Slm nasil gidiyor diyet kac kg verdiniz?
Slm nasil gidiyor diyet kac kg verdiniz?
Bende 4 cu tup yaptiracagim once zayiflamam lazim bi 70_73 kg düşsem super olacak..
Bende diyet yapiyorum 7kg verdim bi 6 kg daha verseydim hemen tedavi dusunuyoruz.dr arastiriyoruz ben kayserideyim canim var bi iki dr aklimizda hngisi nasip olursa hakkimizda hayirlisi olsun ins..selam şu ana kadar 5 kilo verdim siz diyet yapıyormusunuz hiç çocuğunuz varmı ve hangi doktora gidiyorsunuz
Bende diyet yapiyorum 7kg verdim bi 6 kg daha verseydim hemen tedavi dusunuyoruz.dr arastiriyoruz ben kayserideyim canim var bi iki dr aklimizda hngisi nasip olursa hakkimizda hayirlisi olsun ins..
Cocugum yok 15 yillik evliyim bu arada.
34 yasindayim,siz kac yasimdasiniz ve hangi ildesiniz..birde kurlere basladim saracoglunun kurlerden deniyorum..Anladım canım bende 10 yıllık evliyim yaşın kaç bu arada
Toplam kac kg vermeniz lazim.ben iki tup bebegi iki ay atayla yaptirmistim 8 kg birden aldim yani 1,5 2 yildir mucadele ediyorum kg vermek icin tabi bu sure zarfi.içinde bazi sikitilarimiz oldu diyete ara verdimdi,simdi maddi yonden biraz toparlandik tup bebege baslamadan kg vereyim rikse atmayim die paramizda cope gitmesim hem vicdanen rahat olayim istiyorum.simdi toplamda 13kg gitmis oluyorHakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun
Senin vermen gereken kilon az çabuk verirsin benim daha uzun zaman isteyecek istediğim kiloya ulaşmam
Ben 44 yaşındayım canım ben diyetisyenin tavsiyelerine uyuyorum o yüzden kürlerle ilgilenmiyorum şimdilik34 yasindayim,siz kac yasimdasiniz ve hangi ildesiniz..birde kurlere basladim saracoglunun kurlerden deniyorum..
Toplam kac kg vermeniz lazim.ben iki tup bebegi iki ay atayla yaptirmistim 8 kg birden aldim yani 1,5 2 yildir mucadele ediyorum kg vermek icin tabi bu sure zarfi.içinde bazi sikitilarimiz oldu diyete ara verdimdi,simdi maddi yonden biraz toparlandik tup bebege baslamadan kg vereyim rikse atmayim die paramizda cope gitmesim hem vicdanen rahat olayim istiyorum.simdi toplamda 13kg gitmis oluyor
Sizdeki sorun neydi.ben kurlere bugun basladim saglikli yumurta elde edebilmek icin.yumurtam az ve kalitesizdi ucuncu tupten once bir ay kullanmistim hayıt otu ve ari polen icmistim cok faydasini gormustum,simdi bir ay sonra gibi dusunuyorum o yuzden basladim kyre ,bu sure icinde nekadar kg verebilirsem okadar iyi bazen tukeniyorumBen 44 yaşındayım canım ben diyetisyenin tavsiyelerine uyuyorum o yüzden kürlerle ilgilenmiyorum şimdilik
Bence verirsiniz bu azimle devam ederseniz hedefinize ve bebeginize ulasacaksiniz kucağınıza alacaksiniz.hemde hamile kalabiliyorsunuz buna cok sukur, bazi sinvlardan gecmissiniz rabbim mukafatini verecek ins..Toplamda 40 kilo kadar vermeliyim bunun için bayağı zamana ihtiyacım var dedim canım
Hos geldin canimm,aminn canim aminn..burda birbirimize destek olup zayiflayalim ins..bebeklerimize kavusalim insss.Bende varim hanımlar 5 yillik evliyim negatif bir aşilamam var ve 95 kiloydum şimdi 92.5 kiloya duştüm sağliklica kilo vermek için uğraşiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda hayirli evlatlarimiz olsun inşallah
Bence verirsiniz bu azimle devam ederseniz hedefinize ve bebeginize ulasacaksiniz kucağınıza alacaksiniz.hemde hamile kalabiliyorsunuz buna cok sukur, bazi sinvlardan gecmissiniz rabbim mukafatini verecek ins..
Kusura bakmayin canim cok soru sorup bunaltmak istemezdim.son iki hafta ice stres oldum bayagi doldum bu konu basligini gorunce cok sevinmistim..
Bende varim hanımlar 5 yillik evliyim negatif bir aşilamam var ve 95 kiloydum şimdi 92.5 kiloya duştüm sağliklica kilo vermek için uğraşiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda hayirli evlatlarimiz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?