Kilo vericez busefer

Allah aşkına insan akşam yemeğinden sonra tartıda 2 kilo nasıl fazla görürüm çokda yemedim
Akşam yemeğinden sonra tartılınır mı hiç Tartılırken sabah ,aç ,banyoda üzerinizde kıyafet olmadan ya da her tartıldığınızda aynı kıyafet ile tartılmalısınız. Hatta ben ,takı, toka vs varsa onları da çıkarırım,200 gr 200 gramdır

Günaydın herkese Burdan herkes başlangıç kilosunu ve boyunu yazabilir mi? Haftada bir ya da 10 günde bir gün belirlenip sonuçları yazarız.Grup ilgimi çekti çünkü yaklaşık kilolardayız

Evet sabah tartıldım 83.5 çıktım

telegram grubu kuralım o zaman etkileşim daha iyi olur
Ben telegram kullanmıyorum,burdan katılabilirim ama.Yaklaşık iki yıl önce de beslenme günlüğü açmıştım burda ,mönülerimi ,adım sayımı,pilatesimi vs paylaştığım.2 ay devam ettirebildim o günlüğü,ve 2 ayın sonunda 84,8 den 78,2 lere inmiştim.6,5 kg hiç ama hiç aç kalmadan. Sonra araya zaman girdi ve yürüyüş ,pilates aksatmadan devam etsem de ,beslenme düzenim bozuldu ve şu an 81 kg yim.74 hedef edindim,asla vazgeçmiycem onu görmekten

kızlar o zaman buradan devam ettirelim, bende artık pazartesiye kadar tartılmam diye düşünüyorum yediklerimi filan yazarım

Birkere verdin yine verirsn

selam herkes nereye gitti? ben bu hafta oğlan 1 sınıfa başlayacak onunla meşguldüm tartıda sabitim anlamadım niye hiç kaçamakta yapmadım sizde durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…