Beraber başlayalım bugünden itibaren haftada bir buraya tartıda ki kiloyu atalım hırs olur bizeBende bıktım kilolardan verelim
95 kiloyumEki Görüntüle 3642546 güncel kilom bu haftaya çarşamba ya kadar bakalm neolcak
Veririz Allah-n izniyle ama en önemli si neolursa olsun aç karınla yatmak hatta sen daha hızlı kilo verirsn95 kiloyum
Ya doğum yapalı 8 ay oldu veremedim bi aç uyumak çok önemli aynenVeririz Allah-n izniyle ama en önemli si neolursa olsun aç karınla yatmak hatta sen daha hızlı kilo verirsn
Ya doğum yapalı 8 ay oldu veremedim bi aç uyumak çok önemli aynen
Yani ne İşi var bayadır duruyor git artık fkekekekekebenim iki sene oldu hala benle çok barışığız bana küssün gitsn ya
Aç karınla kesinlikle uyuyamıyorum ben.Tok da uyuyamıyorum zaten.Daha önce 116 dan 77 ye indim kendi çabalarımla, şu an 80 im ,boyum 170.Veririz Allah-n izniyle ama en önemli si neolursa olsun aç karınla yatmak hatta sen daha hızlı kilo verirsn
MasaAllah çok iyi vermişsn sen yine yaparsn ben nezaman başlasam 2 hafta sonra bozuluyor davetlerden sürekli diyet diyet insan sıkılıyor birde ben diyete girdimmi tam kısıyorum ve bunun yanı gelsin sindirim sorunuAç karınla kesinlikle uyuyamıyorum ben.Tok da uyuyamıyorum zaten.Daha önce 116 dan 77 ye indim kendi çabalarımla, şu an 80 im ,boyum 170.
75 kg olsam çok çok sevinirim.Yine başladım yapıyorum.Aç hiç yatmadım, içim kıyılırsa gece 2 ceviz ya da çiğ bir kaç badem , çok ince yarım dilim esmer ekmek yiyorum ,benim sırrım bu, ve kilo vermemde asla engel olmuyor.Önemli olan diğer öğünler ,karbonhidrat ,protein dengesi.Paketli ve şekerli şeyler yememek,içmemek .
İşte istikrar için aç yatmamak lazım.Kaç zaman dayanabilir ki bi insan keyfe keder aç yatmaya? Sonra insan diyetten nefret ediyor.Bırakıyor.Aç kalmadan,ara öğün yaparak ,mutlak dengeli 3 öğün yiyerek istikrarlı olur ve sonucunda kilo verirsiniz.15 gün ne ki? Aylara yaymak lazım,buna diyet demeyin, sağlıklı,sürdürülebilir beslenme düzeni deyin.Haftada bir kaçamak da yapın ,insanız sonuçta.Tam kısarsanız zaten kabız vs olursunuz.MasaAllah çok iyi vermişsn sen yine yaparsn ben nezaman başlasam 2 hafta sonra bozuluyor davetlerden sürekli diyet diyet insan sıkılıyor birde ben diyete girdimmi tam kısıyorum ve bunun yanı gelsin sindirim sorunu
Evet doğru busefer bu şekilde deniycem birde ben Tok tutsun diye hibiskus çayı içiyorum gerçekten işe yarıyor yemekten önce sabah akşam bir bardak içiyorum hiçbir yan etkiside yok emziren annelerde içebiliyorİşte istikrar için aç yatmamak lazım.Kaç zaman dayanabilir ki bi insan keyfe keder aç yatmaya? Sonra insan diyetten nefret ediyor.Bırakıyor.Aç kalmadan,ara öğün yaparak ,mutlak dengeli 3 öğün yiyerek istikrarlı olur ve sonucunda kilo verirsiniz.15 gün ne ki? Aylara yaymak lazım,buna diyet demeyin, sağlıklı,sürdürülebilir beslenme düzeni deyin.Haftada bir kaçamak da yapın ,insanız sonuçta.Tam kısarsanız zaten kabız vs olursunuz.
Hibiskus çayı hakkında bir bilgim yok .Bolca su içmeye çalışıyorum ben de.Hiç sevmiyorum su içmeyi ,midem kasılıyor ama mecbur ,hem böbrekler için hem de metabolizma hızlansın diye içmeye çalışıyorum.3 dengeli ana ,1 ya da 2 kere de ara öğün yapın,bıkmadan, usanmadan, sürdürün bir,1 ay sonra tekrar konuşalımEvet doğru busefer bu şekilde deniycem birde ben Tok tutsun diye hibiskus çayı içiyorum gerçekten işe yarıyor yemekten önce sabah akşam bir bardak içiyorum hiçbir yan etkiside yok emziren annelerde içebiliyor
Merhaba bugün 94.30 olmuşum genelde her gün tartılmak daha motive olmamı sağlıyorEki Görüntüle 3642546 güncel kilom bu haftaya çarşamba ya kadar bakalm neolcak
Bende 10 gündür diyetteyim 86 87ile başladım 84 e düştüm sadece hazırürğnler ve ekmek yemiyorumKızlar busefer çok hırs yaptm banada destek olursanız kilo vericem insaAllah birbirimize destek verelim bu ağırlıkları taşımayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?