Çok güzel kilo vermşsiniz tebrik ederim birkaç ay böyle sabrederek insaAllah tamamen kurtulacağız bu yüklerden ama bunun için birbirimizi motive edelim pes etmemekBende 10 gündür diyetteyim 86 87ile başladım 84 e düştüm sadece hazırürğnler ve ekmek yemiyorum
Hadi bakalım günlük olarak tartılıp atalım daha iyi enazndan kaçamak yapamayzgüncel olarak 88.05 çıktım kızlar bugün
Bende bugün 75.7Merhaba bugün 94.30 olmuşum genelde her gün tartılmak daha motive olmamı sağlıyor
Hadi bakalım günlük olarak tartılıp atalım daha iyi enazndan kaçamak yapamayz
Şöyle kendimi motive ediyorum yıllarca herşeyi durduraksız yedim yedim 86 kilo oldum hiçbir faydası olmadı bana,kıyafet yakışmıyor güzel durmuyor. Sağlığımız için zayıflamalıyızÇok güzel kilo vermşsiniz tebrik ederim birkaç ay böyle sabrederek insaAllah tamamen kurtulacağız bu yüklerden ama bunun için birbirimizi motive edelim pes etmemek
Ama diğer şekilde insan biraz kaçamak yapsa kendini drenleyemiyorGünlük olarak tartılmak benim psikolojimi yerle bir yapıyor
Evet son zamanlarda bende öyle diyorum hem düşünsene bir kaç aysonra istediğimiz kiloya gelince özgüvenimiz artacak istediğimiz kıyafetleri giyebileceğiz birşeyleri korkmadan yiyeceğiz ama ölçülü olmak kaydıyla malum kiloyu vermek kadar korumakta önemliŞöyle kendimi motive ediyorum yıllarca herşeyi durduraksız yedim yedim 86 kilo oldum hiçbir faydası olmadı bana,kıyafet yakışmıyor güzel durmuyor. Sağlığımız için zayıflamalıyız
yaa tabiii katıl aynı kilodayız bende 92 ile başlamıştımmerhaba bende katılabilir miyim? 90 la başladım 88 im şu an çok hırs yaptım bu sefer olucak
a ne güzel inşallah hepimiz ulaşırız hedefe bende tiroid sorunu var ilaçlarımı filan alıyorum diyetisyende arkadaşım karataya benzer bir liste yapıyorum her gün 10 bin adım atmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım siz neler yapıyorsunuz?yaa tabiii katıl aynı kilodayız bende 92 ile başlamıştım
Ben aralıklı oruç şeklindeyim 12'ye kadar sadece kahve içiyorum öğlen işyerinde çıkan yemeklerden yiyorum(genelde ev yemeği tarzı çıkıyor) öğleden sonra bir meyve yiyorum birde kahve akşam genelde 19:00 gibi sebze et veya salata şeklinde ilerliyorum salatalarım genelde köfteli vs şeklinde gidiyor bisikletim var günlük 40 dk onu binip bölgesel hareket etmeye çalışıyoruma ne güzel inşallah hepimiz ulaşırız hedefe bende tiroid sorunu var ilaçlarımı filan alıyorum diyetisyende arkadaşım karataya benzer bir liste yapıyorum her gün 10 bin adım atmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım siz neler yapıyorsunuz?
güzelmiş kolay gelsin umarım hedefine ulaşırsın ben her pazar tartılıyorum ama sürekli tartılmak iyi değil diyorlar :)Ben aralıklı oruç şeklindeyim 12'ye kadar sadece kahve içiyorum öğlen işyerinde çıkan yemeklerden yiyorum(genelde ev yemeği tarzı çıkıyor) öğleden sonra bir meyve yiyorum birde kahve akşam genelde 19:00 gibi sebze et veya salata şeklinde ilerliyorum salatalarım genelde köfteli vs şeklinde gidiyor bisikletim var günlük 40 dk onu binip bölgesel hareket etmeye çalışıyorum
Allah aşkına insan akşam yemeğinden sonra tartıda 2 kilo nasıl fazla görürüm çokda yemedimgüncel olarak 88.05 çıktım kızlar bugün
akşam yemeğinden sonra tartılılmaz ki amaAllah aşkına insan akşam yemeğinden sonra tartıda 2 kilo nasıl fazla görürüm çokda yemedim
Beraber yapıcaz insaAllah kızlar busefer pes etmek yok bir gün kaçırsak bile ertesi gün tam gaz ilerimerhaba bende katılabilir miyim? 90 la başladım 88 im şu an çok hırs yaptım bu sefer olucak
Allah aşkına insan akşam yemeğinden sonra tartıda 2 kilo nasıl fazla görürüm çokda yemedim
Ay tamam bende sizin gibi hergün yazıcam buraya kızlar isterseniz telegram grubu kurabilirizz hemen hemen hepimiz aynı kiloda sayılırız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?