bende nöbetli sizinle aynı sistem çalısıyorum yaptığınız işi anladım :) yazınızı okuyunca ben yazmışım gibi hissettim. 2 senedir kilo verme işini kafamda bitiremedim. başlayıp devam ettıremyrm ve süreklı kılo alıyorum. lütfen birileri bizi motive etsin.Merhaba hanımlar. Şu an o kadar berbat haldeyim ki.. ben 176 boyunda 83 kilo ağırlığında bir bayanim. Evet kiloluyum ve kendime iatedigim gibi de bakamıyorum. Makyajimi yapıyorum ancak kilo ve sac bakımı hatta el diyelim cok yetersizim. Biraz once iki erkek arkadas onceden zayifmissin normal kizlara benziyormussun dediler cok zoruma gitti. Zoruma gitti gitmesine de nasıl zayiflayacagim ve bakimli biri olacagim bilmiyorum. Nobetli çalışıyorum ve günde 12 saat çalışıyorum. Eve gittigimde yorgunluktan spor da yapamıyorum. Lütfen beni gaza getirin lütfen... ( ayrica o erkeklerin agzinin payjni da veremedim çünkü bende kendimi beğenmiyorum )
O cayi icerek vucudunuza ve bagirsaklariniza ne kadar kotuluk yaptiginizi biliyor musunuz? Bari baskalarina onermeyin.en basında kolay gitsin diye +10 gun aclık orucuna girdim ek olarak.
onun dışında iştahımı kesti zaten bu çay.
en başta kullanma kılavuzuna göre kullanmakla beraber daha sonra dozunu kendime göre arttırdığımı da aneknot olarak eklemek isterim.
Konu sahibi bu gbi sozlere aldanma sakin.O kadar kilolu degilsiniz
Limonlu su midenizi agritmiyor mu? Ben de içmeyi dusunuyorum ama midemi mahveder gibi geliyor.Çayla olacak is değil bu canim. Öncelikle sağlıklı beslenmeye başlamalıyız.
Ben kendi yaptıklarımi anlatayım belki faydali olur.
Sabah uyandığımda duştan sonra iki bardak limonlu ılık su içerim. Kahvaltı iki yumurta bir parça beyaz peynir. Arada bir avuç leblebi ve kuru üzüm yerim sade kahve eşliğinde. Ara öğün 13.00 gibi olunca ben akşam üstü akşam yemeği yiyorum. Akşam için köfte balık tavuk et mutlaka okur yanında sebze yemeği ve yoğurt.
Hafta sonları sadece bir öğün ödül gunumdur ne istersem onu yerim.
Her gün en az 10.000 adım yürür haftada 4 kez spor salonunda çalışırım. 52 kiloyum ve bu tarz beslenme ile herkes fit olabilir.
Not: Ben bu konuda uzman değilim sadece kedi yaptıklarımi aktardim
evet iridir . boyuda uzun erkeksi göruntü oluyor aynı ben gibi.Konu sahibi bu gbi sozlere aldanma sakin.
Bunu yazan arkadasim sende kizma bana ama konu sahibi iri gözüküyordur tamam obez deil ama iri olmakta bir kadina yakismiyor. Bende 166 boy 76 kiloyum zayiflayamiyorum. Esim zayif onun yaninda iri duryorum
O cayi icerek vucudunuza ve bagirsaklariniza ne kadar kotuluk yaptiginizi biliyor musunuz? Bari baskalarina onermeyin.
Zararını değil bilakis faydasıni gördüm. O ot çöp dediğinizle ben 10 kilo verdim. Ayrica benim ne dediğim ne önerdiğim sizi bağlamaz.Biri size ben sunla sunla kilo verdim diyince neden hemen atmaca gibi atliyorsunuz
Bogazinizi tutup hareket edeceksiniz kilo vermek bu formul ustune kurulu. Oyle ot cop icerek zayiflanmiyor bu isin kolay bir yolu yok kabullenin artik bunu.
Niye iyilik yapiyorsam, caysiz tuvalete haftalarca cikamadiginizda beni hatirlarsinizZararını değil bilakis faydasıni gördüm. O ot çöp dediğinizle ben 10 kilo verdim. Ayrica benim ne dediğim ne önerdiğim sizi bağlamaz.
Niye iyilik yapiyorsam, caysiz tuvalete haftalarca cikamadiginizda beni hatirlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?