- 25 Ekim 2018
- 3.897
- 7.019
- 158
Akşam yemeğinden sonra tartılınır mı hiçAllah aşkına insan akşam yemeğinden sonra tartıda 2 kilo nasıl fazla görürüm çokda yemedim
merhaba 1.68 87.54Günaydın herkeseBurdan herkes başlangıç kilosunu ve boyunu yazabilir mi? Haftada bir ya da 10 günde bir gün belirlenip sonuçları yazarız.Grup ilgimi çekti çünkü yaklaşık kilolardayız
Merhaba. 170 cm. 81.00 kgmerhaba 1.68 87.54
Evet sabah tartıldım 83.5 çıktımAkşam yemeğinden sonra tartılınır mı hiçTartılırken sabah ,aç ,banyoda üzerinizde kıyafet olmadan ya da her tartıldığınızda aynı kıyafet ile tartılmalısınız. Hatta ben ,takı, toka vs varsa onları da çıkarırım,200 gr 200 gramdır
Ben telegram kullanmıyorum,burdan katılabilirim ama.Yaklaşık iki yıl önce de beslenme günlüğü açmıştım burda ,mönülerimi ,adım sayımı,pilatesimi vs paylaştığım.2 ay devam ettirebildim o günlüğü,ve 2 ayın sonunda 84,8 den 78,2 lere inmiştim.6,5 kg hiç ama hiç aç kalmadan. Sonra araya zaman girdi ve yürüyüş ,pilates aksatmadan devam etsem de ,beslenme düzenim bozuldu ve şu an 81 kg yim.74 hedef edindim,asla vazgeçmiycem onu görmektentelegram grubu kuralım o zaman etkileşim daha iyi olur
inşallah canım ben haftada bir gün kaçamak yapıyorum ama ölçülü tabi sonra tekrar devam öyle motive oluyorumBeraber yapıcaz insaAllah kızlar busefer pes etmek yok bir gün kaçırsak bile ertesi gün tam gaz ileri
maşallahbugün tartıldım 87.54 çıktım
günaydınGünaydın herkeseBurdan herkes başlangıç kilosunu ve boyunu yazabilir mi? Haftada bir ya da 10 günde bir gün belirlenip sonuçları yazarız.Grup ilgimi çekti çünkü yaklaşık kilolardayız
Görürsün yeterki pes etmeyelimmaşallahben haftada bir tartılıyorum pazar günü bende 87 yi görürüm umarım
Birkere verdin yine verirsnBen telegram kullanmıyorum,burdan katılabilirim ama.Yaklaşık iki yıl önce de beslenme günlüğü açmıştım burda ,mönülerimi ,adım sayımı,pilatesimi vs paylaştığım.2 ay devam ettirebildim o günlüğü,ve 2 ayın sonunda 84,8 den 78,2 lere inmiştim.6,5 kg hiç ama hiç aç kalmadan. Sonra araya zaman girdi ve yürüyüş ,pilates aksatmadan devam etsem de ,beslenme düzenim bozuldu ve şu an 81 kg yim.74 hedef edindim,asla vazgeçmiycem onu görmekten
Kural yok canm yediklerimize dikkat edicez günlük sporlarının yapıcaz haftada bir kaçakmak hakkımız var birbirimizi motive edicez burada günlük ne yedik mesela vs bunun gibikızlar Selam ,
Bende aranıza katılayım.
170/116 kilo.
Kurallar ne ?
inşallah hepbirlikte görcezGörürsün yeterki pes etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?