Kilo vericez busefer

Bende 10 gündür diyetteyim 86 87ile başladım 84 e düştüm sadece hazırürğnler ve ekmek yemiyorum
Çok güzel kilo vermşsiniz tebrik ederim birkaç ay böyle sabrederek insaAllah tamamen kurtulacağız bu yüklerden ama bunun için birbirimizi motive edelim pes etmemek

Çok güzel kilo vermşsiniz tebrik ederim birkaç ay böyle sabrederek insaAllah tamamen kurtulacağız bu yüklerden ama bunun için birbirimizi motive edelim pes etmemek
Şöyle kendimi motive ediyorum yıllarca herşeyi durduraksız yedim yedim 86 kilo oldum hiçbir faydası olmadı bana,kıyafet yakışmıyor güzel durmuyor. Sağlığımız için zayıflamalıyız

Şöyle kendimi motive ediyorum yıllarca herşeyi durduraksız yedim yedim 86 kilo oldum hiçbir faydası olmadı bana,kıyafet yakışmıyor güzel durmuyor. Sağlığımız için zayıflamalıyız
Evet son zamanlarda bende öyle diyorum hem düşünsene bir kaç aysonra istediğimiz kiloya gelince özgüvenimiz artacak istediğimiz kıyafetleri giyebileceğiz birşeyleri korkmadan yiyeceğiz ama ölçülü olmak kaydıyla malum kiloyu vermek kadar korumakta önemli

Ay tamam bende sizin gibi hergün yazıcam buraya kızlar isterseniz telegram grubu kurabilirizz hemen hemen hepimiz aynı kiloda sayılırız sanırım

merhaba bende katılabilir miyim? 90 la başladım 88 im şu an çok hırs yaptım bu sefer olucak

yaa tabiii katıl aynı kilodayız bende 92 ile başlamıştım
a ne güzel inşallah hepimiz ulaşırız hedefe bende tiroid sorunu var ilaçlarımı filan alıyorum diyetisyende arkadaşım karataya benzer bir liste yapıyorum her gün 10 bin adım atmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım siz neler yapıyorsunuz?

bu arada eski kilo çizelgem kalmış 2017 de yarışma vardı oraya katılmıştım düzelteyim bari :)))

Ben aralıklı oruç şeklindeyim 12'ye kadar sadece kahve içiyorum öğlen işyerinde çıkan yemeklerden yiyorum(genelde ev yemeği tarzı çıkıyor) öğleden sonra bir meyve yiyorum birde kahve akşam genelde 19:00 gibi sebze et veya salata şeklinde ilerliyorum salatalarım genelde köfteli vs şeklinde gidiyor bisikletim var günlük 40 dk onu binip bölgesel hareket etmeye çalışıyorum

güzelmiş kolay gelsin umarım hedefine ulaşırsın ben her pazar tartılıyorum ama sürekli tartılmak iyi değil diyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…