kilo vererek bebek sahibi olanlar

evet dünkü menümü yazayım yazarken belki ne kadar yemişim kontrol ederim

sabah saat 08:00
iki tane haşlanmış yumurta
bir domates
bir salatalık
10 tane topi peynir
1 fincan şekersiz yeşil çay

Ara saat 10:00
Bir bardak su
bir fincan neskafe gold şekersiz kremasız
7 tane çiğ badem

öğle saat 12:00
bir tane karnıyarık
bir kase kabaklı nohutlu yoğurt çorbası
salata ve turşu biberi

Ara 15:00
şekersiz türk kahvesi
3 tane hurma
10 tane fındık
bir bardak su

Ara 17:00
bir bardak su
bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold

Akşam 19:00
bir tabak mantarlı tavuk sote
bir kase yoğurt çorbası
iki üç tane acı turşu biberi

Ara 22:00
bir bardak su
bir fincan yeşil çay
bir avuç leblebi
7 tane çiğ badem

içtiğim su miktarı 3 litre
spor yok malesef

selam şu ana kadar 5 kilo verdim siz diyet yapıyormusunuz hiç çocuğunuz varmı ve hangi doktora gidiyorsunuz
Bende diyet yapiyorum 7kg verdim bi 6 kg daha verseydim hemen tedavi dusunuyoruz.dr arastiriyoruz ben kayserideyim canim var bi iki dr aklimizda hngisi nasip olursa hakkimizda hayirlisi olsun ins..

Bende diyet yapiyorum 7kg verdim bi 6 kg daha verseydim hemen tedavi dusunuyoruz.dr arastiriyoruz ben kayserideyim canim var bi iki dr aklimizda hngisi nasip olursa hakkimizda hayirlisi olsun ins..

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun

Senin vermen gereken kilon az çabuk verirsin benim daha uzun zaman isteyecek istediğim kiloya ulaşmam

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun

Senin vermen gereken kilon az çabuk verirsin benim daha uzun zaman isteyecek istediğim kiloya ulaşmam
Toplam kac kg vermeniz lazim.ben iki tup bebegi iki ay atayla yaptirmistim 8 kg birden aldim yani 1,5 2 yildir mucadele ediyorum kg vermek icin tabi bu sure zarfi.içinde bazi sikitilarimiz oldu diyete ara verdimdi,simdi maddi yonden biraz toparlandik tup bebege baslamadan kg vereyim rikse atmayim die paramizda cope gitmesim hem vicdanen rahat olayim istiyorum.simdi toplamda 13kg gitmis oluyor

Birde insilun direnciden zor gidiyor kg lar ve yumurtalikta olan sikintida kg vermeyi zorlastiriyo.tabi diyetisyene gidiyorum uygulamaya calisiyorum ama bazilarini uygulayamiyirum bunuda diyetisyene soyluyorum,seker hapi kullaniyorum bazen bulanti yaptigindan diyete uyamiyorum..

Toplam kac kg vermeniz lazim.ben iki tup bebegi iki ay atayla yaptirmistim 8 kg birden aldim yani 1,5 2 yildir mucadele ediyorum kg vermek icin tabi bu sure zarfi.içinde bazi sikitilarimiz oldu diyete ara verdimdi,simdi maddi yonden biraz toparlandik tup bebege baslamadan kg vereyim rikse atmayim die paramizda cope gitmesim hem vicdanen rahat olayim istiyorum.simdi toplamda 13kg gitmis oluyor

Toplamda 40 kilo kadar vermeliyim bunun için bayağı zamana ihtiyacım var dedim canım

Ben 44 yaşındayım canım ben diyetisyenin tavsiyelerine uyuyorum o yüzden kürlerle ilgilenmiyorum şimdilik
Sizdeki sorun neydi.ben kurlere bugun basladim saglikli yumurta elde edebilmek icin.yumurtam az ve kalitesizdi ucuncu tupten once bir ay kullanmistim hayıt otu ve ari polen icmistim cok faydasini gormustum,simdi bir ay sonra gibi dusunuyorum o yuzden basladim kyre ,bu sure icinde nekadar kg verebilirsem okadar iyi bazen tukeniyorum:(

Toplamda 40 kilo kadar vermeliyim bunun için bayağı zamana ihtiyacım var dedim canım
Bence verirsiniz bu azimle devam ederseniz hedefinize ve bebeginize ulasacaksiniz kucağınıza alacaksiniz.hemde hamile kalabiliyorsunuz buna cok sukur, bazi sinvlardan gecmissiniz rabbim mukafatini verecek ins..

Kusura bakmayin canim cok soru sorup bunaltmak istemezdim.son iki hafta ice stres oldum bayagi doldum bu konu basligini gorunce cok sevinmistim..

Bende varim hanımlar 5 yillik evliyim negatif bir aşilamam var ve 95 kiloydum şimdi 92.5 kiloya duştüm sağliklica kilo vermek için uğraşiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda hayirli evlatlarimiz olsun inşallah

Bende varim hanımlar 5 yillik evliyim negatif bir aşilamam var ve 95 kiloydum şimdi 92.5 kiloya duştüm sağliklica kilo vermek için uğraşiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda hayirli evlatlarimiz olsun inşallah
Hos geldin canimm,aminn canim aminn..burda birbirimize destek olup zayiflayalim ins..bebeklerimize kavusalim insss.

Bence verirsiniz bu azimle devam ederseniz hedefinize ve bebeginize ulasacaksiniz kucağınıza alacaksiniz.hemde hamile kalabiliyorsunuz buna cok sukur, bazi sinvlardan gecmissiniz rabbim mukafatini verecek ins..

Amin canım inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize

Kusura bakmayin canim cok soru sorup bunaltmak istemezdim.son iki hafta ice stres oldum bayagi doldum bu konu basligini gorunce cok sevinmistim..

Bunalmadım canım dün biraz rahatsızdım erken uyudum bu konuyu birlikte deneyimlerimizi sorunlarımızı paylaşalım birbirimize hem moral hem destek olalım diye açtım zaten

Hoşgeldin canım inşallah kilo verip bebeklerimize kavuşacaz canım

Back
X