi atıştırmalıklar tüketebilirsiniz. Ben çiğ brokoli salatasını severim, gayet de doyurucudur. Buna benzer gıdalar tüketebilirsiniz siz de.

Niye iyilik yapiyorsam, caysiz tuvalete haftalarca cikamadiginizda beni hatirlarsiniz

Rahmetli yengemin içmediği çay kalmamıştı. Ben de onu çok uyarırdım. Bunları içme az ye verirsin diye. O kadar çok çay içti ki kronik kabızlık hasıl oldu. Günlerce tuvalete çıkamazdı. Ilaçlarla bile çıkamazdı. Sonra kanserden kaybettik.

Boşverin laf anlatmaya çalışmayın. Sağlıklı olduğunu düşünüyorsa devam etsin, zararı kendine. Şimdi olmasa bile önünde sonunda o zararı görecek.

bir zamanlar burada 64 kıloyum basenlerimi nasıl eritirim diye dolanıyordum. şimdi o kilonun cooook üstünde sizin konunuzda kendime çare arıyorum. sahi ne yapıyoruz kendimize boyle

Kilo vermek için dirayetli olmak gerekiyo istersen cok guzel verebilirsin yeterki güven kendine

Yorgunluktan spor yapamıyorumu bende çok derdim. Ama spora gidince gördüm ki spor yapınca iştede yorulmuyorsunuz. Futbolcular gibi sporu antreman olarak düşünün işide maç

Yediklerinizede biraz dikkat ederseniz. Ki şeker ve ekmek hayattan çıkınca farkı görürsünüz. Oldu bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…