Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

bende streç film kullanmadım ama termal şort ve kemerim var onlarla yapıyorum.ama canım leslie çok terletiyor zaten.gerçi benim vucudum alışmış sanırım bu gün baktımda 3 milden sonra ter başladı bende .iyi ki 5 mil yaptım 3 mil banamısın demeyecekmiş benim bedene:62:::62:

normalde ben de çok terliyorum minecim ilk defa termal eşofmanla yaptım....rahat yapamam zannettim ama düşündüğüm gibi olmadı....yarın kemer yada streç filmde sarıcam....bi süredir yapmayınca göbiş saldı biraz kendini....5 mile bravo diyorum sadece:10::46:

bugünkü yediklerim :56::32:
sabah:1/2 lt su+15 dk yürüyüş
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+2şekersiz çay+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1kk peynir+1 yudum reçel
ara:----
öğlen:1 tabak kısır+1 bardak ayran
ara:*****3 mil leslie yürüdüm:8::46:*****
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 tabak kısır+1 bardak ayran
ara:2 şekersiz çay+meyve+az çerez

2lt su 3 lt :????
weight.png

kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+2şekersiz çay+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1kk peynir+1 yudum reçel

weight.png

su çok içmiyomusun yoksa sen:(((ya bu gün ben nedense çok aç hissettim zor bi gün oldu ,umarım yarın buna değer bir sonuçla karşılaşırım deniz:)))

su çok içmiyomusun yoksa sen:(((ya bu gün ben nedense çok aç hissettim zor bi gün oldu ,umarım yarın buna değer bir sonuçla karşılaşırım deniz:)))

2 lt yi kesin içiyorum canım....3 lt de bazen 1 -2 gün ara veriyorum....canım bazen istemiyor:19:reglden dolayı olabilir dicem ama çokta az yemişsin ondanda olabilir.....inşallah canım o kadar uğraşıyoruz aç kalıyoruz değilmi:34:cumaya son 1 gün kaldı bakalım ne sonuçlar göreceğiz.....

2 lt yi kesin içiyorum canım....3 lt de bazen 1 -2 gün ara veriyorum....canım bazen istemiyor:19:reglden dolayı olabilir dicem ama çokta az yemişsin ondanda olabilir.....inşallah canım o kadar uğraşıyoruz aç kalıyoruz değilmi:34:cumaya son 1 gün kaldı bakalım ne sonuçlar göreceğiz.....

inşallah uğurlu cuma olur bu:))

gun boyunca hep lahana corbası mı ıcıyorsun :S:S
menün gayet güzel canım bende lahana çorbasına başladım bu gün.aralardada bir kaç limonlu form bisküvi yedim.içecekler:bir duble türkkahvesi sade,bir nescafe sade,2beşli çay,2 kayısılı form çay,2litre su yatana kadar 3 litre olur su:)))

bugun baya kısır yemıssın afıyet olsun.yalnız bulgurda cok saglıklı :)

weight.png

evet farklar aynı,cuma tartı benı tatmın etmezse dıyetım bı ıse yaramazsa senın lahana yı denıyebılırım.ben hala kendımı cok sısko hıssedıyorum baskaları demese aaaa nası zafıyladın dıe ve kıyafetler bol gelmese hala aynıyım bana göre:( bı 5lı rakamları goreydık :)
haklısın kilolarımız ve hedeflerimiz arasında büyük farklar yok:))

günaydın kızlarr:)))ve çorba işe yaradı,300 gr gitmiş yaşasınnnn.tey tey tey tey:62::62::62:

gerçi leslie nin de hakkını yemeyelim 8 küsür km yürümekte az değil..dün gece nezle oldum ben bu gün hiç halim yok bakalım bu gün nasıl olacak:))güne lahana çorbam ile başladım ,şu an da duble sade kahvem,sigaram ve kadınlar klubü keyfindeyim:52::52:52:

selamlar canlarım:16:.....görüşmeyeli iyisinizdir inşallah....yarın büyük gün bakalım ne süprüzler bizi bekliyor.....
minecim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine....
busracım baskülü aldınmı:9:
bugün nasıl geçti sporlarımızı yapabildikmi...
minecim ilk defa bugün 5 mil yürüdüm canım 3 milden az yorucu ama çok daha zevkliymiş......

hımm degısık bı yontenmıs.ben sadece lahanın dolmasını severım,sıcak olcak boyle yanına bıde yogurt off tamamdır.cok canım cektı ya ,tum dıyetı feda etmeye hazırım suan :)))))))))))))

lahana dolmasına bende bayılırım şöyle kıymalı dediğin gibi sıcacık yanına da yoğurt misssssssss:56::9:

gelelim bugünkü menüme;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b.ekmeği+1
kk peynir+1yeşil,1siyah zeytin+1 domates+2 şekersiz çay+1 yudum reçel
ara:1 çay b.
diet cola
öğlen:1 tabak kısır(yağ ve salça yok)+1 bardak ayran
ara:1 çay b.
diet cola
*****5 mil leslie yürüdüm:8::46::46:*****
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam: 1 kase çorba+bakla+yoğurt+salata+1 dilim t.b. ekmeği
ara:2 şekesiz çay+az çerez+meyve

şimdilik 2 lt su içtim 3 olur bugün....bugünde yeme faslım böylece biterrrr.....

Back
X