kilo vererek bebek sahibi olanlar

Gunaydin canim sağlıklı huzurlu mutlu gun olsun hepimizin..

bugün nasılsın
ben çok yorgunum dün dip köşe evi sil süpür temizledim pert oldum resmen sabahda kalktım 15 dakika leslie yaptım henüz kahvaltı yapmadım saat 10 gibi bir bardak süt içmeyi planlıyorum

sen neler yiyip içiyosun spor yapıyomusun

Ben iyiyim.sabah demir hapim vardi ictim,vc icin kuru erik yarim lt su ictim simdi kahvalti edecegim.spor bu hAfta cok yapamadim bizim tarla var oraya gidip calisiyoruz 2-3-4 saat duruma gore,bu hafta dinlendim yani,tempolu bir hayatım var..
Oglenleyi aslan pencesi ve polen karisimli cayi icecegim bide yatarken ayni kur..
Sabahlar iki dilim tam bugday ekmek.var haslanmis yumurta peynir zeytin yesillik olur..
Ogle aksam yemeklerin yaninda yogurdum sebze yemegi corba et veya tavuk onlar olmaz ise kk kutusu peynir var,ha bunlarin cogunu uygulayamadim yazin corbayi cok yapamiyirum,et yemediysem peynirde yemedim ama bundan sonra saglikli beslenecegim..

hmmmm kürler dışında diyetimiz benziyor canım diyetten öte sağlıklı beslenmek önemli bide su iç bol bol

hmmmm kürler dışında diyetimiz benziyor canım diyetten öte sağlıklı beslenmek önemli bide su iç bol bol
mrb bende 122 kilodan 115e düştüm eşimin değerleri düşük çıktı ilk muayenede çok kilom var benimde 1.5 yıldır evliyim verebildiğim kadar verip bir an önce başlamak istiyorum tedaviye.

mrb bende 122 kilodan 115e düştüm eşimin değerleri düşük çıktı ilk muayenede çok kilom var benimde 1.5 yıldır evliyim verebildiğim kadar verip bir an önce başlamak istiyorum tedaviye.

İnşallah istediğiniz kiloya ulaşır bebeğinize kavuşursunuz tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…