kilo vererek bebek sahibi olanlar

Günaydın topiğim ve herkese

Sabah uyanır uyanmaz iki bardak ılık su içiyoruz veeee saat 8 gibi kahvaltımızı yapıyoruz hafta sonu olması diyetim izi sabote etmemeli sonra 15 dakika leslie var sırada

Haydi o zaman gün aysın

Günaydın ben de varım dştetimşn 6. Günü 91,6 idim 4 gün detox ile 2,2 kilo verdim. Hayatım boyunca hiç böyle kilolu olmamıştımTeda i sigara ve stres bu hale geldi. Benim de olumsuz birşry olmazsa haftaya dondurulmuş transferi var. Öncesi ne versem kardır diyorum. Ben de diyetisyene yardım alıyorum.

şu an sigara kullanıyormusun canım ben kullanıyorum ve nasıl bırakacağımı hiç bilmiyorum çok zor kaç kere bıraktım en çok 1 gün dayanabildim

şu an sigara kullanıyormusun canım ben kullanıyorum ve nasıl bırakacağımı hiç bilmiyorum çok zor kaç kere bıraktım en çok 1 gün dayanabildim
9 ay oldu bırakalı. Günde 2 paket ve 24 yıl içtim ben de. Ben arada kahve ile içerim dedim kendimi oyaladım önce aralarda kahve yanı yaptım. Şimdi ise tadı çok kötü geliyor. Beynini bırakmalıyım diye kodlarsan olmuyor sanırım hırs oluyor. Böyle bende daha iyi sonuç verdi. 3 gün sonra nikotin krizi bitiyor 21 günde alışkanlık. Sonra ise beyin hep hatırlıyor ve sende onu kontrol ediyorsun. Sen de böyle dene içebilirim ama içmemeyi tercih ediyorum diye düşünmek lazım sanırım

tamam canım başarıcam inşallah çok istiyorum zaten günde 5 taneye azalttım evde hiç içmiyorum sadece işyerinde giderek bitiririm inşallah sağol

Yanlış yapıyorsun diyette öğün atlamayacaksın akşamda çok yemeyeceksin ama diyetisyenden destek alsan daha kolay kilo verirsin
yok canım öyle atlamak değil işyerine öğle yemeği geliyor 4 çeşit önceden oturup tıka basa yerdim artık yemiyorum yoğurt meyve çerez yemekte sevdiğim çorba olursa onlarla geçiştiriyorum aç kalırsam zaten bu sefer akşam yemeğine abanıyorum olmuyor

Hoşgeldin canım sağlıklı beslenerek birazda sporla destekleyerek verecez bu kiloları inşallah

Dondurulmuş embriyolar la gebe kalma şansın daha fazla inşallah bebeğine kavuşursun

Hmmm anladım canım diyet yaparken sağlığımızdan olmayalım değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…