Kilo veremiyorum, yardımcı olur musunuz?

pakoje

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
98
64
288
Ankara
arkadaşlar ben çok kötü durumdayım:''(( ben 4 yıllık evliyim ve 61kg evlendim şuan ise 85 kiloyum duramıyorum sürekli yemek istiyorum.. her gece söz verip sabah unutuyorum hamile kalmak istiyorum 2 kez düşük yaptım... hiç oturduğum yerden kalkasım gelmiyor günlerce hareketsiz evde oturuyorum yaptığım iş temizlik yapmak, yemek yapmak.. aynalara küstüm görüntüm iyice değişti. 27 yaşındayım ama 30 üstü rahat gösteriyorum tipim değişti( nasıl zayıflarım aklıma nasıl koyarım bu tembelliği nasıl atacağım üstümden ağlıyoruummm( kızıyorumm kendime(

Aciktiginda yemek yeme. Sutsuz sekersiz kahve ic cay ic cok az meyve ye yagsiz yogurt ye yarim kase. Her aciktiginda yemek yersen artarak gider... 2-3 ogun yemek ye porsiyonu az tut.

Bence kendi kendini kontrol edemiyorsan bir diyetisyene git. Devlet hastanelerinde de var diyetisyenler, özel bir para harcamana gerek yok. Yemek konusunda kendi kendini kontrol edemiyorsan, bir diyetisyenin kontrolüne girmende fayda var. Belki kan tahlilleri sonucunda kan şekerinle ilgili bir sorun bulacaklar ve küçük bir tedavi ile kendine geleceksin. Belki hormonal bir sorun var, bilemeyiz. Ama düzenli beslenmediğin için sorun yaşıyorsun. Ben de 2 aydır beslenme şeklimi değiştirdim ve düzenledim, 13 kilo erdim şu ana kadar. Sen de yapabilirsin ama öncelikle kendine kızmaktan ve acımaktan vazgeç. Neyi istediğine karar ver. Çocuk mu istiyorsun, buzdolabında duran abur cuburu mu? Kendini beğenmek mi istiyorsun, aynalara küsmek mi? Neyi istediine karar ver ve yap. Yapamıyorsan, bir diyetisyene git. Düzenli olarak orada tartılıp hesap vereceğin için faydalı olur. İstersen bu yazımı da okuyobilirsin : Oğullarıma: Kararlar ve Uygulamalar

öncelikle kararli olmalisin,eger gercekten istekli ve kararliysan seni motive edecek seylere ihtiyacin var...anladigim kadariyla sende motivasyon eksikligi var bir turlu baslayamaman bundan...bu is tek basina olmuyorki zaten eger isersen gel katil aramiza birlikte zayiflayalim...senin gibi bircok arkadas bizim grupta zayifladi inanilmaz kilolar geldi...buyur gel istersen sende palasimda bulun, bilgi edin, zayifla....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-alani-yontemlerimiz-deneyimlerimiz-5621.html

Son düzenleme:
gerçekten uyabilirim diyorsan dukan diyetine başlayabilirsin. Ben onun sayesinde 19 kilo verdm 2-3 ay gibi bi sürede

slm arkadaşım yazını ve yorumlarını okudum ALLAH YARDIMCIN olsun öncelikle diyetisyenler o diyetler bu diyetler boşşşş iş ,bence kendini dinle aynaya uzun uzun bak hamile kalırsan üstüne alacağın kg düşün o süt yapar bu süt yapar diye üstüne yediğini düşün sonuç 100 yada 100 üstünde kg sana şunu söyleyim kg vermek hiççççç kolay değil hele yemek yemeğe düşkünsen bak ne diyorsun 27 yaşındAYIMM geç görselliği sağlık sorunların başlıcak kolestrol kalp tansiyon geçmek bilmeyen bel ağrısı neyse bunların bilincindesin elbet ne yapabilirsin bunu düşün ee buraya yazdığına göre düşünelim önce zayıflama topiklerini oku başarı hiyayelerini oku o diyet bu diyet bunları okuma hiç ha diyorsan ben disiplinli biriyim kendime uygun bir diyet seç ben biraz kendimden bahsedeyim ben pkoluyum kg vermem çok zor hep zayıftım tipki senin gibi evlendikten sonra kg aldım 53 kg dum evlendiğimde 4 yıl içinde 64 oldum ve hamile kaldım doğuma 90 kg gittim doğumdan sonra güzel kg veriyorsun emziriyorsun buda kg verdiriyor benim hatam o süt yapar bu süt yaparda oldu verdiklermi aldım 85 kg takıldım ve kendimi zayıf görüyordumm yada görmek istiyordum ki dışarda kalp güzümmü açıldı yoksa dışardaki aynalarmı dürüt bilmiyorum gerçekten ne kadar kg. oldumu farkt ettim ne yapabilirim diye düşündüm çünkü emziriyordum önce yemeklere el attım çok yiyen biri aç kalamaz aslaaa tok tutan şeylerle besleniyordum,sabah aç karnına ılık su içmeye zolradım kendimi, ekmeğimin rengini değişştridim çavdar yada tam buğday yedim baş ucumda 1.5 ltsuyum hep hazırdı suya zorladım kendimi abur cuburu kesmek için ve mutfağa gitmemek için mevya tabakları hazırladım tv karşısında el oyalıyıcı olarak tuzsuz leblebi keşfettim yemeklerin porsyonları küçkülttüm ve yavaş yemeyi öğrendim az zeytin yağında sulu yemek yaptım,patates kızarmasına bayılırım bir kaşık yağ bol baharakla karıştırdıığım patatesleri fırında pişirdim kızarma gibi olmasa inan aratmadı, çok sık acıkıyorsam salata yAPTIM kendime çikolata istediğimde muza kakao banıp yedimm haa elbet özel şeyler yemek istediğimde yedim ama akşam olmamak kaydıyla eğer yediysem akşam bir elmayla geçiştirdim böyle böyle kg vermeye başladım,bitki çayına zolradım kabul edelim ki yeşil çay ne kadar iğrenç bir tadıda olsa zayıflatıyor,razene,kiraz saplı çay gün içinde tükettim he birde spor başta işkence gibi oluyor ama zamanla ekmek su gibi alışkanlık yapıyor ve yApmadığında vicdan azabı çewkiyorsunn imkanın alet almaya yetmiyorsa iki eline su dolu pet şişe al yürü evin odalarında tenpolu adım say ip atla ipin yoksa eşinin ve senin bornozun iplerini bağla,yada dans et,yani birşeyler yap günde aldığın kalorinin üstünede olursa aktiviten kg verirsinnn,bak birde eline kağıt kalem al neelr yiyorsun hemen yaz ne kadar su içtin yaz sonra okuyuncA hatalarını daha iyi görürsün,ben şuan 67 kg yum yaz girdiğinden beri biraz sallıyorum salmasam 60kg olmuştum ama şuan iddaya girdim kardeşimle kurban bayramına kadar 60kg olmam lazım neyse uzattım bu yolda başarılar dilerimmm ben hep buralardayım kendi topiğimde var ulşamak istersen yazarsınn..

Yazını okuyunca hemen bişiler yazma gereği hissettim canım
öncelikle bi karar vermişsin ve buraya konu açmışsın bu güzel bişey
bütün gün oturuyorum demişsin
oturma hreket et, ben bi yerde okumuştum spor yapmak mutluluk hormonu salgılıyormuş
youtube a leslie sensone yaz ve o videolarla evde spor yapmaya başla(ben öyle yapıyorum)
mehay sana link atmış, bizim gruba gel ve bizimle beraber diyetine devam edip motive olabilirsin
daha yaşın genç istedikten sonra herşey olur, yeter ki iste ve olması için çabala
ben kışın 72.5 tum
şimdi 65.5 um
bende senin gibi evlendikten sonra kilo alanlardanım

Konu, içeriği nedeniyle soru-cevap bölümüne taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Merhaba canım.bende aynen senın gıbıyım 2 yıllık evlıyım evlendıgımde 60 kıloydum sonra 92 kıloya kadar çıktım.olmuyordu bır türlü ne ağzımı tutabılıyorum nede hareket edıyorum.kendımden ıgrenıyordum.sonra bır dıyetısyene gıttım hıç başarabılecegımı ummuyordum tabı. 6 ayda 16 kılo verdım sımdı 76 kıloyum.önumde daha uzun zaman var ama her verdıgın bır kılo bıle aynaya daha çok bakmanı saglıyo daha çok makyaj yapmanı sağlıo.yürüyüşün bile değişiyo.sadece ıkı hafta zorlandım mıdem hemen kuçuldu bıraz fazla yıyınce tıkanıyorum.oyuzden çok az sabret sonrasındada benım önerım diyet yaptıgını düşünmemen.sen saglıklı beslenıyorsun.ve gunde altı ögunde ınan aç kalmıyorsun hatta bıkıyorsun.artık yemesem olmazmı dedıgın olacak.kafandan diyet olayını at ve kımseye diyet yapıyorum gıbı şeyler söyleme.az ye sık ye hiç aç kalma şekeri kes.bıraz hareket et.bence tek formul bu.kendıne ınan bır kılo bıle verdıgınde hevesın artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…